Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (328. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 Ekim beklenilmeli mi yoksa şimdiki iso dosyası final sürüm mü?
  • Ben dün kasadan, yer kaplıyor ve artık kullanılmıyor, diye disket sürücüsünü (3,5 Floppy Disk) çıkarttım. Ancak Windows 7'de Bilgisayar'a girince hâlâ A harfli disket sürücüsünü gösteriyor.

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

Sizde de var mı böyle bir durum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 9 Eylül 2009; 14:17:00 >
  • @AlacaKaranlık

Hocam bios dan disable ettin mi sürücüyü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 9 Eylül 2009; 14:35:03 >
  • @ UltrAslan Çorum

Final üstad.. Yukarda aynı soru defalarca soruldu. Hatta konusu bile var.. :)

Gönül rahatlığı ile indirebilirsin ama sağlam yerlerden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 9 Eylül 2009; 14:33:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

@AlacaKaranlık

Tamam hocam, hâllettim.

BIOS eskiydi ayrıca, ECS'nin sitesinden güncel BIOS indirip yükledim. Sonra sıfırlanmış ayarları tekrar düzeltmek için girdiğimde Floppy A ile ilgili ayar olduğunu gördüm, devre dışı bıraktım. Şimdi disket sürücüsüyle ilgili bir şey gözükmüyor Windows'ta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

@AlacaKaranlık

Tamam hocam, hâllettim.

BIOS eskiydi ayrıca, ECS'nin sitesinden güncel BIOS indirip yükledim. Sonra sıfırlanmış ayarları tekrar düzeltmek için girdiğimde Floppy A ile ilgili ayar olduğunu gördüm, devre dışı bıraktım. Şimdi disket sürücüsüyle ilgili bir şey gözükmüyor Windows'ta.

Windows 7 de olmasa var ya ne floppy i çıkaracağın, ne de biosu güncelleyeceğin varmış.. :)
  • Dün itibari ile kurdum ama birşey dikkatimi çekti. Disk bölümle safhasında windows diskimin 88 mb lık kısmını aldı. Ver dedim. Vermedi. Bana lazım dedi. Halbu ki vista daha bonkördü. Hiç ayırmadı kendine..
  • Arkadaşlar Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı eylül 2009 güncellemesi çıkmış. Windows 7 Loader eXtreme Edition 3.010 ile Windows'u aktif hale getirdim. Yeni güncelleştirmedeki araç bunu fark edip kapatıyor mu? Bu tarz güvenlik güncelleştirmeleri ile illegal aktvasyon yapan kullanıcıları zaman içinde tespit edeceklerdir. Dikkat edelim. Evet bu güncelleştirme bir sorun çıkardı mı kimseye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

Arkadaşlar Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı eylül 2009 güncellemesi çıkmış. Windows 7 Loader eXtreme Edition 3.010 ile Windows'u aktif hale getirdim. Yeni güncelleştirmedeki araç bunu fark edip kapatıyor mu? Bu tarz güvenlik güncelleştirmeleri ile illegal aktvasyon yapan kullanıcıları zaman içinde tespit edeceklerdir. Dikkat edelim. Evet bu güncelleştirme bir sorun çıkardı mı kimseye?

Ben de onu kullanıyorum. Öyle bir Windows güncelleştirmesi çıkmıyor, merak etme.

O söylediğin güncelleştirme de Windows XP'den beri Windows Update ile gelen bir sözde zararlı yazılım temizleyicisi. Antivirüs mü diyelim, Anti-Spyware mi diyelim, Anti-Adware mi diyelim, Anti-Trojan mı diyelim, ne diyelim. Bir işe yaramıyor ama. Yükle, bir şey olmaz.
  • Windows 7 Loader eXtreme Edition 3.010'u nasıl kullanıcaz anlatıcak var mı program Rusça olduğu için hiçbirşey anlıyamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Network94

Windows 7 Loader eXtreme Edition 3.010'u nasıl kullanıcaz anlatıcak var mı program Rusça olduğu için hiçbirşey anlıyamadım?

Internet'te genelde İngilizce sürüm dolaşır; ancak sen sitelerin birinden (Tahmin edebiliyorum, site de Rusçaydı galiba.) Rusça sürümünü indirmişsin.

İçinden çıkan dosyalardan w7lxe-v10.exe'ye çift tıklatınca çıkan pencerede "Loader" tuşuna (Alt alta birkaç tuş vardır, en üstteki tuş. Rusça karşılığını bilmiyorum çünkü.) tıklayıp bekleyeceksin. Sonra da senden bilgisayarı yeniden başlatmanı isteyecek, Now'a (Rusça karşılığı neyse...) tıklayacaksın ve yeniden başlatacaksın.
  • tamam hallettim sağolasın :) birşey daha bu windowsun hangi sürüm olduğuna nerden bakılıyor biraz karışık geldi win7 bana.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı eylül 2009 güncellemesi çıkmış. Windows 7 Loader eXtreme Edition 3.010 ile Windows'u aktif hale getirdim. Yeni güncelleştirmedeki araç bunu fark edip kapatıyor mu? Bu tarz güvenlik güncelleştirmeleri ile illegal aktvasyon yapan kullanıcıları zaman içinde tespit edeceklerdir. Dikkat edelim. Evet bu güncelleştirme bir sorun çıkardı mı kimseye?

Ben de onu kullanıyorum. Öyle bir Windows güncelleştirmesi çıkmıyor, merak etme.

