Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (198. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wanschen

quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

quote:

Hadi tamda 16385 'in yarısına gelmiştim Arkadaşlar birde bişey sorucam bu RTM ' ler 2010 da kapanmayacak dimi? Ömrü billah kullanabilicezmi?

UP

2010 a kadar dvd versiyonu çıkar bir güzel cr.ck lenir seninde bunu düşünmene gerek kalmaz

Öylede hocam benim indirdiğimde activasyonu başka şekilde yapıyoruz microsoft'un verdiği keyleri kullanmıyorum. Madem öyle aktivasyon yapıyoruz 2010 sınırırın kalkmış olması gerekmiyormu?
  • asyacafe arkadaşım çok saol ailgin için. ama büyük ihtimalle iso dosyasında sorun var çünkü daha önce hiç böyle bir problem yaşamamıştım. ayrıca lisanslı power iso ile de denedim olmadı. zaten gerçek rtm olmadığı hakkında söylentiler de vardı. artık yenisi çıkınca onu deneyeceğiz...

alicans35;
    aldığımız duyumlara göre 7600.16386 sürümü yepyeni ve değişik bir sürüm olabilirmiş. (yeni ikonlar,yeni wallpaper'lar,yeni sesler vb.)

eğer gerçekse burada en çok ben ve Batuist arkadaş sevinir sanırım çünkü klasör simgeleri vs. kesinlikle vistadan farklı olmalı. w7nin bana vistayı hatırlatmasını istemiyorum çünkü. çakma vista gibi görünüyor aynı simgelerle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 17 Temmuz 2009; 22:02:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

aldığımız duyumlara göre 7600.16386 sürümü yepyeni ve değişik bir sürüm olabilirmiş. (yeni ikonlar,yeni wallpaper'lar,yeni sesler vb.)

İnşallah öyle olur.
  • beklemedeyız artık hafta sonu ısı gucu bırakıcam wın7 yı rtm yı kurucam..
  • Geçen windows 7 betasını indirdim kurdum çok hoşuma gitti vistadan hızlı ve güzel ancak vista'da çalışan modem win 7'de çalışmıyor eski bir modem
    Aztech DSL206U Modemim bu. vista sürücüleri yok ama vistada sürücüleri yükleyip baglantıyı otamatik kuruyordu herşeyi takır takır indire biliyordum ama Windows 7 de sürücüleri kurdugum halde adsl ışıgı yanıyor ama baglanmıyor
    vistada aynen böyle bir simge atıyordu masa üstüne

çift tıklayıp numarayı çevir diyordum ve internete giriyordu.

Şimdi giremiyorum napmamlazım yeni bir modemmi almamlazım :(

kullandıgım sürüm 7100 32 bit
  • quote:

asyacafe arkadaşım çok saol ailgin için. ama büyük ihtimalle iso dosyasında sorun var çünkü daha önce hiç böyle bir problem yaşamamıştım. ayrıca lisanslı power iso ile de denedim olmadı. zaten gerçek rtm olmadığı hakkında söylentiler de vardı. artık yenisi çıkınca onu deneyeceğiz...

Hocam o sorun iso dosyasından kaynaklanıyor. Aynı sorunu ilk kez windows 7 kurmaya çalışırken banada yapmıştı lanet okumuştum başka indirip dvd yazıp denedim sorun falan kalmadı
  • iyiki bende sorun çıkmadı tekrar indirmezdim
  • Arkadaslar 7600 x64 Bit 16385 Uc Farklı Iso Buldum Benım indirigim suan 3.01 bırde 3.22 ve 2.80 var ınsallah ıso sorun yasamam tekrar ındırmek ıskence olur 70 ındırıyorum suan neden ıso dosyaları farklı
  • quote:

quote:

asyacafe arkadaşım çok saol ailgin için. ama büyük ihtimalle iso dosyasında sorun var çünkü daha önce hiç böyle bir problem yaşamamıştım. ayrıca lisanslı power iso ile de denedim olmadı. zaten gerçek rtm olmadığı hakkında söylentiler de vardı. artık yenisi çıkınca onu deneyeceğiz...

Hocam o sorun iso dosyasından kaynaklanıyor. Aynı sorunu ilk kez windows 7 kurmaya çalışırken banada yapmıştı lanet okumuştum başka indirip dvd yazıp denedim sorun falan kalmadı

evet yüzde yüz iso da sorun var çünkü daha önce en az 5-6 tane w7 kurdum hdd den ama hiçbirinde sorun çıkmadı bir kere bile. bunda sorun çıktığına göre sorun pc de değil isodadır.

wanschen bende indirmeyeceğim zaten birdaha. yeni sürüm dedikoduları dolaşıyor. onları bekleyeceğim...
  • 18385 son sürüm değil diyorlar bekleyelim görelim
  • arkadaşlar windows bana link göndermiş ama 5 dille yayınlamışlar tr yok hani tr olarakta çıkacaktı
    Bide gelen mail bu anlamadım ama downloadı tıklayınca windows 7 indirmek için download menager yükleyip indirmeye başladı
    Windows 7 Release Candidate

Notice: Downloads will end August 20

Thanks for all your help building Windows 7. We are on our way to the last big milestone: Release to Manufacturing. Starting on October 22, you’ll see it on PCs and store shelves. As we gear up for that, it’s time to wind down the Release Candidate testing program.

