Şimdi Ara

WİNDOWS 10 ÜCRETSİZ YÜKSELTME HAKKINDA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 4gün önce Monster marka bilgisayar aldım freedos olarak,bir bilgisayarcıya gittim UEFI yöntemi kullanarak windows 10 yükledim ve etkin olarak gözükmüyor şuan bilgisayarım yani sağ altta Etkinleştir diyor key falan girmedim ve herhangi bir program kullanmadım KMSpico ve ya daz loader gibi,anlamadığım için.sONRA 350lira verip orjinal lisans alıcaktım fakat son anda aklıma forum geldi, herşeyi burdan çözdüm bu zamana kadar, sağolsun duyarlı insanlar hep çıktı.Şimdi sorum şu;bu 31aralık'a kadar olan ücretsiz win 10 yükseltmesini yapabilmek için benim izlemem gereken yolu en açık şekilde anlatabilecek varmı? Çok minnettar olurum.
    Ayrıca windows 10 yüklü iken yükseltme linkine tıkladıgımda zaten yükseltmişsiniz diyor,bunu anlamadım.
    2.si PARA İLE key aldıgımda format atarsam yine bilgisayarcının yüklediği ne idüğü belirsiz yazılım üzerine mi kurulaacak hep.
    Son olarak bunları beceremezsem ucuz keylerden retail olanı alırsam risk teşkil eder mi.
    Lütfen bilgi sahibi arkadaşlar yardım edebilir mi? Biliyorum ki cok tecrübeli arkadaşlar var:D
    NOt:Yapmam gereken bilgisayara windows 7 pro yükletip onu crackleyip sonra yükseltmek mi?
    Şimdiden çok teşekkür ederim^^

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 pro dil değiştirme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.