Bildirim
Windows 10 22H2 Rehberi | 14 EKİM 19045.6456 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (1322. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
15 Misafir (5 Mobil) - 10 Masaüstü,
5 Mobil
5 Mobil
Giriş
-
Bana sistem appleın yaptığı gibi ilk başta düzenlemeler yaptığından dolayı mıdır bilinmez ağır gibi geldi daha sonra düzeldi . Değişiklik farketmedim neyi güncellediler belli değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 1 Ekim 2016; 8:29:22 >_____________________________ -
Eskiden redstone lu sürümü çok rahat kullanıyordum dün ssd aldım ona kurdum windowsu sıfırdan dvd ile. Ama başlat butonu çalışmıyor bastığımda başlar çubuğundaki herşeyi komple kitliyor. Ne yaptıysam düzelmedi 3 kere sıfır formatladım düzelmedi halen.
Ve son sorum en son redstone sürümünde içinde oldugu windows 10 iso'sunu nereden indirebilirim microsoftun sitesindeki media tool son sürüm olarak mı indiriyor_____________________________ Steam Hesabım; http://steamcommunity.com/id/snavs -
Öyle bir şey yok kardeşim 1607 yüklersin o en son update'i içinden yapar. _____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl -
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
Öyle bir şey yok kardeşim 1607 yüklersin o en son update'i içinden yapar.
peki başlat sorunumla ilgili bir öneriniz var mı başlata dokunmadıgım sürece sistemde problem görünmüyor ne zaman bi tık atsam kafayı yiyor pc._____________________________ Steam Hesabım; http://steamcommunity.com/id/snavs -
Sistemin uyum problemi yaşanıyor herhalde bu kadar uzun süren başlat sorunu görmedim 3 kere de format atmışsın belli ki sıkıntı var. _____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
Sistemin uyum problemi yaşanıyor herhalde bu kadar uzun süren başlat sorunu görmedim 3 kere de format atmışsın belli ki sıkıntı var.
bende anlamadım ama redstone'u aylarca aynı sistemle çok rahat kullandım ssd taktıktan sonra böyle oldu suan yine hdd ye kurdum sistemi öyle kullanıyorum ama sorun geçmedi maalesef_____________________________ Steam Hesabım; http://steamcommunity.com/id/snavs -
son güncellemeden sonra(700mb civarı) pc yavaşladı sizdede aynı sıkıntı var mı ? _____________________________ -
windows 10 iyi sorunsuz ilerliyor fakat beğenmediğim tek yönü SSD performansı. evde iki pc var. biri üst düzey ''benim kullandığım'' diğeride fena sayılmaz. ben win10 kullanıyorum kardeşim win7 ikisindede aynı SSD var. Samsung SSD ''850 EVO 250GB'' win7'de SSD'nin çalışma performansına hayranım 20 30gb lik dosyaları taşıma yaparken yada iso oyunlarını kurarken hayretle izliyorum nefes tutuyorum resmen saniyeler içinde hallediyor. ama win10 da bu kararlılık yok ikisi arasında bariz fark var.
SSD'nin kendi yazılımında istediğimiz ayarı çekemiyoruz win10 da ama 7'de yapılıyor. bu sorun ya windowsun yada samsung yazılımcıların. okuma yazma değerleri aynı iki pc'de ama performans aynı değil
_____________________________ -
Magician yazılımı hala tam uyumlu değil.
Sistem AHCI ama programda bunu bile tanımıyor._____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 6 aydır windows 10 kullanıyorum. Bugün sabahtan beri başlat ve işlem merkezini hiçbir şekilde çalıştıramadım. Ayrıca varsayılan olarak belirlediğim programları bilgisayarı her açıp kapatmada tekrar tekrar soruyor, sorun ne olabilir sizce? Daha önceden böyle bir sorunum yoktu yardımcı olursanız sevinirim._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: rocky1907
Bu güncelleme ile ALT + Tab sıkıntısı giderilmiş oyunlar arası geçiş yaparken web sitelerine falan oyunun alt çubuğu kalıyordu. Şimdi onu düzeltmişler
son güncellemeyi yapmama rağmen bu sıkıntı bende devam ediyor._____________________________ Mankind was born on earth, it was never meant to die here.Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended. -
quote:
Orijinalden alıntı: CorozeB
windows 10 iyi sorunsuz ilerliyor fakat beğenmediğim tek yönü SSD performansı. evde iki pc var. biri üst düzey ''benim kullandığım'' diğeride fena sayılmaz. ben win10 kullanıyorum kardeşim win7 ikisindede aynı SSD var. Samsung SSD ''850 EVO 250GB'' win7'de SSD'nin çalışma performansına hayranım 20 30gb lik dosyaları taşıma yaparken yada iso oyunlarını kurarken hayretle izliyorum nefes tutuyorum resmen saniyeler içinde hallediyor. ama win10 da bu kararlılık yok ikisi arasında bariz fark var.
