Şimdi Ara

Windows 10X internete sızdırıldı: İşte yeni işletim sisteminin arayüzü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
3
Favori
21.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şunu tablet gibi yapmayın artık be


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla efsane kasa gibi W7 asla unutulmayacak.

  • KHacet K kullanıcısına yanıt
    Sakın tıklamayın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senaxa5084

    Çıksın deneyeceğim :)

    çıktı denen ve internete sızan neydi peki

  • gelsinde bakalım, yüklemem büyük ihtimal

  • W7 kullanıyorum memnunum. Bu durumu eleştiren kekoları anlamıyorum bu kadar marketing den etkilenen kişisiniz o zaman mac kullanın gidin kardeşim laf kalabalığı yapmayın.

  • 10X 'de win32 desteği kaldırılmış. Native uygulamaların yerine UWP uygulamalar olduğu yazıyor. masaüstünde kullanılmaz uygulama desteği artmadıkça. MS'un windows10'u umursamadığının kanıtı gibi olmuş. Şuna bak birde kullandığımız sisteme.

  • Windowsun iyi isleri: xp win7

    Windowsun kotu islerini yazmayayim nokiadan baslar vista 8 10 diye gider yaz yaz bitmez çöp bir marka apple 100 islemde 1 hata yapiyorsa windows 50 60 hata yapiyor istedigin kadar donanimi daya yutuyor donanimi hicbir ise yaramaz rezil bir isletim sistemi Android bile daha stabil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 7 gömenler, şahane işletim sistemiydi. hakeza 8. arayüzünü beğenmeseniz de 8 on numara beş yıldız. daha az ram, çok daha hızlı, win10'a 10 basar.

    kaldı ki arkaplan çalıntıları 8'de ya yoktu ya da azdı. şimdi laptopu iki dk boş bırakıyorum, fanlar cayır cayır. mouse'a dokunuyorum, hop sessizlik. neymiş, virüs arıyormuş. bırak bu işleri.

    aynı şekilde yıllardır çözemediğim bir sorun, ikinci disklerin uyanması. windows forumda da çözümü yok. ne denediysem değişmedi. aynı kasa, aynı programlar, birebir herşey aynı, 8 ölüm sessizliğinde mis gibi, 10 fanı bir yandan harddiski bir yandan disko. övüp durmayın şu 10'u.

  • Ekran güzel olmuş. Tasarım gayet basit. W7 sevdalılarının gözleri yaşlı. 😂
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorn

    windows 7 gömenler, şahane işletim sistemiydi. hakeza 8. arayüzünü beğenmeseniz de 8 on numara beş yıldız. daha az ram, çok daha hızlı, win10'a 10 basar.

    kaldı ki arkaplan çalıntıları 8'de ya yoktu ya da azdı. şimdi laptopu iki dk boş bırakıyorum, fanlar cayır cayır. mouse'a dokunuyorum, hop sessizlik. neymiş, virüs arıyormuş. bırak bu işleri.

    aynı şekilde yıllardır çözemediğim bir sorun, ikinci disklerin uyanması. windows forumda da çözümü yok. ne denediysem değişmedi. aynı kasa, aynı programlar, birebir herşey aynı, 8 ölüm sessizliğinde mis gibi, 10 fanı bir yandan harddiski bir yandan disko. övüp durmayın şu 10'u.

    Valla ben performance edition kurdum memnunum. Ram kullanımı da çok iyi. Arkaplan da değil telemetry hizmetlerin bile bir çoğu çalışmıyor. Tavsiye ederim. Pc çalıştırma tuşuna basınca 5.5 Saniyede chrome açılmış oluyor.




    Windows 10X internete sızdırıldı: İşte yeni işletim sisteminin arayüzü




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahayri

    Bu eski isletim sistemi dusmani arkadaslari ilerici olduklari icin kutluyorum. Hala cihazlarinda (ozellikle eski cihazlarinda) Windows XP, Windows 7 kullanip bu isletim sistemlerini cok sevdigini ve yeni isletim sistemlerini begenmedigini acikca belirtmek tam bir gericilik olsa gerek (!)  

    Aaaa öyle öyle deme Windows 10 kullandığımı yazarak çok havalıyım, hemde eski işletim sistemini sevenleri ve sorunsuz memnuniyetle devam edemleri küçümsüyorum iyicee coooll oluyorummm forumda havam artıyor Windows 10X internete sızdırıldı: İşte yeni işletim sisteminin arayüzü 





  • bir windows 7 değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: K4R4B4S4N

    bilgiler için teşekkürler. gerçekten de önceden linux işletim sistemleri yok gibi davranıyorlardı. lakin sadece destek ve hizmetten daha fazla kazanmış olacaklarından emin değilim.

