Şimdi Ara

Windows 11 kurmak için çevrimiçi hesap zorunluluğu kalkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 11 kurmak için çevrimiçi hesap zorunluluğu kalkıyor
    Windows 11 kullanıcılarının uzun süredir en çok eleştirdiği noktalardan biri, işletim sistemini kurarken çevrimiçi Microsoft hesabına giriş yapma zorunluluğu olmuştu. Bu adımı atlama imkânı verilmediği için kullanıcı bir noktada takılıp kalıyordu.

Windows 11 kurulumunda değişiklik

Microsoft kullanıcıların yapılandırmayı tam olarak bitirmeden cihazı kullanmaya başlamasının verimliliği ve hizmet kalitesini düşürdüğünü düşündüğü için hesap girişini zorunlu tutmuştu. Geçtiğimiz Ekim ayında da bu adımı atlamakta kullanılan yöntemleri de engellemişti. 

Ayrıca Bkz.Minecraft Dungeons II duyuruldu, yıl bitmeden çıkıyor

Sık sık sosyal medyada dile getirilen konu hakkında Microsoft’un geliştirici topluluğundan sorumlu Başkan Yardımcısı Scott Hanselman önemli bir açıklama yaptı. Bir kullanıcıya cevap veren Hanselman, çevrimiçi hesap zorunluluğunu kendisinin de sevmediğini ve üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Microsoft’un son dönemde kullanıcı geri bildirimlerine daha fazla kulak verdiği biliniyor. Özellikle kullanıcıyı yapay zekâya boğan yeni politikada geri adım attı ve önceliği kullanıcıya değer veren özellikleri geliştirmeye verdi. Henüz zorunlu hesap girişinin nasıl ve ne şekilde kaldırılacağına dair bir netlik bulunmuyor.

Kaynak:https://www.techpowerup.com/347637/microsoft-may-remove-windows-11-online-login-requirement

• 1 hafta önce 2 farklı pcye windows kurdum ikisinde de hesap oluştur deyince otomatikman çevrimdışı hesaba geçti ilginç bir şekilde.

• Windows XP - Başarılı

Windows Vista - Başarısız

Windows 7 - Başarılı

Windows 8/8.1 - Başarısız

Windows 10 - Başarılı

Windows 11 - Başarısız

Windows 12 ?

Denkleme göre Win 12 güzel olur da neden bir iyi bir kötü işletim sistemi geliyor onu çözemedim.

• kingfox93 K kullanıcısına yanıt
    Çekirge 1 zıplar 2 zıplar meselesi. Windows 11'den sonra gelecek hepsi başarısız olacak artık... O iş bitti.

• Biz yine de Linux e geçmeye devam

• Yıllardır Rufus sayesinde tek tıkla hallettiğimiz bir özelliği, Microsoft'un 'yeni bir lütufmuş' gibi sunması ironik. Offline hesap açmak için kırk takla attıracaklarına, en baştan bu seçeneği bariz bir yere koysalar zaten bu kadar eleştiri almazlardı. Neyse, geç olsun güç olmasın diyelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.