Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (168. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    allah allah ne olcak üstad windows 7 ...
    32 bitte

var mı bilen bunun ilacını
    quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

Orjinalden alıntı: analogia

üstadlar şu activate meselesini telefonla ramadan internet vasıtası ile halledebileceğimiz bir yolu var mıdır acaba...
    yeni format attım uzun uzun yollu activate olayı çıktı karşıma...eskiden ne güzeldi 6 addet şifre vardı birini girdin mi direk activated şimdi ise suyunu çıkardılar bence...
    yardım

hangi işletim sistemi?
  • quote:

widows 95 128 bit...
    32 bitte

quote:

quote:

üstadlar şu activate meselesini telefonla ramadan internet vasıtası ile halledebileceğimiz bir yolu var mıdır acaba...
    yeni format attım uzun uzun yollu activate olayı çıktı karşıma...eskiden ne güzeldi 6 addet şifre vardı birini girdin mi direk activated şimdi ise suyunu çıkardılar bence...
    yardım

hangi işletim sistemi?

• quote:

widows 95 128 bit...
    32 bitte

quote:

quote:

yardım

hangi işletim sistemi?

Şimdiye kadar yüklediğim en az 10 windows 7 sürümünü internet üzerinden aktive ettim.Nasıl sizde internet üzerinden aktive olmuyor anlamadım doğrusu...
  • hocam en son ne zaman windows 7 kurdunuz...

ben de 1 ay önce format attığımda böle bir şeyle karşılaşmadım....amma geçen hafta formatı çakınca bende elimde olan şu meşhur 10 adet password'ün hiç biri de işe yaaramadı...üstüne de microsoft 1 numara veriyor onu çevir ve şifreyi ordan al...gibi birşeyler diyor..
    fakat ben numara filan çeviresim hiç yok, en beleş yoldan almayı düşünüyorm ... ne bir de onla mı uğraşacağız (hatta bir abla çıkacak ve"for english press 9" diyecek, sonra da bir sürü işlem... annenizin kızlık soyismi ...gerisini siz bilirsiniz...bürokrasinin önde gideni)
    quote:

quote:

widows 95 128 bit...
    32 bitte

quote:

quote:

yardım

hangi işletim sistemi?

Şimdiye kadar yüklediğim en az 10 windows 7 sürümünü internet üzerinden aktive ettim.Nasıl sizde internet üzerinden aktive olmuyor anlamadım doğrusu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaleci07

quote:

Orjinalden alıntı: Am l Evil?

Mozilla Firefox'da açmıyor.

google chromeu dene bi de

Gene olmadı, bu arada mesela images.google.com felan açılıyo ama sadecewww.google.com veyawww.google.com.tr açılmıyor :S
  • quote:

hocam en son ne zaman windows 7 kurdunuz...

ben de 1 ay önce format attığımda böle bir şeyle karşılaşmadım....amma geçen hafta formatı çakınca bende elimde olan şu meşhur 10 adet password'ün hiç biri de işe yaaramadı...üstüne de microsoft 1 numara veriyor onu çevir ve şifreyi ordan al...gibi birşeyler diyor..
    fakat ben numara filan çeviresim hiç yok, en beleş yoldan almayı düşünüyorm ... ne bir de onla mı uğraşacağız (hatta bir abla çıkacak ve"for english press 9" diyecek, sonra da bir sürü işlem... annenizin kızlık soyismi ...gerisini siz bilirsiniz...bürokrasinin önde gideni)

Hangi win7 sürümünü kurmayı denediniz?
    en son geçen hafta 7260 sürümünü yükledim ve keyleri kabul etti.
    Keyler Ultimate sürümü dışındakilerde kabul edilmiyor.
  • beyler windows 7 nin parmak hareketleri ile kullanımı hakkında herhangi bilgisi olan varmı?

dayımla bugün 3 saat tartıştık ve dayım diyoki win7 monitörden bağımsız bir şekilde yazılımsal olarak bu işi çözmüş, yani hangi ekranı kullanıyor olursanız olun parmaklarınızla yönlendirme yapabileceksiniz .

warmı böyle bişi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hugareva

beyler windows 7 nin parmak hareketleri ile kullanımı hakkında herhangi bilgisi olan varmı?

dayımla bugün 3 saat tartıştık ve dayım diyoki win7 monitörden bağımsız bir şekilde yazılımsal olarak bu işi çözmüş, yani hangi ekranı kullanıyor olursanız olun parmaklarınızla yönlendirme yapabileceksiniz .

warmı böyle bişi?

Dokunmatik ekranlı bilgisayarınız var ise multi-touch destekli windows 7 ile yönlendirme yapabilirsiniz.

