Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (158. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 tane beta kullanan herşeyi bildiğini iddaa edip başkalarıyla iddaalaşınca böyle kırgınlıklar daha cok olur
  • Gençler yaw masaüstü bilgisayarımda 7100 yüklü.
    bilgisayarı her eçtığımda resimdeki gibi saçmalıyor bilgisayar.bu sorunu ancak ağ bağdaştırıcısını devre dısı bırakıp tekrar devreye sokrarak halledebiliyorum.
    açılışta ağ ile ilgili böyle bir sıkıntı olmasının sebebi nedir?bu sorunu yaşayan var mı?

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
  • bu bölümü baştan beridir okuyorum ve çok ilginç bi topik olmuş.herkes kendinin derdine düşmüş durumda...yardım eden bi kaç kişi.kimse birbirinin sorularını cevaplamıyor ya da bazılar 2-3 sene uyduruk bi windows kullandım diye ahkam kesiyor!! bu nedir yahu..tamam güzel bi topik ama böyle sırf kendi sorunlarının düşünen insanlar da olunca iş böyle oluyor.hele topiği baştan okumayıp kaç kere cevaplanmış açığa kavuşmuş soruları tekrar sorduklarında şok oluyorum...okumaya üşenip direk sorunlarını çözüme kavuşturmak isteyenler PM atsınlar artık kime atarlarsa...

Ve bi de konu da dönüp dolaşıp aynı şeyler söyleniyor.bilmem dünyaya gelirken 1 ayda mı geldiniz bu acelelik ne anlamadım.ben de 7100 kullanıyorum 3-4 günde bi kere aklıma gelirse bakıyorum final sürüm çıkmış mı diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 21 Haziran 2009; 12:19:04 >
  • ekran kartı problemıne bnzıyor..emınmısın wın7 olduguna...ekranda bole bırsey cıakrsa ekran kartını sogutup deneme yaptınmı..
    quote:

Orjinalden alıntı: wildermess

dün gece benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez
    herşey gayet güzel giderken bir anda ekranın arka kısmında kırmız ve yeşil renkler çıkmaya başladı sonra mavi ekranda yazılar yazdı ve pc kapandı sonra kendiğinden tekrar açıldığındı ekranda kırmız ve yeşil renkler çıktı görüntüler bozuldu tam 3 kere format atmak zorunda kaldım en son formatımdada yine ekran aynı şekilde oldu bende sinirlenip pc'yi kapattım sabah kaldığımda çalıştırdım ve şuan hiç bir sorun yok gibi ne olduğunu anlayamadım eğer sonradan yine böyle bir problem olursa vista'ya dönmek zorunda kalcam...
    ilk defa böyle bişey başıma geldi ne oldu anlayamadım

• hehe super resım win7 rtm saglıgınız acısından tehlıkelı bagımlılık yapabılır dıyor..aynen bızım durumumuz su an bole..
    quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 21 Haziran 2009; 12:37:23 >
  • quote:

MICROSOFT.WINDOWS.7.BUILD.7260.WIN7_RTM.X86.VHD.ENGLISH-WZT - NEW
    FILE: 7260.0.x86fre.win7_rtm.090612-2110.client_en-us.ultimate.vhd
    (the original VHD in packed RAR archive, size RAR file: 1,919,600,205 byte
    SHA1: 0FF53F8ED2BBC0B1B174B47F80055BB3DACF2F01)
    SIZE: 5,185,507,840 byte
    CRC: 67C23FE0
    MD5: 0703C259676D7E4C58E0EF2184369663
    SHA1: 7540399601506675CF1B329CB3507875F64C555B

Bu RTM midir arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

hehe super resım win7 rtm saglıgınız acısından tehlıkelı bagımlılık yapabılır dıyor..aynen bızım durumumuz su an bole..
    quote:

Türkçemizi düzgün kullanmaya önem verirsek bu sorun da olmayabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 21 Haziran 2009; 13:08:24 >
  •  Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

ilginç bir foto
  • Ya bende en son RC sürümünü çekip kurucaktım, artık RTM sürümünü beklemek en mantıklısı.
    Ama 7100 64bit saçmalamaya başladı ya her zaman açtığım oyunu ne yaparsam yapayım açmıyor orjinal ouyn birde
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbaran35

quote:

MICROSOFT.WINDOWS.7.BUILD.7260.WIN7_RTM.X86.VHD.ENGLISH-WZT - NEW
    FILE: 7260.0.x86fre.win7_rtm.090612-2110.client_en-us.ultimate.vhd
    (the original VHD in packed RAR archive, size RAR file: 1,919,600,205 byte
    SHA1: 0FF53F8ED2BBC0B1B174B47F80055BB3DACF2F01)
    SIZE: 5,185,507,840 byte
    CRC: 67C23FE0
    MD5: 0703C259676D7E4C58E0EF2184369663
    SHA1: 7540399601506675CF1B329CB3507875F64C555B

Bu RTM midir arkadaşlar?

7260 sürümü RTM değildir. RTM-Escrow'dur.RTM-escrow'a da RTM'nin RC'si diyebiliriz.

