|
Selamlar, Başlıktaki gibi tepki göstermek lazım ben PRO kullanmıyorum Bitlocker ile de hiç işim olmaz. nedir bu zorunluluk bunun ben art niyetli olduğunu düşünüyorum sistem aldırmak için Ryzen 1600 Asus TUF B350m anakart 16gb ram Asus TUF 1660 süper ekran kartı bu sistem windows 11 i çalıştıramaz diyor. neden çünkü anakart da TPM 2.0 denen şey yokmuş ki bunu söylemiyor da direk çalıştıramaz diyor. bu saçmalıktır. Ankartım eski değil gayet de güzel çalışıyor neden şimdi bu pahalılıkta durduk yere para ödemek zorunda kalayım? tüm parçalarımdan memnunum. anlamsız bir olay. lütfen bu konuda tepkinizi her yerde her platformda gösterin. şimdi illaki aranızda w10 kullan filan diyenler olabilir. zaten kullanıyorum ve bu gereksiz benim zerre işime yaramayacak şey için para vermek saçmalık araştırdım biraz TPM header olmalı anakartta ki Allah bilir pahalı modellerde vardır! buna bir aparat satın alınacakmış her firmanın kendisi için ürettiği var amazonda filan satılıyor. iyi de olmayan ne yapacak? yeni anakart almak zorunda kalacak. işlemcim yetiyor bana gereksiz pahalı bir anakart alıp eski işlemci taktırtmak hele ki belki çok daha ucuza satılan minnacık bir parça için zorlamak nedir ya? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- """" Technopat sitesinde yer alan habere göre yeni bir durum söz konusu """" Sert zemin
Yumuşak Zemin
şeklinde belirtilmiş yani yumuşak zeminde kullanıcı windows 11 yükleyebilir ancak performansı ve nasıl çalışacağı ile ilgili garanti vermeyecek bu sistemlere sahip kişiler yani şu anki hali ile ryzen 1000 serisi FX işlemci serisi ve intel de 8000 altı seri windows 11 e yükseltmenin tavsiye edilmediği ile ilgili bildirim alacaklarmış dolayısı ile istersek yükleyebilecekmişiz. tercih bizim olacak sorunlar yaşarmıyız orası bilinmez. haberin kaynağı : Windows 11 Resmi Olarak İlk Nesil AMD Ryzen İşlemcileri Desteklemiyor - Technopat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- son gelen haberde yine technopat sitesinde Uyumluluk ve Microsoft Office sistem gereksinimleri “Windows 11, kullandığınız uygulamalarla uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır. Office ve Microsoft Teams için minimum sistem gereksinimlerimizle uyumlu olarak > 1GHz, 2 çekirdekli işlemciler, 4GB bellek ve 64GB depolama temellerine sahiptir. Yukarıdaki ilkeleri besimseyerek, Intel 8. nesil işlemciler, AMD Zen 2 ve Qualcomm 7 & 8 Serisi işlemcilere sahip cihazların, Windows 11 için güvenlik & güvenilirlik ve minimum sistem gereksinimleri konusundaki gereksinimlerimizi karşılayacağından eminiz. Ek olarak OEM’lerimizle ortak olarak, ilkelerimizi karşılayabilecek Intel 7. nesil ve AMD Zen 1 üzerinde çalışan cihazları belirlemek için test edeceğiz. Zaman içinde yaptığımız testlerin sonuçlarıyla ilgili güncellemeleri sizinle paylaşmaya ve ek teknik bloglar paylaşmaya kararlıyız.” şeklinde yazılmış bakalım.. kaynak: Windows 11 Minimum Sistem Gereksinimleri Güncellendi - Technopat orjinal kaynak (inglizce) : Update on Windows 11 minimum system requirements | Windows Insider Blog < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmonger -- 28 Ağustos 2021; 16:32:39 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı