Şimdi Ara

Windows 11 oyuncuları yanıltmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 11 oyuncuları yanıltmaya başladı
    Windows 11 22H2 güncellemesinde yeni bir sorun daha keşfedildi. Kullanıcılardan gelen şikayetlere göre Görev Yöneticisi ekran kartı performansını doğru yansıtmıyor.

Ayrıca Bkz.Microsoft, CCleaner'a benzeyen PC Manager uygulamasını yayınladı

Windows 11'deki oyun performansı sorunları Nvidia'nın yeni bir sürücüsüyle giderildi, ancak oyuncular daha da garip bir hatayla karşılaştı. Windows 11 22H2 kullanıcıları gönderilerinde Görev Yöneticisi'nin GPU yükünü yanlış yansıttığını bildiriyorlar.

Microsoft'tan henüz açıklama yok

washed_king_jos adlı Reddit kullanıcısı, hiçbir oyun çalışmasa ve hiçbir grafik işlenmese bile GPU'nun (RTX 3070 Ti) %96 kullanımda olduğunu gösteren bir ekran görüntüsü yayınladı. Grafik kartının kendisi 39° C'lik bir sıcaklıkta rölantide çalışıyor gibi görünüyordu.

Windows 11 oyuncuları yanıltmaya başladı

Bu durumda gerçek CPU kullanımı %4 civarında olabilir. Sorunun ne kadar yaygın olduğu şimdilik bilinmiyor ve Microsoft henüz oyuncuların canını sıkan bu durum hakkında herhangi bir yorum yapmış değil.

Kaynak:https://www.ithome.com/0/648/776.htm
    Kaynak:https://www.reddit.com/r/Windows11/comments/ybswmq/gpu_utilization_at_100_after_latest_update/

• Olur böyle şeyler , Windows 11 yeni çıktı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civanus -- 26 Ekim 2022; 21:34:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Damalı eşeğe döndü. Bi yeri yamıyorlar öbür yer patlıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Olmayan paramızla, sevmediğimiz insanları etkilemek için ihtiyacımız olmayan şeyler satın alıyoruz. F.C
  • Görev yöneticisini yıllardır pek baz alan yok, 3. parti uygulamalarla işini görüyor millet.

• Yeni aldığım pc win 11 yükledim ve sonuç hüsran geride dönemiyorum birsürü oyun kurdum sakın ola bu hatayı siz yapmayın win 10 candır

• 98 Me xp vista 7 8 10 11 sırasına bakarsak 12 efsane olacak diyebiliriz

• Stabil W10 varken nedir bu W11 hevesi anlamıyorum. Bazı güncellemeler geldiği zaman bende upgrade ediyorum denemek için ama baktım olmayınca geri dönüyorum devam ediyorum. Olgunlaşana kadar sinir olmaya gerek yok sağlam çalışan W10 var zaten.

• En sonunda ps5 aldıracaklar 3070 ti palitte aynı sorun bende de baş gösterdi şimdi küfür etsem haklıyım bıktım bu sorunlardan güncellemeyi sileceğim

• marsk35 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı durumdayım

• E Win 10 gayet iyi, boşuna hemen yeni bir şey çıkar çıkmaz atlamaya gerek yok diye 40 kere söyledik. Eskiden Dx 6 - 7 -8 - 9 için geçerdik. Önceki OS desteklemezdi. Şimdi 2 animasyon değişiyor. Bir de milleti gaza getirmek için minimum şu işlemci deniyor. Hemen sonra bakın düşük işlemcilerde açabilir deniyor. Millet atlıyor.

Ha bilgisayarınız, masa üstünüz, başlat çubuğunuz W10'dan W11'den çok çok daha şekil ve işlevsel olsun istiyorsanız giriyorsunuz Steam'e.

Fences 4

Start 11

Stardock'un bu iki yazılımını hemen alıp kuruyorsunuz. Muhtemelen Windows'un 15-16. sürümlerinde ancak ekleyecekleri kadar özelliğe şimdiden sahip oluyorsunuz.

• Salak salak vakıf ve şeytan doktor deneyleri yapacağına işiyle ilgilensin mallgates

• Yaş 37, yaşlanma belirtisi midir bilmiyorum ama artık hiç bir üst versiyona geçesim yok. Windows 10 gayet yeterli benim için.

• çöpdows 10 fanboyları yine doluşmuş. çöpdows 10 Windows tarihini yüz karasıdır hiç stabil değil i7 10750h 16gb ram gtx1650 sisteminde ustelik orijinal olmasina ragmen takilmalar yasayan çöp oğlu çöptür. Windows 11'e geçtim rahatladim programlar oyunlar çok stabil çalişiyor kim ne derse desin çöpdows 10 bana göre hep çöp kalacak vista bile daha iyidi 10'dan

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.