bence böyle bir usb bellek ile satması çok hoş olurdu ama bir DVD medya ile daha ucuza mal edebilecekken böyle birşey yapacağınıı pek zannetmiyorum ama olmaz diye birşey de yok...
biz kendimiz flaşa yükleriz onu, bill amcam bir de onu dert edip üzülmesin
arklar yeni 7260 yükledim. son sızan build bu sanırım. bunun için tr dil pakedi var mı ama orjinal dil pakedi yani ms in yayınladığı?
bide şu login ekranı arka plan değişim ayarı nerde? bulamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: Psychopath Bird
arklar yeni 7260 yükledim. son sızan build bu sanırım. bunun için tr dil pakedi var mı ama orjinal dil pakedi yani ms in yayınladığı?
bide şu login ekranı arka plan değişim ayarı nerde? bulamadım.
bunlardan hangisi benim indirdiğim bilmiyorum. nasıl bakabilirim? watermarkta sadece 7260 yazıyo.
7260 yazıyosa sürümünde o dur zaten aramana gerek yok.. ama şunuda yapabilirsin.. starta gelerek "winver" yaz enterla...
yok onu biliyorum baktım ama onda da sadece 7260 filan yazıyo. bu kadar detaylı çıkmıyor. saol ama.
quote:
Orjinalden alıntı: Psychopath Bird yok onu biliyorum baktım ama onda da sadece 7260 filan yazıyo. bu kadar detaylı çıkmıyor. saol ama.
tamam zaten sürüm numarası o .. başka birşey yapmana gerek yok.... başka biryerlerde farklı bir numara bulamazsın....
peki saol.,
birde birşey daha sormak istiyorum. şu harmonica mıydı adını tam hatırlamıyorum, o resim tam olarak hangi dizinde bulunuyor? windows 7 nin olduğu parttan vistanın olduğu partitiona atıp vistada da kullanmak istiyorum. nette de var ama masaüstü yapınca kalite düşüyo onlarda.
Arkadaşlar başka bir konuda da sormuştum bu soruyu ama burada da sorayım dedim. Windows 7 hangi dosya sistemini kullanıyor? Yani Windows XP'deki dosyalarımı hard diskin bir sürücüsüne yedekleyip diğerine format atsam, windows 7 yükledikten sonra kullanabilir miyim biliyor musunuz?
quote:
peki saol.,
birde birşey daha sormak istiyorum. şu harmonica mıydı adını tam hatırlamıyorum, o resim tam olarak hangi dizinde bulunuyor? windows 7 nin olduğu parttan vistanın olduğu partitiona atıp vistada da kullanmak istiyorum. nette de var ama masaüstü yapınca kalite düşüyo onlarda.
hangi resim ss koyabilirmisin acaba??
quote:
Arkadaşlar başka bir konuda da sormuştum bu soruyu ama burada da sorayım dedim. Windows 7 hangi dosya sistemini kullanıyor? Yani Windows XP'deki dosyalarımı hard diskin bir sürücüsüne yedekleyip diğerine format atsam, windows 7 yükledikten sonra kullanabilir miyim biliyor musunuz?
Tabiki kullanabilirsin.. Hiç problem etme onu... herkes aynı şeyi yapıyo zaten iki adet dosya sistemi en yaygı olarak kullanılıyor.. Fat32 ve NTFS gerçi artık çoğunluk NTFS kullanıyor... Win7 de öyle.. hiç sorun etme onu
resim bu. default gelen windows resmi. windows 7 içinde hangi dizinde acaba? system32 içine filan baktım ama bulamadım.
quote:
resim bu. default gelen windows resmi. windows 7 içinde hangi dizinde acaba? system32 içine filan baktım ama bulamadım.
C:\Windows\Web\Wallpaper\Windows dizinine bak birde
quote:
Tabiki kullanabilirsin.. Hiç problem etme onu... herkes aynı şeyi yapıyo zaten iki adet dosya sistemi en yaygı olarak kullanılıyor.. Fat32 ve NTFS gerçi artık çoğunluk NTFS kullanıyor... Win7 de öyle.. hiç sorun etme onu