If you or a friend needs a download, you’ve got time. We’ll continue to offer the RC download until August 20, 2009. After that, you won’t be able to get the download, but if you have the bits, you can still install the RC and get a key if you need one. (To get a key, just go to the Downloads page and follow the instructions.)

Tell us what you think. If you’re using the Windows 7 Release Candidate, we hope you like what you see. Let us know -- go tohttp://input.microsoft.com and tell us what you think. You’ll be able to give feedback on various aspects of the operating system.

Got the RC and need help? Experts on the Windows 7 Forum can help answer your questions. The forum also gives you a way to share what you’ve learned with other people.

Essential resources

- The Installation Instructions give you the info you need to get started.
    - To get more information about Windows 7, such as feature descriptions, visit the Windows 7 website.
    - Looking for technical help or information? Here are a few sources:

- The Windows 7 online forums are a great place to start.
    - You can keep up to date on news about Windows 7 on the team blog.
    - To get more general information on Windows, make sure you’re subscribed to the Exploring Windows newsletter.

Thanks again for your investment in Windows 7.

The Windows 7 Team
    Resources: Download Page
    Installation Instructions
    FAQ
    Windows 7 Forum
    Get Windows Live
    You are receiving this important message about Windows 7 because you downloaded the Beta or RC from either TechNet, MSDN or the Windows web site.
    Microsoft respects your privacy. Please read our online Privacy Statement.
    Microsoft Corporation
    One Microsoft Way
    Redmond, Washington, USA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zileli1 -- 18 Temmuz 2009; 0:52:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zileli1

arkadaşlar windows bana link göndermiş ama 5 dille yayınlamışlar tr yok hani rc tr olarakta çıkacaktı

RC, TR olarak free indirmeye sunulmadı ancak türkçe dil paketi konuda mevcut.
  • bu saatten sonra rc indirilmez
  • ya şu çoğu şeyin değişeceğinin söylendiği sürüm biran önce gelse çok iyi olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

quote:

İnşallah öyle olur.

inş olur. özellikle simgelere gıcığım. ama bu saatten sonra değişiklik yapmazlar diye umuyorum. bu arada 100. sayfaya gelmişiz
  • quote:

ya şu çoğu şeyin değişeceğinin söylendiği sürüm biran önce gelse çok iyi olacak.

hakkaten çıksada kurtulsak şu kargaşadan..
    En iyisi konuyu takip etmemek sıkıntı basıyor insanı
  • Arkadaşlar windows 7 64 bit kuracağım bende bu kadar kişi kurmuş, driverlerını nerden buldunuz anlamadım?

Ben sistemi alalı birkaç gün oldu (gigabyte 790x-ud3p, hd4870...) parçaların 64 bit w 7 driverı yok sitelerinde 64 bit vista driverlarını kursam sorun olurmu yoksa herkes öyle mi yapıyor, zaten olan driverlarda inmiyor misal atidekiler mesela...
  • quote:

Orjinalden alıntı: al-ozaria

Arkadaşlar windows 7 64 bit kuracağım bende bu kadar kişi kurmuş, driverlerını nerden buldunuz anlamadım?

Ben sistemi alalı birkaç gün oldu (gigabyte 790x-ud3p, hd4870...) parçaların 64 bit w 7 driverı yok sitelerinde 64 bit vista driverlarını kursam sorun olurmu yoksa herkes öyle mi yapıyor, zaten olan driverlarda inmiyor misal atidekiler mesela...

dostum windows update yaptıgında uyumlu driverleri bulup indirebiliyosun.
  • quote:

Arkadaşlar windows 7 64 bit kuracağım bende bu kadar kişi kurmuş, driverlerını nerden buldunuz anlamadım?

Zaten bazı driverlara ihtiyaç bile kalmıyor. Windows 7 nin en sevdiğim yanlarından biride hoooop herşeyi hemen kendisinin tanıması. Olmayanlarında vista 64 driverları yüklersin ki ati/sapphire falan windows 7 driverlarını çıkardı
  • quote:

hocm çoğu donanım üreticisi win7 driverlerını sundu sitesinde, örneğin ati ekran kartın için aşağıdaki linkten driverını indirebilirsin, biraz daha iyi araştır

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.