Şimdi Ara

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM** (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
898
Cevap
117
Favori
1.131.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir kaç sorunla karşılaştım bilmiyorum ama sonra buradan indirdim bir sorun kalmadı isteyenler için win7 usb tool buradan da indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odemsahmet

Arkadaşlar merhabalar...konuda daha önce sorulduysa kusura bakmayın şimdiden özür dilerim. Benim acer laptopum var, içerisinde kurtarma bölümü mevcut özel bir programı sayesinde pc kendine format atıp windows yüklüyor...ben win7 ultimate yüklemek istiyorum bu yüzden pc me kendim format atacağım...sorum şu;
    formatı attığımda benim kurtarma bölümümde bu formatla beraber silinecek mi? yani acerin bana vermiş olduğu lisanslı windows 7 mi yi kaybedecek miyim? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Recovery bölümünü biçimlendirmemen lazım. biçimlendirirsen uçar :)
  • Şu LİNKde çözüm olabilecek bilgiler mevcut..
  • Yapamadım :D
  • Teşekkürler.
  • o dosyasını usb bellege yazdırıdım ..format sırasında ilk bütün yüklemeleri yaptı. yükleme % 100 olduktan sonra ilk reset attıktan sonra tekrar baştan aynı yüklemeleri yeniden yapıyo.. baştan başladı.. yardım edebilecek yokmu .. biostan boot hangisini seçcez :D
  • Reserve alayim lazim olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk yükleme tamamlandıktan sonra usb'yi çıkarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdavran

İlk yükleme tamamlandıktan sonra usb'yi çıkarın.
    slm onurdavran hocam. yükleme tamamlanıp reset attığı zaman usb yi çıkartıyoruz . windows başlangıç siyah ekran windows yükleme olduğu zaman mı takıcaz
  •  **WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM**

Bu ekranı gördükten sonra flaş belleği çıkarın.Bir daha takmanıza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur06gs -- 22 Temmuz 2013; 13:25:42 >
  • emeğine sağlık. flash diskten, win7 wista ve win8 ayrı ayrı kurdum.hepsi de gayet iyi çalışıyor. :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carnage86

quote:

bu programla hazırladığım kurulum flash belleği boot edebiliyor ancak şu ekranda bilgisayar donuyor:

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM**

şu an bilgisayarda windows 7 kurulu durumda ve hazırladığım belleği test için usb'den boot ettim. sorun win 7'nin kurulu olmasından mı kaynaklanıyor yoksa iso dosyasının bozukuluğu/program hatası gibi bir durum mu var?

Bunun dışında poweriso ile oluşturduğum kurulum flashında da aynı sorun var.

bahsettiğim sorun hakkında fikri olan?

Arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşıyorum.Hatta bunun için yeni konu bile açtım.Bende de şu an windows 7 yüklü.Sorunla ilgili çözüm önerisi olan yok mu?

Dvd ile format atarken aynı sorunu yaşayan Pestajiran nickli arkadaş, beklediğinde bir süre sonra kurulumun devam ettiğini yazmış.Ben henüz denemedim ama aynı sorunu yaşayanlar bekleyip ne olacağına baksınlar.

• teşekkürler
  • Benim c de zaten win 7 kurulu ben d yede win 7 kurmak istiyorum bu yöntemle kurabilirmiyim yani bilgisayarda iki ayrı win 7 olacak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu programla hazırladığım kurulum flash belleği boot edebiliyor ancak şu ekranda bilgisayar donuyor:

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM**

şu an bilgisayarda windows 7 kurulu durumda ve hazırladığım belleği test için usb'den boot ettim. sorun win 7'nin kurulu olmasından mı kaynaklanıyor yoksa iso dosyasının bozukuluğu/program hatası gibi bir durum mu var?

Bunun dışında poweriso ile oluşturduğum kurulum flashında da aynı sorun var.

bahsettiğim sorun hakkında fikri olan?

Arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşıyorum.Hatta bunun için yeni konu bile açtım.Bende de şu an windows 7 yüklü.Sorunla ilgili çözüm önerisi olan yok mu?

Dvd ile format atarken aynı sorunu yaşayan Pestajiran nickli arkadaş, beklediğinde bir süre sonra kurulumun devam ettiğini yazmış.Ben henüz denemedim ama aynı sorunu yaşayanlar bekleyip ne olacağına baksınlar.

Aynı Usb belleği yeni aldığım laptopta deniyorum sorun yok.

Bekleyerek bir şey olacağını sanmıyorum. çünkü bu bekleme sırasında usb belleğin ışığı yanmıyor. Daha önce ISO dosyalarım bozuktur, kullandığım programda sorun vardır vs. diyerek önemsememiştim. Ama başka cihazda tıkır tıkır çalışırken bende çalışmamasını anlayamıyorum. USB boot etmeyle ilgili bir sorun olsa Hiren's Boot Cd'yi aktardığım usb bellek de böyle yapardı.

• Carnage86 C kullanıcısına yanıt
    Ben bekledim ve yaklaşık 4 dk sonra yükleme başladı.Siz de bir deneyin isterseniz.
  • Win to Flash bence daha basit gibi geldi bana..Windowsun orjinal programını orjinal MSDN isoları kabul ediyor.

http://www.iyiblogcu.com/windows-7/flash-diskten-windows-kurma/
  • iso dosyasını usb ye yazdırdım .. biostan usb hdd yi seçtim .. formata başladım ilk yüklemeler bitince reset attı ama sonra apc açılınca tekrar ayarlar başa sarıyo tekrar aynı hdd bölme biçimlendirme ayarlarına tekrar döndü ...yardım
  • Ben de az önce Asus netbuk'a Ultra ISO kullanarak format attım, teşekkürler.
  • Windows xp kullanıyorum programı yükledim usbye attım dosyaları işlem tamam birazdan formatı deneyecem boot edip . bismillah :)

Edit : Kurulum başarılı . teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendineAteist -- 31 Temmuz 2013; 20:16:41 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.