SSD'nin kendi yazılımında istediğimiz ayarı çekemiyoruz win10 da ama 7'de yapılıyor. bu sorun ya windowsun yada samsung yazılımcıların. okuma yazma değerleri aynı iki pc'de ama performans aynı değil
Her iki cihazdaki Atto test değerlerini kıyasladınız mı? R/W ve IOPS değer kyaslaması yaparsanız tam tespit yapmış olursunuz.
Sata sürücüleriniz güncel mi? Ben güncel sürücü ile iyi sonuç alamamıştım (Kingston SSD), eski sürücülere döndüm, Read/write değerleri 20-25mb/s farketti eski ve sürücüler ile kaldım._____________________________ İNSANLAR DA PARA GİBİDİR, IŞIĞA TUTUN, İÇİNDE ATATÜRK YOKSA SAHTEDİR!
ARACINA GÜRÜLTÜLÜ EGZOS TAKANLARA BURDAN SESLENİYORUM; O EGZOS SESİ İLE RAHATSIZ EDİYORSUNUZ, HEMEN SÖKTÜRÜN! SÖKTÜRMEYENLERE BELÂ OKUYORUM, BENDEN GÜNAH GİTTİ...
-
Arkadaşlar benim windows artık güncelleme ile aldığım key ile aktifleştrilemiyor. Sebebini bilen var mı? _____________________________ -
Tablette başlat ve bildirim çubuğunda yazılar gözükmüyor windows 10 nu ilk yüklediğimde sıkıntı yok güncelleme sonrası kayboluyor denemediğim kalmadı sorun driver uyumsuzluğumu windowstanmı kaynaklanıyor win 8,1 dehiç bir sıkıntı yok _____________________________ HONOR 8C -
Arkadaşlar w10 yükledim ancak bildirim çubuğuna ekran parlaklığı ayarı gelmedi Fn F4 ile de artmıyor şarja tak çıkar değişmiyor parlaklık sıkıntı nerede acaba nvidia ekran kartı driver güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bende 1607 e geceyim dedim olmadı etkinleştirme yapılamadı..bios içindeki keyi kabul etmedi daha önceki beleş keyide (10240 dan kalan) etmedi..komple formatta çektim notebooka şimdi 1511 indirim üstünemi 1607 güncelleştireceğim..yaw biraderin kaçak win 7 den beleş win 10 u 10.1 'e sorunsuz geçti benimki olmadı ..anlamadım gitti..bu arada nisan güncellemeli 1511 i nereden indirebilirim msdn li..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 1 Ekim 2016; 23:28:51 >_____________________________ -
Hocam hertürlü test yaptım her ikisine hemen hemen aynı win7 bir tık önde. pratikte öyle değiller ama. _____________________________ -
atladığın bir şey var aynı ssd ama pc ve anakartlar farklı her anakart aynı performansı vermez ssd aynı marka model olsa da artı birde işletim sistemleri farklı diyorsun
örnek bende de aynı ssd vardı biri hp laptopta takılı diğeri masa üstü pc de takılı 2side w7 sistemdi ama performansları farklıydı yani laptop daha yavaştı
_____________________________ SİSTEM 1Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ
SİSTEM 2
KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W -
imzamdaki sistemi kullanıyorum, açılış süresi 1.30 dakika filan normal mi _____________________________
|Ryzen R7 5800X3D(artık yok satmak zorunda kaldım)|Gigabyte X370 G5||Crucial Ballistix 2X8 RGB|XFX 6900XT MERC319|Corsair RM750x|Bitfenix Pandora|JM Donkey 512GB M2| WD Blue1TB|CM Seidon 240[4 SP 120]|Lucy
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt