Şimdi Ara

Windows 7 32bit ve 64bit Türkçe Dil Paketleri Rapid Link ve Kullanımı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
350.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Relapse_

7100 yükleyerek 7260a veya en son sürüme güncelleyebilirmiyiz?

İnternet üzerinden güncelleme yapamazsınız.. Ancak 7260'ı yine bilgisayarınızda bulundurmanız gerekiyor.. Sonuçta yine 7260'ı indirip bulunduracağınız içinde 7100'ü kurmadan direkt 7260'ı kurmanız daha iyi olacaktır..

Bu arada küçük bir hatırlatma 7260 .iso yani kalıp dosyası şeklinde internete sızmadı.. Şu an en son olarak dün akşam itibari ile nete sızdırılmış olan 7264 sürümü mevcut.. 7100 sürümünü kurmadan bunu kurmanızı tavsiye ederim..
  • Konu güncellendi.

Windows 7 7264 sürümüne ait 32 ve 64 bit Türkçe dil paketleri rapid linkleri eklendi..
  • Benim bilgisayarda 7106 sürümü yüklü. 7100 için hazırlanan dil paketini kurmayı denedim olmadı. Zaten update merkezinde herhangi bir dil yüklemesi yok. Yani ingilish kullanmaya devam :-( . Benim gibi es kaza Windows 7 7106 sistemi indirip kuranlar hele kotası varsa birkez daha düşünsün derim.
  • 7106 ne zaman sızdı ki???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

7106 ne zaman sızdı ki???

7106, 7100'den önce compile edilmişti ve çinliler çince olarak sızdırmıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

7106 ne zaman sızdı ki???

7106, 7100'den önce compile edilmişti ve çinliler çince olarak sızdırmıştı.

Tamam tamam.. unutmuşum şimdi hatırladım.... çakma bir versiyondu...

• Arkadaşlar merhaba batuist arkadaşımızında yardımı ile 7264 versiyonu ve Türkçe paketini indirdim. Bilgissayarıma kurdum. Fakat kurduğumdan bu güne dek farklı farklı hatalarla karşılaşıyorum. Her defasında aldığım hatalar farklı.
    Sistem bileşenlerim
    asus p5q pro
    zotac amp2 260
    intel e8600
    seagate 4x500 gb disk (raid0 250 gb sistem bölümü)
    4x2 corsair dominator 1066 mhz ram
    psu olarakta fsp epsilon 1010 watt
    ses kartı olarak xfi titanium kullanıyorum ama onboard ses kartımda coax ı kullandığım için açık ve sürücüsü yüklü.

Bilgisayarım üzerinde anakart sürücüleri windows 7 için olmadığından 64 bit vista olarak yüklü.
    ses kartının(xfi) sürücüsü beta windows 7 sürücüsü
    ekran kartı nvidia nın sitesinde son yayınlanan sürücüdür. Disklerin firmware updateleri yapıldı. hepsi aynı model
    Ramlerin hepsi aynı model.
    Bilgisayarımda yüklü olarak google chrome firefox adobe reader km player yüklü. Daemon tools yüklemiştim fakat kurulum esnasında uyum konusunda uyarmıştı sorunlar yaşamaya başlayınca kaldırdım. programlar arasında live messenger vede live mail yer almakta. Microsoft un curve 2000 için intellipoint yazılımı mousem logietch mx400 64 bit vista sürücüsü yüklü. indirme yöneticisi olarakta flashget ve major downloand kullanıyorum. Bugün dışarı çıkarken orthosla test açtım bıraktım. Geldiğimde devam ediyordu fakat chrome u açıp foruma girdiğimde mavi ekranda "System Services Exception stop error" hatası ve hata kodu olarakta "0x0000003B" verdi. Daha önceki sorunlarımda aynı şekilde makinede kasmayan işlemler mavi ekranda hata yaparken vermişti. Bu sürümü kullanıpta sorun yaşayan ya da bu hata kodu ve yollayabileceğim dump doyasını inceleyerek bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan destek bekliyorum.

• arkadaşlar win 7 64 ındırıyorum ama forumda baktım degısık surumlerden bahsedıyorsunuz benım ındırdıgımde bu sekılde yazıyor

7100.0.090421-1700_x64fre_client_en-us_retail

siz daha yenı surumlerı nerden buluyorsunuz ? dırek m.soft dan ındıryorum bnde
  • quote:

Orjinalden alıntı: immortalover

arkadaşlar win 7 64 ındırıyorum ama forumda baktım degısık surumlerden bahsedıyorsunuz benım ındırdıgımde bu sekılde yazıyor

7100.0.090421-1700_x64fre_client_en-us_retail

siz daha yenı surumlerı nerden buluyorsunuz ? dırek m.soft dan ındıryorum bnde

Testerlar tarafından internete sızdırılan sürümler önce torre nt sitelerine sonra rapid share gibi paylaşım sitelerine düşüyor. Daha sonra bizde buralardan indiriyoruz. Daha detaylı bilgi için windows 7 Ana Konuya bakmanızı öneririm.

Bu arada sizin kullandığınız sürüm ilk çıkan RC1 (7100) sürümü.. Bunun için indireceğiniz Türkçe dil paketininde aynı sürüm için olduğundan emin olun. İlk sayfada Linklerin en altında 7100 sürümü için olan linklerden 64bit olanı indirin..

• Keşke rapid vermeseydin
  • 7100 ıle 7264 arasında ne fark var
  • quote:

Orjinalden alıntı: immortalover

7100 ıle 7264 arasında ne fark var

kısaca özetlemek gerekirse windows 7 sürümlerini takip eden herkesin ortak görüşü windows 7'nin en vasat RC sürümü 7100 sürümüdür.. Diğer sürümler daha az problemli daha hızlı daha stabil vs. vs. herhalde daha fazla açıklamaya lüzum yoktur..

quote:

Keşke rapid vermeseydin

Sadece tek bir dosya indirirken rapidde genelde pek bir sıkıntı olmuyor ama herhalde sizin rapide erişmede sorunlarınız var.. Windows 7 Ana Konuda arama yaparsanız ilgili dil paketlerinin torren t linklerinide bulabilirsiniz..

• 7600 türkçe dil paketini ekleyebilirmisin acaba? veya bulabileceğim bir kaynak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wanschen

7600 türkçe dil paketini ekleyebilirmisin acaba? veya bulabileceğim bir kaynak.

bende arıyorum yokmu bi haber ?
  • yok ya hala yok lanet olsn
  • kasmaya gerek yok ya bugün yarın çıkar eli kulağındadır.
  • Yabancı bi forumda 7264 dil dosyasını 7600 dil dosyasına çevirip yükleyebilmişler. Hatta bununla ilgili konu bile açtım.
  • Bunların msi uzantılı olanlarını nerden buluruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MRT_

Yabancı bi forumda 7264 dil dosyasını 7600 dil dosyasına çevirip yükleyebilmişler. Hatta bununla ilgili konu bile açtım.

ya konu açtında link verseydin bari nerden bulcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: wanschen

quote:

Orjinalden alıntı: MRT_

Yabancı bi forumda 7264 dil dosyasını 7600 dil dosyasına çevirip yükleyebilmişler. Hatta bununla ilgili konu bile açtım.

ya konu açtında link verseydin bari nerden bulcaz

İşte açtığım konu bu linkte...http://forum.donanimhaber.com/m_33136382/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.