Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 14 EKİM 19045.6456 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (1323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.718
Cevap
584
Favori
1.894.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
120 oy
Giriş
  • Çok büyük bir sorunum var dostlar bilgisayarı kapat diyorum tam kapanıcak gibi oluyor masaüstü geri geliyo sanki yeni açılmış gibi ve hiç bir şekilde bilgisayarı kapatamıyorum. laptop kullanıyorum sadece güç tuşuyla kapatabiliyorum. Ne yapabilirim acaba ? bilenlerin yardımlarını bekliyorum

Orijinalden alıntı: LordOfTheKings

Çok büyük bir sorunum var dostlar bilgisayarı kapat diyorum tam kapanıcak gibi oluyor masaüstü geri geliyo sanki yeni açılmış gibi ve hiç bir şekilde bilgisayarı kapatamıyorum. laptop kullanıyorum sadece güç tuşuyla kapatabiliyorum. Ne yapabilirim acaba ? bilenlerin yardımlarını bekliyorum

Windows 10 bozuuuuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Meizu marka akıllı cep telefonlarında yerelleştirme çalışması yapıyorum. Çalışmaları youtube kanalımdan:https://www.youtube.com/dogukangunacti ve Github üzerinden :https://github.com/blackrow67/TurkceFlyme8 takip edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akane Tsunemori

imzamdaki sistemi kullanıyorum, açılış süresi 1.30 dakika filan normal mi

Baya garip, bios'u katmazsak 10 sn'de açılıyor benimki.

Ben sürüm 1511e (10586 yapı) geçtim. ne stabil olduğu hakkında açıklama gelirse o zaman geçerim. elinde bir iso dosyası olan ve iso dosyasının hangi sürüme ait olduğunu öğrenmek istiyor ise isoyu açsın sonra komut satırını yönetici modunda açsın

dism /Get-WimInfo /WimFile:E:\sources\install.wim /index:1

eğer install.wim yerine install.esd dosyadı var ise komutu;

dism /Get-WimInfo /WimFile:E:\sources\install.esd /index:1

olmalı. tabi disk sürücüsünün harfini kendi bilgisayarınızdakine göre yazmalısınız.

• Son güncellemeden sonra ciddi olarak yağ gibi kaymaya başladı bu kadarı psikolojik olamaz artık bazen hızdan yanlış tuşlara basıyorum, nazar değmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Akane Tsunemori

imzamdaki sistemi kullanıyorum, açılış süresi 1.30 dakika filan normal mi

Baya garip, bios'u katmazsak 10 sn'de açılıyor benimki.

ne yapabilirim bu durum için. hdd okuma yazma hızları da fena değil.
    |Ryzen R7 5800X3D(artık yok satmak zorunda kaldım)|Gigabyte X370 G5||Crucial Ballistix 2X8 RGB|XFX 6900XT MERC319|Corsair RM750x|Bitfenix Pandora|JM Donkey 512GB M2| WD Blue1TB|CM Seidon 240[4 SP 120]|
    Lucy
  • Bios sürümünün güncel olduğuna emin olunur.

UEFI kurulum yapıldığına emin olunur.

Bundan sonrasına bir şey yapılmaz.

Evet değil.
  • Merhaba arkadaşlar. Mikrofon konusunda sıkıntı yaşıyorum. Windows 10 kullanıyorum single language. Yeni mikrofon taktım fakat ses çok derinden ve kısık şekilde geliyor. Mikrofonu resmen ağzımın içine sokuyorum ses gitsin diye. Denetim masası ses ayarlarından gerekli yükseltmeleri yaptım. Driver silip yeniden kurdum. Önceden böyle değildi. Sorun hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Olabilir, kimisinde düzgün yükleniyor kimisinde bozuk.

Evet değil.

hangisini tavsiye ediyorsunuz ? şu an alabilmek için bütçem yoksa ilaçlı kullanıyorum, redstone sürümünü deneyeceğim bir de. Bu arada Murat hocam bios güncel, uefi kurulum nasıl yapılır ona bakacağım. Teşekkürler.
    |Ryzen R7 5800X3D(artık yok satmak zorunda kaldım)|Gigabyte X370 G5||Crucial Ballistix 2X8 RGB|XFX 6900XT MERC319|Corsair RM750x|Bitfenix Pandora|JM Donkey 512GB M2| WD Blue1TB|CM Seidon 240[4 SP 120]|
    Lucy
  • Son sürümü yükle + update yap son haline bak sıkıntı varsa 1511'e dönersin.
  • Son güncellemeden sonra full screen çalışan oyunlar açık iken masaüstüne dönemez oldum neredeyse 2 dk kadar pc nin kendine gelmesini bekliyorum. Masaüstünden Oyuna döndüğümde yine bekliyorum , baştan açarken yine bekliyorum anlamadım....
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

donma ve kasma problemlerinin bittiğini microsoftun kendisi açıklamadıkça yeni sürüme geçmem

aynen katılıyorumİ7 6600K makinayı bile yamulttu hiç uğraşmaya değmez agresif davranıyor çok 1511 sürümünde en azından agresiflik yok stabil ve sakin çalışıyor sistem.

Meizu marka akıllı cep telefonlarında yerelleştirme çalışması yapıyorum. Çalışmaları youtube kanalımdan:https://www.youtube.com/dogukangunacti ve Github üzerinden :https://github.com/blackrow67/TurkceFlyme8 takip edebilirsiniz.
  • arkadaşlar skype nasıl kaldırılıyor ?

daha önce yazılmışsa affedin, ilk sayfada yok konu içi arama da kapalı nasıl bulacağımı bilemedim

4.mesaja bak.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.