Şimdi Ara

Windows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.938
Cevap
215
Favori
340.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çift taraflı usb ile seçenekler kısıtlanır. OTG type-c adaptörü de alınırsa usb-A olan herhangi bir depolama veya başka bir cihazı type-c ye dönüştürmüş olursunuz. Tak çıkar ile ...

HDD veya SSD harici ler vardır. Bunları sanal olarak 2 ye bölümleyip işlem yapabilirsiniz.

NTFS telefonlarda varsayılan olarak desteklenen yok denecek kadar azdır ( Windows Mobile ler hariç ama eski cihazlardır ) .

Bu işe kalkışırken ExFAT olarak formatlanmalı ki telefon ve pc lerde erişilebilir olsun.

USB belleklerde sanal olarak bölümleyip ROM misali yapılabiliyor gibi aklımda kalmıştı. Yani bir kısmını salt okunabilir diğer kalanı yazma silme özelliği de olabiliyor. Bence bunlarla uğraşmayın.

Bazı usb belleklerde yazma silmeye karşı mekanik kaydırma kızaklı tuşlar vardır ( komple salt okunur isteğe bağlı olaraktan )

Yine de merak ediliyorsa :

• Windows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]windhawk.net
    Windhawk
    https://windhawk.net/mods
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

Sen bulamadan kendi kendine düzeldi yazım denetimiWindows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

Windows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]
  • Son güncelleme sonrası oyundayken sürekli donuyor ve atıyor (COD BO6) Allah sizi bildiği gibi yapsın...

• mito1172 kullanıcısına yanıt

İyiymiş. Başka şeylere odaklanmıştım ama aklımdaydı . Sonuçta bir şekilde hallolmuş  .

Utandı galiba 

Az önce fark ettim Microsoft Mağazasında güncelleme gelmiş :

https://apps.microsoft.com/detail/9NL1D3T5HG9R?hl=tr-tr&gl=TR&ocid=pdpshare

Bu tarayıcı içinse belki onu yükledi hiç farkında değilim nasıl düzeldi bendeWindows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Az önce fark ettim Microsoft Mağazasında güncelleme gelmiş :

https://apps.microsoft.com/detail/9NL1D3T5HG9R?hl=tr-tr&gl=TR&ocid=pdpshare

Sadece tarayıcısı için değildir. Windows her yerinde de de geçerli bir güncellemedir. Sistem geneli etkiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet baktım da storeden bende yüklüymüş zaten o güncellendi sanırım 

Aynen.

• Selamlar, geçen gün Edge'i güncelledikten sonra şimdiki ilk Edge açılışlarında ekran bir anlık siyah oluyor, akabinde anlık bir şimşek çakması oluyor ve sonunda normal ekran geliyor. Hepsi Edge içerisinde ve sadece Edge açılış anında ve 1-2 saniye içerisinde oluyor. Benzer durumu gözlemleyen var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WellsFargo kullanıcısına yanıt

Aganın dükkanı gibi işletildiği için keyiflerine göre takılıyorlar, batarya yüzdesini 2025 yılında daha getirmemişler düşünsene olayın vehametini. Daha bunun gibi hali hazırda o kadar amatör hatalar ve yanlış yerde olan butonlar var ki ben kullanırken farkına varıyorum şaşırıyorum. W10'da da böyle ve düzeltmiyorlar yani sallamıyorlar. :)

• Bazen ekran donuyor niye acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 23H2 haziran güncellemesi yaptım bunlar geldi 2023 tarihli ne alaka anlamadımWindows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

MS ile herşey mümkün hocam. Ben artık düzeltmeye uğraşmak yerine şaşırmayıp kabullenmeye başladım. Umarım bir Windows daha çıkarmazlar ileride.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Hayır 2023 ne alakaWindows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]  yüklesem mi bilemedimWindows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] koduna bakayım neymişWindows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

EKLEME aradım da alttakiler çıkıyor da ne alaka bana gelmişWindows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]  acaba yeni bios güncelledim güvenlikle ilgili ondan mıWindows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]  artı 2021 yılında da gelmiş millete aynı kodlu KB4023057Windows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

Özet

Microsoft Update Health Tools, Windows Update aracılığıyla cihazlara bir güncelleştirme KB4023057 olarak sunulur. Bu güncelleştirme, biraz farklı bir amaç ve özelliklere sahip tüketici ve ticari Windows cihazları için geçerlidir.

• Windows tüketici cihazlarında, bu güncelleştirme Windows Güncelleştirmeleri'ni düzgün çalışacak şekilde düzeltir.
    • Ticari cihazlar için bu güncelleştirme, özellikleri ve kalite güncelleştirmelerini yönetmek üzere İş İçin Windows Update (WUfB) dağıtım hizmeti için önerilir.

Microsoft Update Health Tools, Microsoft Intune ve Microsoft Graph aracılığıyla güvenlik güncelleştirmelerini hızlandırmak için gereklidir.

Cihazınız Windows Update hizmetlerine bağlıysa ve otomatik güncelleştirmelere izin veriyorsa, bu güncelleştirme otomatik olarak yüklenmelidir. Aygıtınız yetersiz disk alanı veya düşük etkinlik nedeniyle düzenli olarak kalite güncelleştirmeleri alamıyorsa bu durum aygıtın Sistem Durumu Araçları'nı yüklemesini engelleyebilir. İstemci şu anda yüklü değilse, normal bir Windows Update taramasını tetiklemeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca, Update Health Tools'u Microsoft İndirme Merkezi'nden el ile indirebilir ve yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Haziran 2025; 0:24:8 >

• Daha kötü bir ui tasarımı olamazdı herhalde.
    24H2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRYGZ -- 10 Haziran 2025; 20:52:6 >
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.