O söylediğin güncelleştirme de Windows XP'den beri Windows Update ile gelen bir sözde zararlı yazılım temizleyicisi. Antivirüs mü diyelim, Anti-Spyware mi diyelim, Anti-Adware mi diyelim, Anti-Trojan mı diyelim, ne diyelim. Bir işe yaramıyor ama. Yükle, bir şey olmaz.

Ben benzer bir aktivasyon yönetmi ile Windows Vista'yı aktive etmiştim. Birkaç ay sonra bir güvenlik güncelleştirmesi ile kapattılar ve bilgisayarımı açtığımda hoşgeldiniz yazısından sonra direk Windows-Key soruyordu ve format dışında durumdan hiçbir şekilde kurtulamıyordum. Ondan beri illegal aktivasyonla kullandığım windows'larda updateleri yapmam.
  • ben bi 2010 a kadar bekicem arkadaşlar herşey bi yerine gelsin:D hergün yeni bir sürüm çıkıyor kafam karıştı gerçekten. xp ye dönücem.

dosyalar silinmeden format atılıyordu hangi programdı o hatırlaya bilen var mı?
  • quote:

tamam hallettim sağolasın :) birşey daha bu windowsun hangi sürüm olduğuna nerden bakılıyor biraz karışık geldi win7 bana.

başlat çubuğuna "slmgr.vbs -dlv" yazıp enter'layın.Sürümünüz orada yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 9 Eylül 2009; 19:08:53 >
  • quote:

ben bi 2010 a kadar bekicem arkadaşlar herşey bi yerine gelsin:D hergün yeni bir sürüm çıkıyor kafam karıştı gerçekten. xp ye dönücem.

İndirdiğin sürümün yapım numarası (Build) 7600 ise, o son sürüm zaten. Ondan öte bir şey çıkmayacak.

22 Ekim'de resmî olarak piyasaya sürülecek; ama erkenden Internet'e sızdı ve indirdik.

Dosyalar silinmeden format atıldığını ilk senden duyuyorum.

O dediğin şey, üstüne kurma olabilir. Bunu da Windows XP kurulumunda, Windows 7 yüklü sürücünün üstüne yapabilir miyiz, bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 9 Eylül 2009; 19:56:06 >
  • quote:

quote:

quote:

Ben benzer bir aktivasyon yönetmi ile Windows Vista'yı aktive etmiştim. Birkaç ay sonra bir güvenlik güncelleştirmesi ile kapattılar ve bilgisayarımı açtığımda hoşgeldiniz yazısından sonra direk Windows-Key soruyordu ve format dışında durumdan hiçbir şekilde kurtulamıyordum. Ondan beri illegal aktivasyonla kullandığım windows'larda updateleri yapmam.

Evet, Windows Vista'nın ilerleyen dönemlerinde Microsoft öyle güncelleştirmeler çıkartmıştı. Ancak buna karşılık, onu da dinlemeyen ilaçlar çıkmıştı.

Ama şimdilik Windows 7'de, etkinleştirilmiş Windows denetimi yapan bir güncelleştirme yok. Hatta şimdilik Windows'un kendisi için güncelleştirme yok. Genelde Windows Defender, Internet Explorer 8, Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı, donanım sürücüleri, Windows Live araçları, Microsoft Silverlight, Microsoft Office gibi ek yazılımlar için güncelleştirme çıkıyor.
  • quote:

quote:

ben bi 2010 a kadar bekicem arkadaşlar herşey bi yerine gelsin:D hergün yeni bir sürüm çıkıyor kafam karıştı gerçekten. xp ye dönücem.

İndirdiğin sürümün yapım numarası (Build) 7600 ise, o son sürüm zaten. Ondan öte bir şey çıkmayacak.

22 Ekim'de resmî olarak piyasaya sürülecek; ama erkenden Internet'e sızdı ve indirdik.

son sürüm olduğunu nerden görüyoruz acaba şu işi kesinleştirmek isityorum
  • arkadaşlar win7 pata hardisklerde çalışmazmı benim masaüstüne kurarken windows7 bu dvd den okuyamıyor deyip yüklemeyi durduruyor yanlız aynı dvd ile laptopa kurulum yaptım yani dvd de bi sorun yok.
  • quote:

quote:

quote:

son sürüm olduğunu nerden görüyoruz acaba şu işi kesinleştirmek isityorum

7600, RTM sürümü. RTM de son sürümdür. (Pre-Alpha, Alpha, Beta, RC vb. aşamaların en sonuncusu, tamamlanmış hâli)

Bunu da nereden biliyoruz? İndirdiğimiz .iso'ların adlarında RTM olduğu yazıyor. Veya sana Windows'tan bir kanıt göstereyim. Windows'un Not Defteri, Hesap Makinesi, Paint gibi programlarından birini aç. "Yardım" (Help) menüsünden "... Hakkında" (About ...) öğesine tıkla. Açılan pencerede Windows'un sürümüyle ilgili ana bilgiler gelir. Windows 7 olduğu, Windows'un 6.1 numaralı sürümü olduğu ve yapım numarasının (Build) 7600 olduğu yazar.

Bu pencerede, aşağıdaki "Microsoft Yazılım Lisansı Koşulları" (Microsoft Software Licence Terms) adlı mavi renkli bağlantıya tıkla. Açılan penceredeki metnin en altına git. "EULAID:Win7_RM.0_ULT_RTL_en-us" yazar. (En sondaki "_en-us" kısmı, Windows'un diline göre değişir.) Bu, RTM olduğunu bildirir.
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.