@imozzi
    Bilgisayar POST ekranında mı duruyor? Daha ileri gitmiyormu?
  • @alicans35 evet orda duruyor daha ileri gitmiyor bios update yaptım yinede bişey olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: imozzi

@alicans35 evet orda duruyor daha ileri gitmiyor bios update yaptım yinede bişey olmadı

Windows 7 yükledikten sonra mı oldu bu olay? ilginç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 21 Haziran 2009; 16:58:37 >
  • windows 7 yükledikten daha doğrusu tam olarak yüklenmedi sadece kurdu gerekli ayarlamaları yapmak için restart atdı ondan sonra böle burdan ileri gitmiyor

ne windows 7 yükleyebiliyorum nede tekrar xp ye dönebiliyorum biosa giremiyorum yardım lütfen

@ps3_wii

pili çıkarıp taktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fink u freeky -- 21 Haziran 2009; 17:12:37 >
  • biosa bile giremiyorsan yapacağın tek şey şuanda bios pilini çıkartıp bir müddet bekle bakalım belki bi ihtimal açılabilir.
  • WZOR'dan yeni bir bilgi daha:

"Now, to add to that, I believe that MSFT yesterday created another new build for internal testing: 6.1.7264.0.win7_rtm.090620-1900. This one was created to fix a show-stopper bug found in earlier builds. There will be a few more builds created over the next few days and each will be evaluated on it's own merits.

There is very little possibility of one of these internal builds leaking until the engineering sign off is completed and the final build is distributed to TAP and Gold partners (most likely around June29th or 30th).
    "
  • wzora bakılırsa hergün yeni bir sürüm derleniyo,ay sonundan önce hayal gibi rtm
  • quote:

windows 7 yükledikten daha doğrusu tam olarak yüklenmedi sadece kurdu gerekli ayarlamaları yapmak için restart atdı ondan sonra böle burdan ileri gitmiyor

ne windows 7 yükleyebiliyorum nede tekrar xp ye dönebiliyorum biosa giremiyorum yardım lütfen

@ps3_wii

pili çıkarıp taktım

pille alakası yok kardeşim!bazılarının böyle 2 sene bilgisayar kullanıp hemen sorulara atladıklarını görünce şaşırıyorum...

aygıtları kontrol ederken takılıyor ram'lerinizi ve ekran kartınızın tozunu iyice alıp tekrar takın büyük ihtimal bu ikisinden yapar.yazılımsal bi sorun yoktur hele işletim sisteminden hiç kaynaklanmaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 21 Haziran 2009; 18:33:08 >
  • bazı sorunlar tespit edılmıs gıbı gozkuyor rtm de...bu nedenle baska buildlerde arada cıkabılır.ay sonu cıkması daha muhtemelsmıs gıbı bır kanı var..temmuz 1 e ertelendı dıyebılırız..bu yazıya gore..

quote:

WZOR'dan yeni bir bilgi daha:

"Now, to add to that, I believe that MSFT yesterday created another new build for internal testing: 6.1.7264.0.win7_rtm.090620-1900. This one was created to fix a show-stopper bug found in earlier builds. There will be a few more builds created over the next few days and each will be evaluated on it's own merits.

There is very little possibility of one of these internal builds leaking until the engineering sign off is completed and the final build is distributed to TAP and Gold partners (most likely around June29th or 30th).
    "
  • merhaba arkadaşlar w 7 -7127 sürümünü kullanıyorum gerçekten çok güzel olmasına karşın bazı sorunlar yaşıyorum.
    1. fps oyunlarında performans düştü.
    2. ping süreleri yükseldi ? yani speed testlerde ms yüksek gelmeye basladı ewdeki bağlantım 29 ms desteklemesine rağmen 35-40 alıyorum.
    bide ilginctir. torrent ile bisey indirirken herhangi bir uygulama acınca winamp- pes 09 direk olarak indirme hızım düşüyor.

pc amd athLon 2800 1.8 ghz
    ram 1 gb
    ekran kartı geforce 9400 1 gb

bu arada owerclokc yapmama rağmen pc de öle bişe görünmior :D
    sistem puanı 3.5
    bu anlattıklarıma sebep olabilcek şeyleri yazabilirmisiniz lütfen
  • dostum sorunun cozumu soyle..wın7 pc ndekı bır aletın drıverını saglıklı kuramadı..bu nedenle bıostan kurtaramıyor ekranı..yanı ana sısteme gecemıyor..yapacagın ıs once kasayı acıp ana karttakı ekstra takılı seylerı cıkarmak..bırde arada bır anakarttakı elektrıgı bosaltmak gerek..eger evınde topraklama saglam degılse anakartta elektrık olusuyor sanırım kondansatorlerde...bu bıle bazen sorun olusturuyor...(bende olmustu) fazlalaıkları cıkardıktan sonra tek rem ıle acıcaksın dvd yı bıle cıkar...sonra deneme yanılma...pille vs duzelmez..
    quote:

Orjinalden alıntı: trojan01

quote:

windows 7 yükledikten daha doğrusu tam olarak yüklenmedi sadece kurdu gerekli ayarlamaları yapmak için restart atdı ondan sonra böle burdan ileri gitmiyor

@ps3_wii

pili çıkarıp taktım

pille alakası yok
    aygıtları kontrol ederken takılıyor ram'lerinizi ve ekran kartınızın tozunu iyice alıp tekrar takın büyük ihtimal bu ikisinden yapar.yazılımsal bi sorun yoktur hele işletim sisteminden hiç kaynaklanmaz!
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.