Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (157. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RTM sürümünde belli bir tarihten sonra kapanma olayı yoktur.
    zaten RTM sürümü, 22 Ekimde piyasaya sürülecek sürümdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 20 Haziran 2009; 21:47:48 >
  • @QbLaY!!! kapanma olmaz .. key ıle ıslem yapılıcak yanı ılaca ıhtıyac olucak..rtm fınal surumune yuzde 95 yakın oldugundan artık son halı dıyebılırız...fark beklemeyın yanı arka plan vs degısır ama yapısal bır degısıklık olmaz..7100 kullanmıssanız bunun daha stabılını hata vermeyenını rtm de gorucez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 20 Haziran 2009; 21:42:15 >
  • oblay:@ rtm nin diğerlerinden farkı ve kapanma olayları ile ilgili hertürlü bilgi önceki sayfalarca bol bol mevcut,ama burada bana laf yetiştirmek daha zevkli olduğu için, senin açından,geriye doğru okumasıda zor oluyor tabii

bu arada ilginçtir 79 sayfaya bi mesajı editleme süresinde nasıl bakabildin acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 20 Haziran 2009; 21:44:00 >
  • neyse arkadslar tartısmayın arkads edıt yapıcana asagıdakı mesajları okusa olayı anlar..çüküsü müküsü olay bu ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 20 Haziran 2009; 21:46:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

oblay:@ rtm nin diğerlerinden farkı ve kapanma olayları ile ilgili hertürlü bilgi önceki sayfalarca bol bol mevcut,ama burada bana laf yetiştirmek daha zevkli olduğu için, senin açından,geriye doğru okumasıda zor oluyor tabii

bu arada ilginçtir 79 sayfaya bi mesajı editleme süresinde nasıl bakabildin acaba

Kimin laf yetiştirip kimin sorulara cevap verdiğini sayfaya bakarak görebiliyorumDaha önceden bakmadığımı nerde yazmışım onu da göremedım.Neyse sağolsun cevaplayanlar olmuş yazı yetiştirmek yerine.Adetim değildir konu dışı tartışmalar, bi diyeceğiniz varsa pm den atınız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 20 Haziran 2009; 21:51:36 >
  • 6.1.7263.0.win7_rtm.090619-1900 - NEW RTM branch build.

Wzor'un sitesinde buı var. Yoksa RTM daha geçikecek mi. Alicans35 bir baksan siteye.
    Google çevirisinde tam olmayan yazıya göre
    Montaj son RTM sürümü ne toplamak için On the basis of, tartışma olarak hızlı ve uzun süreli bir sonucu olarak, ele meclislerinin hiçbiri oldukça bu kurul gerekli kriterleri karşılamak didn't kalitesidir gerekli oy verilmedi. Hemen sonra gizli oyla ve tartışma kadar özetleme Bu kurul son RTM serbest bırakmak için yeni bir aday monte edilen montaj: 6.1.7263.0.win7_rtm.090619-1900 - YENİ RTM şube kurmak oldu.
    Tüm bu montaj getirerek, yeni bir güçle oy sonuçları ve çalışmaya başlamış bir fırın içine atmış oldu disagreed. Tüpleri bu kalabalığa gizli oylama sonuçlarını toplanan haberdar oldu bol duman itti. Başlangıçta herşey için baca gelen siyah duman tarafından itti olduğu ve sevinçle exclaimed, beyaz kadar!, Ama daha sonra kalabalık bu Windows 7 .... bir meşgul bekleyen RTM sürümü tüm prigrezilos olduğunu fark
    Bazı film için betiği yazdım güçlü gerilim modu durdu yoktur. Biz bu Yüzyıllar kaydetmek için yayınlamaya karar verdim:
    Windows 7 RTM olarak adayların seçim birinci turda beklenen sonuç EMOGO vermedi - tüpler Microsoft siyah duman itti!

Ne dmek istiyor burda.
  • sen ıngılızcesını yaz ben cevırırm dostum
  • bırde dıkkat edıyormusnuz bılmıyorum muzık dınlerken wınamp yada wmp den vısta ve xp ye gore ses kalıtesı daha ıyı yada bana oyle geldı dx11 ın artısıda olabılır ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

sen ıngılızcesını yaz ben cevırırm dostum

Site ingilizce değil ki rusça. İngilizce olsa bende aşağı yukarı anlarım ve çeviririm. Teşekkürler. Ancak alicans35 anlar bu işi herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepolmez -- 20 Haziran 2009; 22:03:08 >
  • quote:

bırde dıkkat edıyormusnuz bılmıyorum muzık dınlerken wınamp yada wmp den vısta ve xp ye gore ses kalıtesı daha ıyı yada bana oyle geldı dx11 ın artısıda olabılır ..