    Rica ederim. Uzun yıllar Linux, BSD, Solaris ve diğer alternatifler yok gibi davrandılar ama şimdi politikaları değişmiş görünüyor. Destek ve hizmetten en güzel parayı Google kazanıyor ama mobil dünyanın neredeyse tamamına hizmet ettiği için onu kapsam dışı bırakalım.


    Örnek olarak net gelirde Oracle ve Redhat firmalarını ele alalım. Oracle, Oracle Linux ve Oracle Solaris ismi ile Linux ve Solaris dağıtımlarını hazırlıyorum, veri tabanı ve bulut sistemleri sunuyor, hemen hemen verdiği hizmetler Microsoft ile aynı. Sistemlerini kullanmak ücretsiz, destek hizmeti, veri tabanı hizmeti, ERP hizmeti, bulut sunucu hizmeti gibi birçok hizmeti ise özellikle kurumsal firmalara ücretli olarak satıyor.


    Doğrulanabilir veriler ve müşteri sayılarını baz alırsak Microsoft 2018 yılında 110 milyar dolar ciro elde etmiş. (Kaynak) Oracle ise 2018 yılında 39 milyar dolar ciro elde etmiş. (Kaynak) Microsoft'un Oracle'a göre cirosu 71 milyar dolar daha az ama Oracle 39 milyar dolar ciroyu kaç müşteri ile elde etmiş ona bakmak gerekiyor.


    Oracle, hizmet verdiği kurumsal ve bireysel toplam 430.000 bin müşterisi ile 39 milyar ciro elde etmiş. (Kaynak)

    Microsoft, bireysel olarak ve kurumsal olarak 260 milyon müşteriye sahip. (Kaynak)

    (Bireysel ev kullanıcı sayısı 3 milyardan fazla ancak lisanslar satılırken direkt bireysek ev kullanıcısı yerine satış yaptıkları kurumsal firmalar hesaba katılmıştır. Adaletli olmak ve Microsoft'un hakkını yememek adına toplam rakam 3 milyara değil bireysele satış için kullandığı kurumsal müşteri miktarı hesaba katılmıştır.)


    Yukarıdaki rakamları kullanarak 2018 yılında Oracle'ın kişi başı ortalama yıllık cirosu 90.697 dolar, Microsoft'un kişi başı ortalama yıllık cirosu 423 dolar. Oracle, müşteri sayısına oranla Microsoft'a göre yıllık 214 kat daha fazla ciro elde etmiş. Oracle, Microsoft gibi 260 milyon müşteriye sahip olsaydı 834 trilyon dolar ciro elde edebilirdi.


    Kısacası Microsoft'un müşteri sayısı, Oracle'ın müşteri sayısından 604 kat fazla olmasına rağmen Microsoft, Oracle'ın sadece 3 katı kadar ciro elde etmiş. Oracle, müşteri sayısını sadece 1,29 milyona çıkartarak Microsoft kadar ciro elde edebilir. Hepsini hesaba katarsak Microsoft, Windows'u açık kaynak kodlu ve bedava bir hale getirse bile sadece hizmetten çok daha fazlasını kazanabilir.


    * Oracle Solaris'i buradan, Oracle Linux'u buradan indirebilirsiniz.





  • gowlet kullanıcısına yanıt

    Ne alakası var, ben objektif bakıyorum. Win7 ve xp kullandığım dönemler win10 kullandığım zamanlardan çok daha güzeldi. Boş boş şeyler yazıyorsunuz ya böyle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman söylüyorum. Donanımınız eski ise Windows 10 kurmayın zaten.

    Ama SSD ve RAM takviyesi ile bir yere kadar götürüyor sizi. Normal disk ve düşük RAM ile işkence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 17 Ocak 2021; 16:2:10 >
  • iyice çocuk oyuncağına çevirinde rahatlayın

  • gowlet kullanıcısına yanıt

    Windows 7'de baglandigin bir wifi agini hot spot olarak yayma yoktu! Bir internet kafenin agina baglanip, baglandigin interneti baska bir isimle hot spot yapip telefon ve diger araclarla oraya baglanmak windows 7'de yoktu.


    Kablosuz ekranlara baglanmak yoktu, simdi onumdeki 65" ekrana kablosuz 4K baglanabiliyorum.


    Ekranlarda gece modu yoktu, simdi cok daha rahat gece olunca 5000K'ya iniyor, daha rahat calisiyoruz.


    Her bastan kurarken artik seri anahtarini girmek zorunda degiliz, bios'tan otomatik cekiyor urun anahtarini.


    Full Format atip bitirmek sadece 3 dakika suruyor artik, hatta SSD hizliysa 2 dakikada bitiyor.


    Suruculer cok daha oturmus artik, 4K display port ya da 4K hdmi dan goruntu aktarinca bir TV'ye sagdan soldan oturmayan yerleri cok rahat olcekleyebiliyorsunuz manuel. Windows 7'de bu yoktu.


    Yani windows 7 gibisi yoktu demek PC'de sadece oyun oynayan insanlarin edebilecegi bir laftir.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.