Şimdi Ara

Önemli donanım değişikliği sonrasında Win 10 Pro Etkinleştirmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8'den Win 10 Pro'ya yükselttim. Orjinal Lisans vardı. Makine sorunsuz çalışıyordu. Ancak, önemli donanım(İşlemci, Ram, Anakart)değişikliği yaptım. Şu anda windows 10 u etkinleştiremiyorum.Başlangıç düğmesi> Ayarlar>Güncelleştirme ve güvenlik >Etkinleştirme>Sorun giderme'yi ( Yönetici olarak ) seçiyorum. Ardından Yakın Tarihte önemli donanım değişikliği yaptımı seçiyorum ve karşıma " Sunucularımıza şu anda erişilemediği için Windows hesabınızı yeniden etkinleştiremiyoruz. Birkaç dakika bekleyin veya Microsoft hesabınızı eklemeyi yeniden deneyin. " hatası geliyor. Üç gündür devamlı aynı hatayı alıyorum. Bir türlü etkinleştirme olmuyor. Yardım lütfen

• Anakart değiştiği zaman Windows lisansı iptal olur. Çözümü yok sanırım.
  • mehmetalpertr kullanıcısına yanıt
    Microsoft müşteri hizmetlerini ara, bilgisayarına bağlanıp,Windows 10 lisansını anakart biosuna yazacak sonrası zaten bildiğin format.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetalpertr kullanıcısına yanıt
    Şurda uzun uzun anlattım; Önemli donanım değişikliğinde Microsoft hesabımızla yeniden lisanlayabiliriz.

donanımhaber forum
    Windows 10 a yükselttikten sonra formatlamak ve yeniden yükseltmek » Sayfa 1 - 2
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=121286675

• Kusura bakma sanırım siz zaten Hesabınıza bağlı dijital lisans kullanıyorsunuz. Sıkıntı yok. Sunucular geç yanıt veriyor. Ben Bir bucuk ay uğraştım. Bir bucuk ay sonra nihayet etkinleştirebildi. Yani epey bir beklemeniz gerekiyor.
  • alrkadaşlar cevaplar için sağolun.. baktım olmuyor bende yeni lisans aldım.. cevaplara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 23 Ekim 2016; 0:37:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.