Şimdi Ara

Windows 7 32bit ve 64bit Türkçe Dil Paketleri Rapid Link ve Kullanımı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
350.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yüklemeden sürümüne bakmanın bi yolu varmı?
    elimde iso olarak var dosyanın adında sürmü yazmıyo?
  • arkadaşlar link çalışmıyo "error" 7600 32 bit için yeni link alabilirmiyim. birde ben 7600 ü aktivite ettim ama orjinal oldugunu nasıl anlarım
  • süper oldu haaa:):) çok teşekkürler paylaşım için
  • yeni 7600 linkleri

X64

http://rapid-share.com/files/260467430/7600_TR_X64_interkolik.rar

X86

http:///rapid-share.com/files/260467213/7600_tr_x86_interkolik.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MsTmS -- 12 Ekim 2009; 13:39:47 >
  • saol arkadasım bılgılerın ıcın
  • Bende Windows 7 Ultimate 32 bit (Cracklenmiş) var ancak ingilizce.

Bu türkçe dil paketini kullanabilir miyim?

Edit: 7600 yazanı indirdim arşivden çıkarırken hata verdi.
    Hata: Dosyanın üst bilgisi bozuk diyor ve crc hatası veriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrasrh -- 26 Ekim 2009; 22:16:01 >
  • arkadaşlar kurulum aşaması hakkında da bilgi alabilir miyim.32bit vista kullanıyorum şu an hangi yöntemle en hızlı ve saglıklı format atabilirim.bu konuda biraz cahilim yardımlarınızı bekliyorum.
  • Çok iyi oldu bu paylaşım diğer sitelerde tek sürüm için vardı, hepsini vermişsin ellerine sağlık Batuist
  • quote:

Orijinalden alıntı: MsTmS

yeni 7600 linkleri

X64

X86

lindeki dosyayı indirdim ama the language cannot be installed on this computer yazıyo , 7600 sürümünü kullanıyorum 32 bit işletim sistemim 32 bit sürümünü demememe rağmen böyle diyo napanilirim ?

edit : Ultimate versiyonunu kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatmucu -- 27 Ekim 2009; 16:00:30 >

• 7600 dil dosyasını indirdim (32 bit)

Dil dosyasını kuramadım.. Çünkü dil dosyasını görmüyor..
    Winrar yükledim.
    Tekrar denedim yine dil dosyasını kuramadım..
    Sonra dil dosyasını "klasöre çıkar" yaptım..
    Dosyayı klasöre çıkardıktan sonra yükleyici dil dosyasını gördü ve sorunsuz bir şekilde dil dosyasını kurdum..

Paylaşım için tşk. ler..

Windows 7 ile ilgili ilk izenimim olumlu oldu..
    Notebookumu hiç bu kadar stabil çalışırken görmemiştim.
    Resmen elektrikli ısıtıcıdan buzdolabına döndü... Biraz abarttım mı ne

Şaka bir yana ısınma olayı farkedilecek derecede azaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arama_Botu -- 27 Ekim 2009; 23:01:30 >
  • öncelikle dosyalar için teşekkür ederim.ben tüm dil dosyalarını indirdim ama bir kaç link sorunlu.sorunlu linkleri yazsam düzeltebilir misiniz acaba?

7600'ün 2 linki de kırık kardeşim.
    7100'ün 32 bit linki kırık.
    7229'un 32 bit linki kırık.

bunları tekrardan upload edebilirsen çok sevinirim.
  • Neden Rapid'den indirmekle uğraşıyorsunuz anlamadım. Windows Update'te bütün dil paketleri mevcut. Kendisi indirip otomatik kuruyor, size sadece Control Panel/Region and Language'dan Türkçe'yi seçmek kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatmucu

quote:

Orijinalden alıntı: MsTmS

yeni 7600 linkleri

X64

X86

lindeki dosyayı indirdim ama the language cannot be installed on this computer yazıyo , 7600 sürümünü kullanıyorum 32 bit işletim sistemim 32 bit sürümünü demememe rağmen böyle diyo napanilirim ?

edit : Ultimate versiyonunu kullanıyorum

bugun başka bi pc ye tertemiz kurulup yapıp deneyeyim dedim kurdum tüm güncelleştirmeleri aldım aktifleştirirdim tabi win7 yi sonra dil için türkçeyi update den yüklemek istedim ama gene kabul etmiyo acaba bendeki sürümdemi sorun var şimdi torrentden tekrar çekiyorum bakalım

• 7100 sürümü var bende yeni kurdum hdd ye aşağıdaki sistemde sorunsuz çalışmakta.

airties usb wus300 wirelles stıck tanıtamadım. driver kurmama gerek var mı? performans almak için? dx9c mi ? dx10 mu yüklemem gerek.

hangi ofis prg. ile uyumlu? tr dil paketi varmI?

tşk ler
  • 7600 64 bit için olanı indirdim fakat isminde "64türkçedilpaket" yazmasına rağmen 32bit için çıktı onu lütfen bir kontrol edin.

Yüklemeye çalıştım fakat bu dil pakedi bu bilgisayara yüklenemez uyarısı aldım, merak edip dosyanın içini açıp baktım ve tüm dosya ve klasörlerin x86 uzantılı olduklarını gördüm. Şu anda microsoft dan güncelleme olarak çekiyorum Türkçe yi 44mb sonucu bildiririm tam olarak kurulduğunda.

Windows update de dil pakedini yüklemiyor. Sanırım sistemlerimizde bir sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 29 Ekim 2009; 1:14:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokato

7600 64 bit için olanı indirdim fakat isminde "64türkçedilpaket" yazmasına rağmen 32bit için çıktı onu lütfen bir kontrol edin.

Yüklemeye çalıştım fakat bu dil pakedi bu bilgisayara yüklenemez uyarısı aldım, merak edip dosyanın içini açıp baktım ve tüm dosya ve klasörlerin x86 uzantılı olduklarını gördüm. Şu anda microsoft dan güncelleme olarak çekiyorum Türkçe yi 44mb sonucu bildiririm tam olarak kurulduğunda.

Windows update de dil pakedini yüklemiyor. Sanırım sistemlerimizde bir sorun var.

hmm birebir benim yaşadığım sorun sanırım çektiğimiz versiyonda bi sorun var ben 3 ay önce felan indirip ing kullanıyodum dün dilleri uninstall ediyim dedim baktım çince var ingilizcenin yanında kaldırdım ve şu an pc de kontrolu kaybettim penceleri kapayamıyorum update yi çalıştıramıyorum başka bi yerden tekrar çekiyorum bakalım

• hangi sürümü indireceğimi nerden anlayabilirm
  • güzel paylaşım teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnypc -- 31 Ekim 2009; 23:51:24 >
  • arkadaşlar bu sorunun cevabını bilen varmı slui.exe hatası alıyorum
  • arkadaşlar bende win 7 7600 rtm 16358 x64 kurulu durumda ve ingilizce türkçe dil paketini indirdim ancak ekliyorum yüklemek için ''the language cannot be installed on this computer'' hatası veriyor nedir bunun sebebi?Ne yapmam gerekir?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.