Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (197. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harbiden iyicene cılkı çıktı bu işin. ne güzel 16385 i kurmuştum yahu ne vardı şimdi yeni sürüm çıkaracak
    bundan sonra msdn technetteki sürümle, çıkacak sürümün md5 ini karşılaştırmadan kurmam arkadaş yeter
  • arkadaşlar en iyisi birkaç gün daha beklemek üst üste indirmeyin bence
  • bence 16385 kurulabilir, temmuz sonuna doğru yeni birşey çıkarsa o kurulur. ufacık updateler içinde yeni rtm beklemekte hastalık olmaya başladı, hasta ettiler adamı
  • Hadi tamda 16385 'in yarısına gelmiştim Arkadaşlar birde bişey sorucam bu RTM ' ler 2010 da kapanmayacak dimi? Ömrü billah kullanabilicezmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RONSPY -- 17 Temmuz 2009; 17:31:59 >
  • RTM daha çıkmadı ama 30 tane RTM oldu! Hepsi de birbirinden RTM.

Bence en iyisini 7100 kurup bekleyenler yapıyor.
  • çıktı , çıkacak , very very possible derken ben yurt dışına gidiyorum
    haftaya cuma geleceğim inşallah o zaman kadar inşallah gerçek RTM çıkar
    bende hafta sonu evimde oturup rahat rahat bilgisayarımla uğraşırım !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: asyacafe

quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

son çıkan very very possible 7600'ü kuramıyorum. normalde indirdiğim bütün w7leri hdd den kurdum ve çok fazla build denedim ama hiçbirinde sorun yaşamadım ama bu son çıkan rtm olarak geçen sürüm yüklenmiyor. yüklemeyi açıyorum, devam ediyor vs. vs. sonra ilk restart kısmında restart arıyor sonra boot ekranında vista ve windows setup çıkıyor ve otomatik olarak windows setup seçiliyor. buraya kadar herşey diğerleriyle aynı ve normal.

sorun daha sonra çıkıyor. boot ekranından windows setup seçildikten sonra normalde yüklemeye hemen devam ederdi ama onun yerine siyah bir ekran çıkıyor ve öylece bekliyor. hiçbirşey olmuyor. 5-6 dk. bekledim ama hiçbirşey olmadı. normalde siyah ekranda filan hiç takılmazdı. ne yapmalıyım?

Iso Dosyasını cd kalıp dosayı olarak 4x bas sadece cd basıcagın program calıssın kurulumu ıster cd update veya boot seklinde sıfır kurulum yap

power iso ile yaktım. ama olmadı yine. dvd den boot ederken garip bi şekilde seven yazıyo ve öyle kalıyor. acaba sorun iso dosyasında olabilir mi?

alicans arkadaş vermişti ama..
  • extra possible versiyon 3 güne çıkar
  • evet son durum 1700 mi çıkacak şimdi.. off dayanamıycam valla indiriyorum x86 çıkarsa indiririz 17000 i wzor ne diyor bu konuda ?

Edit: arkadaşlar zamunda da 2.34 GB x86 versiyonu var 3 gb falan değilmiydi windows 7 iptal edeyim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Durmaz_ -- 17 Temmuz 2009; 19:06:21 >
  • hayır 32bit 2.34 dogru devam et
  • quote:

Orjinalden alıntı: x264

hayır 32bit 2.34 dogru devam et

tamam sağol nihayet çıktı bide Türkçe yaptık mı tamamdır. tadından yenmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: x264

quote:

Orjinalden alıntı: raverss

6.1.7600.17000.win7_rtm.090717 çıkıyormuş

yok artık lebron james

k.çlarından element uyduruyolar

not:çoğu forumda fake diyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

Hadi tamda 16385 'in yarısına gelmiştim Arkadaşlar birde bişey sorucam bu RTM ' ler 2010 da kapanmayacak dimi? Ömrü billah kullanabilicezmi?

UP
  • quote:

quote:

Hadi tamda 16385 'in yarısına gelmiştim Arkadaşlar birde bişey sorucam bu RTM ' ler 2010 da kapanmayacak dimi? Ömrü billah kullanabilicezmi?

UP

2010 a kadar dvd versiyonu çıkar bir güzel cr.ck lenir seninde bunu düşünmene gerek kalmaz
  • 17000 fakeymiş,

extra ultra maximus the end rtm final haftaya çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

17000 fakeymiş,

extra ultra maximus the end rtm final haftaya çıkıyor

ultra mega extra very very imposible is nothing final is final very very final rtm
  • Orjinalden alıntı: asyacafe

power iso ile yaktım. ama olmadı yine. dvd den boot ederken garip bi şekilde seven yazıyo ve öyle kalıyor. acaba sorun iso dosyasında olabilir mi?

boş olarak alıntı yaptığına göre sende bu dertten muzdaripsin.

yok mu yardım edebilecek?...

edit: nedense yazdıklarımı alıntı olarak gösteriyor. bu yazdıklarım alıntı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 17 Temmuz 2009; 20:28:26 >
  • Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

Orjinalden alıntı: asyacafe

boş olarak alıntı yaptığına göre sende bu dertten muzdaripsin.

yok mu yardım edebilecek?...

edit: nedense yazdıklarımı alıntı olarak gösteriyor. bu yazdıklarım alıntı değil.

ARKADASIM BOS ALINTI YAPMADIM NE OLUYOR ANLAMIYORUM SORUNUNA CEVAP YAZICAM BIRDEN SAYFA KAPANIYOR HIC OLMADIK SEYLER OLUYOR
    GELELIM SORUNUNA PWOR ISO FUUL DEGILSE DOGRU YAZMAMIS OLABILIR ASEMBOO DENE AYNI HATAYI ALIRSAN ISO DOSYASI HATA VAR DEMEK TEKRAR INDIRCEN HERYERDEN INDIRİLMEZ SAGLAM KAYNAGI BULUCAN
    http://rapi-dshare.com/files/251150003/Ashampoo.Burning.Studio.9.v9.05.Final.rar.html
    - İSARETİ KALDIR
  •  Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

orjinal 7100 DVD'si

aldığımız duyumlara göre 7600.16386 sürümü yepyeni ve değişik bir sürüm olabilirmiş. (yeni ikonlar,yeni wallpaper'lar,yeni sesler vb.)
  • sürüm numarası bölge yüzünden farklı olabilir. Üç farklı bölge için çıkacaktı ya
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.