Aşağıdaki videoda Windows 7'nin dokunmatik ekranlardaki başarısını izleyebilirsiniz:
    http://video.msn.com/video.aspx?mkt=en-us&vid=8700c7ff-546f-4e1d-85f7-65659dd1f14f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 26 Haziran 2009; 15:36:29 >
  • 3 saat kafamın etini yedi,

diyorumki madem monitörden gelen ışık parmağın sayesinde geri yansıyo , e crt monitöe bunu nasıl algılıycak???

ekrandaki manyetik alan varmış da bilmem bi ton saçmaladı , öldüm geberdim yani .

bana sen düz mantık düşünüyon diyor

sensöre gerek yok ekranda, yazılımla bu iş çözülüyomuş .

anlatırken güldüm çoğu kez , nuh diyo peygamber demiyo,

sen git hangi foruma sorarsan sor onlar benim kadar iyimi bilcek gibisinden konuştu birde
  • RC 7100...
    windows'un kendinin yayınladığı...
    quote:

quote:

hocam en son ne zaman windows 7 kurdunuz...

Hangi win7 sürümünü kurmayı denediniz?
    en son geçen hafta 7260 sürümünü yükledim ve keyleri kabul etti.
    Keyler Ultimate sürümü dışındakilerde kabul edilmiyor.
  • üstad bu dedğin de nokia 3310'a iphone 3G yazılımını yükle ve multi-touch'a çevir demiş gibi biraz...
    ya hiç mi insan düşünmez, sensörsüz bir veri aktarılamaz...
    taa 97'de orta okuldayken input devices(klavye mouse scanner...) ve output devices(monitor printer ...) diye bir konu işlemiştik...

bunun sensörü olmadan bir veri filan aktaramazsınız...hele hele tüplü ekranda...ne, o elektrodlar yuvasına geri mi sekecek parmağınızı monitörde görünce..."aman kaç kaç bak hareket çekecek!!" diyerek

quote:

Orjinalden alıntı: hugareva

beyler windows 7 nin parmak hareketleri ile kullanımı hakkında herhangi bilgisi olan varmı?

warmı böyle bişi?
  • hatta kendisi o kadar iddalıydıki , iddaya varmısın dedi artık bi süre sonra ,

bende önceki idaayı aklıma getirip sustum , bir bildiği vardır dedim

önceki iddası ise bende p4 çift çekirdek işlemci var diyodu, ben olamaz diyodum , neyseki iddaya girmedim, sonradan evinde gizlice baktım pc ye ve gerçekten çift çekirdekti ama p4 2.66 ghz işlemciydi

• çok iyi be hocamm...oldüm gülmekten ya...

sizin durum da... dual core işlemcileri p4 ailesinden olduğu durum herhalde...pentium D

her neyse...
    üstadlar bu ara ben sorunu çözdüm...
    inanamayacaksınız , hatta benim gibi direk küfreden de olabilir...bütün mesele benim pc'deki saat gerçek saatten 2-3 dakika civarında ilerde olması imiş...yıkıldım ya bunu öğrenince...bir saati internetten güncelleyeyim dedim...der demez activate başarılı ve sonrasından gelen mesajlar peyda oluverdi...

yok böyle birşey...
    windows 7 yapımına elini süren herkesin akraba ve tanıdıklarını teker teker anmıştım kızgınlıktan...böyle iş mi olur
  • Bugün gazetelerde crea ve hp idi herhalde şimdi bilgisayar alın windows7 ye ücretsiz terfi edin diyordu. Firmalar artık reklam yapmaya başlamış. Crea da 26 haziran-30 ocak 2010 tarihleri arasında geçerli bir kampanya için geçerliymiş.
  • ya umarım elimdeki loptoptan kaynaklı gelen vista hp sürümü win 7 ile değişebilirim(ultimata olsa iyi olur)
    yoksa yine işimiz ilaçlara kalıcak...
  • 7100 64 sürekli hata vermeye başladı dayanamayıp 7229'a yükselttim RTM çıksada bi rahatlasak artık
  • Bunun RC1'ini Türkçe olarak indirebiliyor muyuz? İndiremiyorsak güncellemelerde çıkıyor mu? Kısacası, nasıl Türkçe Win7 yapılır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut228

Bunun RC1'ini Türkçe olarak indirebiliyor muyuz? İndiremiyorsak güncellemelerde çıkıyor mu? Kısacası, nasıl Türkçe Win7 yapılır?

Windows 7 RC 7100 sürümünde güncellemelerin içerisinde Türkçe dil paketi yer alıyor. Ayrıca diğer sürümler için buraya da göz atabilirsin:

http://resim.donanimhaber.com/m_31367738/tm.htm
  • Yeni haber var mı RTM tarihi ile ilgili ?
  • 13 temmuz haberı gercek cıkıcak sanırım beklemeye devam ama arada suprızde olabılır..
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.