Şimdi Ara

Windows 10 OEM alınır mı ? İleride anakart değişecek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oem key bi seferlik aktif oluyormuş sanırım şimdi ben ileride anakartı değiştireceğin yani daha doğrusu sürekli parça alıp değişiyorum sıkıntı olurmu sizce istediğim zaman istediğim kadar ne olursa olsun kullanabilir miyim bu windows 10 oem anahtarını ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla kullanamazsın.
  • oem keyi sadece kullanmış olduğun pc'de kullanırsın sistemi etkinleştirirken anakart bilgisi falan filan microsoft'a rapor edilir ileride bir anakart değişikliğinde sıkıntı yaratır.

retail key'de böyle bir sorun olmaz retail key almaya bakın

edit: 60 tl'ye retail key alabilirsiniz ikinci el bölümünü araştırın
  • Tamam teşekkürler hocam

• Retail keydede sınır var sürekli kurulumda key bazen etkinleştirilmesi olmuyor ,microsoftla iletişime geçiliyor lisans sınırı olabiliyor faturayla ilk lisansı alanla muatab oluyorlar orada ıd görünüyor zaten.Ama denemekte fayda var ama niçin lisansyoluna başvuruyorlar anlamadım 1 kaç ay sonra uprage yaparlar 10 'a.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yeni bir anakart alıp uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. Oem key benim için uygundur sanırım ?

Yeni konu açmak istemedim
  • Ben hızlıal.comdan w7 home basic 64bit oem dvd aldım 220 tlye. Bir anakart ve bir hdd değişti. Etkinleştirmede sıkıntı olmadı. Sadece ilk etkinleştirme netten, sonrakiler telefon yoluyla oluyor. Onun dışında sıkıntı yok.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 15 Mayıs 2016; 21:36:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Problem Anakart mı Ssd mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi telefonla etkinleştirme gerekiyor, telefonda etkinleştirirken yakın zamanda bilgisayarın parçası değişti mi diye soruyor evet deyince keyi veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expektrummatalafus

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi telefonla etkinleştirme gerekiyor, telefonda etkinleştirirken yakın zamanda bilgisayarın parçası değişti mi diye soruyor evet deyince keyi veriyor.

haa öyleyse iyi dostum ama bu pencere rengi sabit sanırım hiç hoşuma gitmedi yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: ferit34

quote:

Orijinalden alıntı: expektrummatalafus

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi telefonla etkinleştirme gerekiyor, telefonda etkinleştirirken yakın zamanda bilgisayarın parçası değişti mi diye soruyor evet deyince keyi veriyor.

haa öyleyse iyi dostum ama bu pencere rengi sabit sanırım hiç hoşuma gitmedi yahu

Değişiyor, eğer sistemin güncel değilse güncelle o özellik gelir.
  • Retail key almanı tavsiye ederim. Aynı pc de istediğin kadar donanım değiştirebilirsin. Başka pc de kullanmak için aynı key kullanımda değilse kullanabilirsin.

• ucuza bulursam ondan alacağım ddostum

• 6Clas kullanıcısına yanıt
    Telefonla etkinleştirme yaptığında o sınır sayacı sıfırlıyor. Tekrar internetle etkinleştirme hakkına sahip oluyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.