Şimdi Ara

Windows 11 TPM 2.0 saçmalığı(Ryzen 1000 serisi testi geçememiş :D ) güncellendi!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
5
Favori
22.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Çözümünü yazmışlar technopat da

TPM 2.0 desteği olmayan anakartlar için çözüm:

Windows 10 imajında "sources" klasöründeki "Appraiserres.dll" ile Windows 11 imajındaki aynı dizindeki "Appraiserres.dll"yi değiştirin. Windows 10 imajım yok diyorsanız "Appraiserres.dll" indirme linki :https://www.mediafire.com/file/qassh0co6scr8rh/appraiserres.zip/file

evet bunu biliyorum

sorun şu bu çözüm yüklemek için

sonuçta bunu yükleseniz de uyumluluk aracı uyumsuz diyor. hatta insider ı açtım bu bilgisayar w11 i çalıştıramaz diyor.

dolayısı ile bize w11 hiç gelmeyecek update ile

şimdi orjinal lisansım olduğu halde ya kopya yada torrent sürümlerden kurmam gerekecek ve lisans olmadığı için activator filan gerekecek sorun aslında o iso yu yüklemek değil

lisans alabilmek w11 kullanmaya hak kazanmak.

ama görüyorum ki tpm yi çözsek de İşlemci desteği yok ryzen 1000 serisi ve 8000 altına bu bilgisayara yükleyemezsiniz diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Windows 11 (#SunValley), Version Dev, Preview Build /10.0.21996.1.co_release.210529-1541/ for a clean setup and without TPM 2.0 check.

Modlu ISO yapmışlar TPM2.0'ı kontrol etmeden geçiyor.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/149515463

onuda indirim murat bey

direk kuruyor :D

benim üstte dediğim gibi

orjinal kutulu w10 lisansın var

ve bu nedenler yüzünden orjinal dağıtım yapıldığında lisans alamayacağız. dolayısı ile geçiş yapamayacağız.

• Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Teknisyeni

Aynen peki tpm 2.0 istiyorsa anakarta soket takılacak yer var ama piyasada soket yok

Alıntıları Göster

ASUS TPM-M R2.0 Universal Multicolor 1 pc(s) (bossbilisim.com)

Asrock vs. birkaç firmanın daha ürünü var.

---

Modülü aldım, paylaşırım sonucu gelince ürün. 

Not: Yurtdışından temin etmeye çalışınca kargo, vergi(haraç) vs. derken fiyat uçuyor, ürünün kendisi 10 euro diyelim masraflar 20 euro tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 25 Haziran 2021; 13:59:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Question-X

ASUS TPM-M R2.0 Universal Multicolor 1 pc(s) (bossbilisim.com)

Asrock vs. birkaç firmanın daha ürünü var.

---

Modülü aldım, paylaşırım sonucu gelince ürün. 

Not: Yurtdışından temin etmeye çalışınca kargo, vergi(haraç) vs. derken fiyat uçuyor, ürünün kendisi 10 euro diyelim masraflar 20 euro tutuyor.

Alıntıları Göster
    Kusura bakmayın ama o modül yurtdisindan geliyormuş bu firma hakkında kimse olumlu yorum yapmamış pm bakın isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Çözümünü yazmışlar technopat da

TPM 2.0 desteği olmayan anakartlar için çözüm:

Windows 10 imajında "sources" klasöründeki "Appraiserres.dll" ile Windows 11 imajındaki aynı dizindeki "Appraiserres.dll"yi değiştirin. Windows 10 imajım yok diyorsanız "Appraiserres.dll" indirme linki :https://www.mediafire.com/file/qassh0co6scr8rh/appraiserres.zip/file

Tpm desteği var bu seferde işlemci desteği yok

• Hardfloor ve softfloor olarak iki gereksinimi var windows 11 in. Softfloor gereksinimleri uyarı niteliğinde hardfloor ise minimum. Şuan kontrolü softfloor tabanında gerçekleştiriyorlar. Gerekli bilgileri windows 11 reddit subunda bulabilirsiniz, 5-6 yıllık cihazların fişini çekmiyorlar yani.
  • Question-X kullanıcısına yanıt

benim anakartım msi tpm soketi var ama 14 pin sizin yazdığınız 20 pin insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.Her anakarttaki tpm slotu 20 pin değil

• B450M S2H anakartta TPM desteğini açtım ve oldu.

• -massive- - kullanıcısına yanıt
    O arkadaşın aldığı site dolandırıcı sanırım zaten şuan zaten yurtdisinda amazon.de vardı sanırım 20 pin
  • belkide yükseltme yapmak gerekmiyordur lisans için. lisans zaten anakart seri numarasına bağlı olduğu için direk format atarak kursanda tanıması lazım w11 de. ben lisans sisteminin aynı olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entel Maganda -- 25 Haziran 2021; 14:17:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -massive-

benim anakartım msi tpm soketi var ama 14 pin sizin yazdığınız 20 pin insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.Her anakarttaki tpm slotu 20 pin değil

14 pin ilk defa gördüm, mesajı editledim, bunda da standardizasyon içine edilmiş herhalde biri 14 pin yapıyor öbürü 20 pin, siteden daha önce termal macun almıştım gelmişti o yüzden böyle ufak çaplı şeyleri satın alıyorum kendilerinden bilginiz olsun.Windows 11 TPM 2.0 saçmalığı(Ryzen 1000 serisi testi geçememiş :D  ) güncellendi!!! 

• quote:

Orijinalden alıntı: Entel Maganda

belkide yükseltme yapmak gerekmiyordur lisans için. lisans zaten anakart seri numarasına bağlı olduğu için direk format atarak kursanda tanıması lazım w11 de. ben lisans sisteminin aynı olduğunu düşünüyorum.

umarım öyle olur.

• bende var galiba

Windows 11 TPM 2.0 saçmalığı(Ryzen 1000 serisi testi geçememiş :D  ) güncellendi!!!
  • Bilgisayar Teknisyeni kullanıcısına yanıt

appraiserres.dll dosyasının içinde cpu destekleriyle ilgili yerler var kesin oralarla oynansa yapılır.

• GENE MSI GENE KALİTE MİLYON DEFA DAHİLİ BİLESNEDE DERİM ASUS ALAN ORTADA KALIR HER ZAMAN ASUS ALAN ORTADA KALIYOR KALİTESİZ VRM LER KALİTESİZ MOSFET TPM DESEN HAK GETİRE NERDE ADAM HERŞEYEN KISMIS

• Windows 11 ile baya eleyici davranmislar. amd 3.nesil ve intel 8. Nesil ve sonrası guncelleme alabilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

GENE MSI GENE KALİTE MİLYON DEFA DAHİLİ BİLESNEDE DERİM ASUS ALAN ORTADA KALIR HER ZAMAN ASUS ALAN ORTADA KALIYOR KALİTESİZ VRM LER KALİTESİZ MOSFET TPM DESEN HAK GETİRE NERDE ADAM HERŞEYEN KISMIS

7 yıllık anakartım Asus, bahsetmiştim konuda, tpm 2.0 girişi mevcut üstünde. 

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

bende var galiba

Windows 11 TPM 2.0 saçmalığı(Ryzen 1000 serisi testi geçememiş :D  ) güncellendi!!!

varmış, bios'dan etkileştirdim. ilk defa bir şey eksik kalmadı makinede çok şaşkınım

• Question-X kullanıcısına yanıt

benim bekledigim bir fanboy vardı uzundur görmüyom trigirlansın diye şey ettiydim :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.