Şimdi Ara

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM** (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
898
Cevap
117
Favori
1.131.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ctrl alt del yazıyor sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu çözdüm başka bsorun cikti. Bu sefer de ilk yükleme ekraninda laptop kapaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok işime yaradı konu tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_king06

Programı kurmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM**

Buraya Tıklayıp Kurursan Düzelecektir .!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnowKinq -- 26 Nisan 2013; 14:23:27 >

• Oldu hocam oldu :) Allah razı olsun gerçekten çok işime yaradı..
  • Arkadaşım güzel anlatmışsın tşk. Bir sorum olacak usb ye isoyu yükledikten sonra tekrar normal usb olarak kullanabiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer1578

Arkadaşım güzel anlatmışsın tşk. Bir sorum olacak usb ye isoyu yükledikten sonra tekrar normal usb olarak kullanabiliyormuyuz

Evet, kullanılabiliyor.
  • bu yöntemle win8 kurabilir miyiz ?
  • İlk defa format atıcağım için pek bilgim yok bir sorum olucaktı . Win7 ' nin iso dosyalarına baktığımda Ultimate , Home premium , Professional gibi sürümleri var bunlardan hangisini öneriyorsunuz ve ayrıca 32 bit 64 bit olarak hangisini tercih etmeliyim o konudada yardımcı olmanızı rica ediyorum .
  • HEP MERAK ETMİŞİMDİR NASIL OLUYO DİYE BU KADAR BASİTMİŞ DEMEK TEŞEKKÜRLER EMEĞİNE SAĞLIK
  • Hep denedim olmadı
  • Çok teşekkürler yararlı paylaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: elorsa

İlk defa format atıcağım için pek bilgim yok bir sorum olucaktı . Win7 ' nin iso dosyalarına baktığımda Ultimate , Home premium , Professional gibi sürümleri var bunlardan hangisini öneriyorsunuz ve ayrıca 32 bit 64 bit olarak hangisini tercih etmeliyim o konudada yardımcı olmanızı rica ediyorum .

4gb raminiz varsa x64 kurun. Ultimate fazla gelir, Pro iyidir.
  • benim ana kartımdada usbhdd diye seçenek vardır dimi biraz eski ama
    anakart asus p5g43t-m pro
  • Arkadaşlar net bir soru soracağım..baktım kimse cevaplamamış.. Benim sistem eski biraz..ve cd room çalışmıyor.. Bu programın içine XP .iso atsam XP kurabilirmiyim ? Evet hayır demeniz yeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nev85

Arkadaşlar net bir soru soracağım..baktım kimse cevaplamamış.. Benim sistem eski biraz..ve cd room çalışmıyor.. Bu programın içine XP .iso atsam XP kurabilirmiyim ? Evet hayır demeniz yeter...

Birader soracağına denesen daha iyi olmaz mı? Ben denemedim ne diyeyim sana? 5 dakikanı almaz.Olabilirde olmayabilirde.
  • Arkadaşlar bu konuyla ilgili lütfen pmden rahatsız etmeyin artık gerçekten çok sıkıldım.Yapamıyorsanız bırakın zorlamayın.Sorularınızın hemen hemen hepsi konunun içinde var zaten.Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum lütfen anlayışlı olun.Ben herkesin anakartının biosunu bilmek zorunda değilim zaten bilemem kimse bilemez.Biraz araştırmacı olalım herşey googleda var zaten.Bana soracağınıza ona sorun.Sabah 8 akşam 5 mesai yapıyorum.Eve gelincede sizin sorularınızla boğuşmak zorunda kalıyorum.Anlayışlı olalım lütfen.İnsanların hakkına girmeyin.Bir arkadaşa 9 sayfa pmden anlattım hala soruyor napacam diye.Lütfen arkadaşlar rica ediyorum...
  • bi iso bulmustum onu hıc kabul etmemıstı program , buda 2. baska bır ıso bundada işlemleri yaptıgımda en son bunu söluyor , problem nedir fikir vericek olan varmı ?
  • Bu harika bilgi için çok teşekkürler. Çok yararlı bir paylaşım olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImpossibleIsNothing -- 30 Mayıs 2013; 10:13:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrewolf

bi iso bulmustum onu hıc kabul etmemıstı program , buda 2. baska bır ıso bundada işlemleri yaptıgımda en son bunu söluyor , problem nedir fikir vericek olan varmı ?

Arkadaşım wintoflash programı ile sorunun ortadan kalkar. Bu program her dosyayı kabul etmiyor. Biraz sıkıntılı. Sen dediğim programı kullan bak nasıl olacak gör.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.