Evet ses kalitesinde artma var bunu farkettim.
  • RTM sürümünün imzalanmasını bekliyor wzor sitesi.

quote:

"On the basis of what the assembly to collect the final RTM release, the discussion has been rapid and prolonged, as a result, none of the discussed assemblies did not quite get the necessary votes that is the quality of assembly did not meet the required criteria. Immediately after the secret ballot, and summing up the discussion was assembled a new candidate for the final RTM release of this assembly was the assembly: 6.1.7263.0.win7_rtm.090619-1900 - NEW RTM branch build."

şunu bi çevirtirsen anlarız.Şahsen ben de pek anlamadım.Oylama ve kriter kelimeleri geçiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

RTM sürümünün imzalanmasını bekliyor wzor sitesi.

quote:

"On the basis of what the assembly to collect the final RTM release, the discussion has been rapid and prolonged, as a result, none of the discussed assemblies did not quite get the necessary votes that is the quality of assembly did not meet the required criteria. Immediately after the secret ballot, and summing up the discussion was assembled a new candidate for the final RTM release of this assembly was the assembly: 6.1.7263.0.win7_rtm.090619-1900 - NEW RTM branch build."

şunu bi çevirtirsen anlarız.Şahsen ben de pek anlamadım.Oylama ve kriter kelimeleri geçiyor

Anladığım kadarıyla Rtm için bir toplantı yapmışlar. Tartışmalar sonucunda Rtm diye önerilen build geçerli oyu almamış. Bir gizli oylama yapmışlar ve bunun sonucunda yeni bir RTm adayının yayınlamasına karar vermişler. HErhalde RTM için biraz daha beklemek gerekecek.

Google çevirisi de bu
    "Montaj son RTM sürümü ne toplamak için On the basis of, tartışma olarak hızlı ve uzun süreli bir sonucu olarak, ele meclislerinin hiçbiri oldukça bu kurul karşılamak didn't kalitesidir gerekli oy verilmedi gerekli kriterleri. gizli oyla hemen sonra ve tartışma kadar özetleme montaj: 6.1.7263.0.win7_rtm.090619-1900 - YENİ RTM şube inşa bu kurul son RTM serbest bırakmak için yeni bir aday monte oldu. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepolmez -- 20 Haziran 2009; 22:34:36 >
  • wzora nasıl girebilirim kullanıcı adı şifre istiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaleci07

wzora nasıl girebilirim kullanıcı adı şifre istiyor

Ku! hem kulalnıc adı hem de password
  • quote:

Orjinalden alıntı: recepolmez

quote:

Orjinalden alıntı: kaleci07

wzora nasıl girebilirim kullanıcı adı şifre istiyor

Ku! hem kulalnıc adı hem de password

ty
  • http://news.softpedia.com/news/Windows-7-Up-to-Build-7262-on-the-Way-to-RTM-114723.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 21 Haziran 2009; 0:42:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

çünkü, millet forumda aynı sorulara, bi milyon kere, aynı cevapları yazmaktan bıktı,rtm bir diğer adıyla final adayı sürüm oluyor

RTM final "adayı" değil, final demektir, yani piyasaya çıkacak olan sürüm. (Final adayına RC denir)... RTM oldu mu adaylık madaylık kalmıyor yani. Bundan sonra değişiklik yapılmaz, update'ler olur sadece.

Bu arada 32bit'le 64bit arasındaki farkı soranlar şuradaki teste bakabilirler:http://www.sevenforums.com/news/10183-windows-7-x64-vs-windows-7-x86-fight.html ... 3GB RAM'i bulunan sistemde bütün uygulamalar biraz daha hızlı çalışıyor. Tabi 4GB'tan fazla RAM'iniz varsa zaten 64bit kurmanız şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan23 -- 21 Haziran 2009; 5:06:15 >
  • çokda dağlar kadar fark yokmuş beklemeye değermi bilemem.şuan itibari ile çıkmış olan x86 rtm FULL versiyon varmı?eğer varsa onu indireceğim.
  • dün gece benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez
    herşey gayet güzel giderken bir anda ekranın arka kısmında kırmız ve yeşil renkler çıkmaya başladı sonra mavi ekranda yazılar yazdı ve pc kapandı sonra kendiğinden tekrar açıldığındı ekranda kırmız ve yeşil renkler çıktı görüntüler bozuldu tam 3 kere format atmak zorunda kaldım en son formatımdada yine ekran aynı şekilde oldu bende sinirlenip pc'yi kapattım sabah kaldığımda çalıştırdım ve şuan hiç bir sorun yok gibi ne olduğunu anlayamadım eğer sonradan yine böyle bir problem olursa vista'ya dönmek zorunda kalcam...
    ilk defa böyle bişey başıma geldi ne oldu anlayamadım
  • windows7 7260 yükledim yeniden başlatılıyor dedi ne windows açılıyor nede biosa giriyor ilk açılan kısımda öylece kalıyor nasıl düzeltetbilirim biosu sıfırlamak için pilini çıkarıp taktım bu seferde altdaki ekran çıkıyor
     Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
     Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fink u freeky -- 21 Haziran 2009; 16:09:25 >
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.