Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (156. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kaleci07

@alicans35 sayın windows 7 bilicimiz halen bir haber yok mu???

RTM'yi sızdıracak WZOR grubunun dün akşamki son yazısından sonra umudumuz biraz daha azaldı ve en erken pazartesi en geç temmuz başı gelmesini tahmin ediyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

RTM'yi sızdıracak WZOR grubunun dün akşamki son yazısından sonra umudumuz biraz daha azaldı ve en erken pazartesi en geç temmuz başı gelmesini tahmin ediyoruz.

Bu iş yılan hikayesi oldu:S
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

Bu iş yılan hikayesi oldu:S

Zaten ayın 19'u diye kesin bir bilgi verilmedi. 19'undan sonra sızacak denildi.
  • arkadaşlar biryerde bunu buldum indirmelimiyim

Windows 7 7260 RTM x86

yoksa 64 bit olanımı bekliyeyim?ne fark var 32 bit ile 64 bit arasında?

yine vistadaki gibi driver problemi yaşarmıyız?genelde 32 bit olanlar daha sorunsuz oluyor ya o yüzden soruyorum?
  • bi gerçek var ki,oda microsoft,windows 7 ile tam 12 den vurdu,baksanıza rtm için deli olacak millet nerdeyse,sadece burda değil yurtdışında da durum aynı,millet yana yana haber bekliyo forumlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ps3_wii

arkadaşlar biryerde bunu buldum indirmelimiyim

Windows 7 7260 RTM x86

yoksa 64 bit olanımı bekliyeyim?ne fark var 32 bit ile 64 bit arasında?

yine vistadaki gibi driver problemi yaşarmıyız?genelde 32 bit olanlar daha sorunsuz oluyor ya o yüzden soruyorum?

Genelde sorun yaşayan çok az. İndirip kurmanı tavsiye ederim. Gerçekten pişman olmazsın.
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar ekrançözünürlüğünde hangisini kullanıyorsunuz ben önerilen sistemi kullanıyorum ama programlar çok uzun çıkıyor hangi sistemi tavsiye edersiniz ?
  • ekran çözünürlüğünü bir türlü ayarlayamadım winamp ve diğer programlar bu şekilde çıkıyor

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
  • yalanmı oldu rtm..aman ha beklıyoruz yana yana..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildermess

ekran çözünürlüğünü bir türlü ayarlayamadım winamp ve diğer programlar bu şekilde çıkıyor

masaüstüne sağ tıklayıp ekran çözünürlüğüne tıklayın. buradan monitörünüze en uygun çözünürlüğe getirmeye çalışın. eğer olmazsa ekran kartınızın en son driverini indirip kurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcan -- 20 Haziran 2009; 18:13:15 >
  • RTM nin diğerlerinden tam olarak ne farkı olcak?ayrıca belırlı bi tarihden sonrda kapanma olayına çözüm getirebiliecek mi?
  • rtm gelecek dertler bitecek
  • RTM RTM RTM
  • rtm biz 80. sy geçtiğimizde gelcek
  • sabır.. biraz daha sabır...
  • maşallah ne bu isteklilik ya. Ama bende 10 dakkaya bir konrtol ediyorum. Rtm çıktıktan sonra başa ne yapacaksak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

RTM nin diğerlerinden tam olarak ne farkı olcak?ayrıca belırlı bi tarihden sonrda kapanma olayına çözüm getirebiliecek mi?

yaw herkes RTM diyoda buna bi cevap neden gelmıyo enteresan!
  • quote:

quote:

RTM nin diğerlerinden tam olarak ne farkı olcak?ayrıca belırlı bi tarihden sonrda kapanma olayına çözüm getirebiliecek mi?

çünkü, millet forumda aynı sorulara, bi milyon kere, aynı cevapları yazmaktan bıktı,rtm bir diğer adıyla final adayı sürüm oluyor ama geriye doğru sayfaları okumaktansa, yeni post açmak millete daha kolay geldiği için böyle şeyler oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

quote:

quote:

çünkü, millet forumda aynı sorulara, bi milyon kere, aynı cevapları yazmaktan bıktı,rtm bir diğer adıyla final adayı sürüm oluyor ama geriye doğru sayfaları okumaktansa, yeni post açmak millete daha kolay geldiği için böyle şeyler oluyor

+1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

quote:

quote:

arkadaşım RTM nin final sürümü olduğunu ekşiye yazarakda bulabilieceğimi biliyorum,sen okuduğumuzu anladıkmıdan kalmışsın anlaşılan böyle cevap verıyosun!

------------------------------------
    Release Candidate da da son sürüm demişlerdi arkasından kaç tane sürüm çıktı,ayrıca ney olduğunu değil diğerlerinden ne farkı olduğunu aynı zmanda bu kapanma olayına çare olup olmayacağını sordum.Tüm geçmş sayfalara bak ve buraya bi alıntı yap da bende göreyim!!!

Çünküsü söylıyım size,millet yardım etmeyi bırakmış sadece kendi sorularını dile getirmeye bakmış durumda!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 20 Haziran 2009; 21:49:15 >
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.