Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (166. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RTM sürümünde portable çalışmaması gibi bir durum olmaz inşallah.
  • şu an 7260 x86 multilang. i indiriyorum. @alicans'ın verdiği.. az önce bir arkadaş driver falan demiş.. boşuna indirmiyoruz dimi ?.. TR yama kurmaya çalıştım bu akşam daha önce indirdiğime kabul etmedi :S.. mecburen yine indiriyoruz..
  • rtm için yarın bir sürpriz olabilir mi?

https://windows7upgradeoption.com/Landing.aspx
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Beyler, 7100 kullanmıştım. Cod 4 te punk buster hatası veriyordu hep.. Sonraki version larda düzeldimi bu olay ?

Birde laptopum geniş ekran, 1024x768 oynardım herzaman codu. 16:10 ayarı seçili halde ekrana oturtulmuş şekilde, fakat win 7 de, ekrana oturtmak yerine 4:3 yapıp , kare ekran, kenarlarda siyah boşluklar bırakıyordu. Bu olay düzeldimi son versionlarda ??

Nvidia nın son sürümü yüklüydü, 7100 ün son update leri yapılmıştı ? Ama sorun buydu. Şuan son sürüm win7 ve nvidia kullananınız varsa, bu sorun düzeltimi ? Acil cevap bekliyorum. XP de düzenimi kurdum. boşuna bozmak istemiyorum.. Düzeltildiyse dönücem 7ye..

Windows 7 7100'de punkbuster sorunu yeni çıkan güncellemelerle düzeltildi. Ancak 7260'da güncelleme yapmama rağmen "unknown windows api function" hatası verip atıyordu. Mecburen 7100'e geri döndüm. Eğer oyunun bütün güncellemelerini yaparsan sorun çıkmaz.

O siyah boşluk olayı bende de vardı. Onu monitör ayarlarından ekranı kaydırarak ve genişleterek hallettim. Eğer sende öyle bir ayar varsa deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 25 Haziran 2009; 11:05:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xolo

şu an 7260 x86 multilang. i indiriyorum. @alicans'ın verdiği.. az önce bir arkadaş driver falan demiş.. boşuna indirmiyoruz dimi ?.. TR yama kurmaya çalıştım bu akşam daha önce indirdiğime kabul etmedi :S.. mecburen yine indiriyoruz..

evet multilang 7260'ı ilk olarak ingilizce kuracaksınız.Driverları yükledikten sonra dil ayarlarından Türkçe dilini seçerek Türkçe kullanmaya başlayabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: ekaramete

Arkadaşlar sayenizde yükledim win7'yi,ama ingilizce...Nasıl TÜRKÇE yapacagız

http://forum.donanimhaber.com/m_31367738/tm.htm konusunda ayrıntılı olarak anlatıldı.

quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

rtm için yarın bir sürpriz olabilir mi?

https://windows7upgradeoption.com/Landing.aspx

Neowin.net sitesinin tahmini de RTM'nin yarın sızacağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 25 Haziran 2009; 12:22:21 >
  • yarın gelir umarım
  • beklıye beklıye muma donduk..
  • ---------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 25 Haziran 2009; 17:02:41 >
  • msdn e gelmişte üye olmayınca işe yaramıyo. ne zaman normal link vercek şu ms!

şuan w7 7229 dayım ama sanki eski bi build gibi. hatta wallpaper bile beta balığı çıktı. o süslü windows bayrağı yok. login ekranı resim değiştirme vs. de yok. çok mu eski bi sürüm yüklemişim???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

msdn e gelmişte üye olmayınca işe yaramıyo. ne zaman normal link vercek şu ms!

şuan w7 7229 dayım ama sanki eski bi build gibi. hatta wallpaper bile beta balığı çıktı. o süslü windows bayrağı yok. login ekranı resim değiştirme vs. de yok. çok mu eski bi sürüm yüklemişim???

Betta balığı, 7232'den sonra değiştirildi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

peki tek değişen şey wallpaper mı oldu görünüm olarak??
  • quote:

quote:

quote:

peki tek değişen şey wallpaper mı oldu görünüm olarak??

Görünüm olarak evet.Renkler daha canlı gibi geldi.

editttt...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 25 Haziran 2009; 17:58:32 >
  • RTM dediğiniz, en son çıkıcak, ve birdaha geliştirilmiycek free sürümmü ??

Ayrıca Kenarda Boşluklar kalması olayını nasıl çözümlenebilceğne dair yardım bekliyorum hala..
  • quote:

RTM dediğiniz, en son çıkıcak, ve birdaha geliştirilmiycek free sürümmü ??

Ayrıca Kenarda Boşluklar kalması olayını nasıl çözümlenebilceğne dair yardım bekliyorum hala..

Free sürüm değil, 22 Ekimde raflarda yerini alacak sürümdür
  • quote:

RTM dediğiniz, en son çıkıcak, ve birdaha geliştirilmiycek free sürümmü ??

Evet aertık geliştirme çalışmlarının tamalandığı sürüm. Bundan sonra açıklar tespit edilirse onlara update çıkarılacak. Bu şekilde açıklar giderilecek.
  • Dünya bu fotoyu konuşuyor:

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
  • quote:

Dünya bu fotoyu konuşuyor:

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

bu fotoda ne var ki?
  • 1 temmuzda mı geliyor. huh hiç sanmıyorum. palavralar gezinip duruyo....
  • Öncelikle tüm Donanimhaber sakinlerine merhaba,

Bu bölümde çok fazla takılmam ama şu windows 7 çıkınca kursammı kurmasammı diye içimde bir tereddüt oluştu. Bir yanım yenilikçi bir yanım endişeli anlayacağınız yardımlarınızı bekliyorum. Sorularım şunlar :

Her hangi bir oyun ya da program ile uyumsuzluk sorunu yaşayabilirmiyim?

Kullanışlı mı? Ne gibi özellikleri var?

Sizce yüklemeye değer mi?

Teşekkürler.
  • quote:

1 temmuzda mı geliyor. huh hiç sanmıyorum. palavralar gezinip duruyo....

Fotodaki wzor ise ve resimde Zukona yazıyorsa doğru olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.