|
Bildirim

1 Mobil
|
Windows 11'in nesini beğenmiyor insanlar anlamıyorum... Gayet stabil çalışıyor. 11'e geçtikten sonra 10'un arayüzü çağ dışı gelmeye başladı.
|
|
Yapay zekaya sahip bir OS hep hayâlimdi. Bilirsiniz bazen inanılmaz angarya işler çıkıyor. Eskiden beri keşke bilgisayar o an ne yaptığımı anlasa da "tamam anladım geri kalanını ben hallederim sen keyfine bak" demesini istedim. Bu gerçekleşirse efsane olur.
|
|
W7 gibisi gelmez.
|
|
windows 11in ömrü çok kısa oldu
|
|
Kesinlikle, ben hiçbir bug sorunu yaşamadım. Gayet stabil ve modern. Windows 10 kullanırken bana da sanki xp ye dönmüşüm gibi geliyor
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
![]() || Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W || ''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Teknoloji forumunda takılıp hala 10 kullanıyorlar ya şaka gibi |
|
|