Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (1504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.598
Cevap
113
Favori
899.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15021503150415051506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkese selam, foruma yeni üye oldum, youtubeda yeni sayılabilecek bi kanal açtım , fanatikleşmeden körü körüne bağlanmadan windows 10 mobil deneyimlerimi paylaşıyorum, amatör ruhla yapılan bir şey , daha önce windows 10 mobile üzerine türkçe anlatım yapan bir kanal yoktu , buradaki eksikliği kapatmak adına bişeyler yapmaya çalışıyorum, desteklerinizi yorumlarınızı sorularınızı beklerim :) bu kanalımın linki https://www.youtube.com/channel/UCD7Ao9Tp3t1tbv9v9lYSP5g
    burada ise son yapı olan 14926 nın değerlendirmesi bulunmakta :https://www.youtube.com/watch?v=bxhSsZfeFsE

• Kavga var dediler mısırımı kaptım geldim ama kaçırdım sanırım...

Arkadaşlar ne oluyor yahu size ¿ Mantıklı açıklaması olan var mı ¿ Güncelleme konusu burası ve bu konu hakkında bilgi almak için giriyor.

2008-15 arası aktif bir forumcuydum fakat eskisi kadar vaktim olmadığı için artık foruma çoğunlukla bilgi almaya giriyorum bu kısır kavgalardan sonra sanırım artık bilgi alabilme ümidiyle gireceğim.

Forumdaki ilk zamanlarımda bende buraya da bulaşmış ergen troller gibi elimdeki telefon konusunda zaman zaman sidik yarıştırıyordum, üşenmeyen forumdaki 1000+ mesajımı inceleyebilir. Yahu trollüğünde bir adabı vardı. İşin içine büyükler girdiğinde kesip sesimizi oturuyorduk. Çünkü öyle ya da böyle bu güzide sitede bilgi paylaşımı yapıyorduk. İnsanlara yardım etmeye uğraşıyorduk ve bu tat veriyordu. Merak ediyor, araştırıyorduk. Doğru bildiğimiz yanlışları düzeltiyorduk vs. Uzaklaştırılmayı göze alamıyorduk. İşin saygı boyutuna girmiyorum bile babam yaşımdaki bir adama kıçı kırık bir telefon yüzünden saygısızlık etmek hoş değil.

Forum nerelere geldi yıllar geçtikçe. Neredeyse şirket ceolarına yalakalık yapacak insanlar var şu forumda. Bakın her işletim sistemi ve telefon için ayrı başlıklar var. Kimsenin kullanmadığı ya da kullanmayacağı cihazların konularına girip çamur atması hoş değil. Hatta hiç bir cihaza çamur atması hoş değil. Eleştirin fakat bunu saygı çerçevesinde yapın. Zaman zaman bende sorun yaşıyorum kullandığım cihazlarda ve yaşamaya da devam edeceğim. Hiç birinizin elindeki cihaz ya da işletim sistemi en iyi değil ve olamayacakta ve herkesin bu cihazlara ayırabileceği bütçe aynı değil. Öte yandan her cihazın öne çıkan başka bir özelliği var. Kimisinin kamerası iyiyken kimisi daha uzun pil ömrü sunuyor vs. Dolayısıyla beklentinize uymayacak cihazları alıp sonra cihazlara burada giydirmeyin. Bir parça işin içinde olduğumdan söylüyorum. Sizin o ana avrat sövdüğünüz cihazların bir ar-ge süreci ve onlarca mühendislerin kafa patlattığı pek çok sorun var, patenti var maliyeti var, ülkelerin kendi dinamikleri var vs. Elbetteki uymayan ya da sorun çıkartabilecek şeyler var.

Epey uzun oldu sonuca geleceğim. Kalite kavramı görecelidir. Kimi kullanıcı en az parayla aldığı en çok özelliği kimi malzemeyi kimi işlemci gücünü kimi de kamera çipini kalite olarak görür fakat bunların hiç birisi senin cihazından kullanmayanların kötü tercih yaptığını ve en iyisini senin bildiğin anlamına gelmez ve başkalarının tercihlerine dil uzatmana da hakkı vermez. Ben buraya bilgi almak için geliyorum her fırsatta cihazlara çamur atılan gönderileri görmek için değil. Kısır kavgalarınızı burada ermeyin. Unutmayın siz cihazı satın alıyorsunuz cihazlarınız sizleri değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kararlı yapı kullanıyorum telefonu sıfırladım beklemede iken çift tıklayınca değişik bi tuş açılış sesi çaldı 3-4 kullandım sonra yok oldu bulamadım whatsapp de de aynı bildirim sesi geliyordu eskisine döndü nasıl oldu anlamadım bilgisi olan var mı?
  • Messengere arama ozelliğimi geldi ? Format attım telefona ve arkadaşımla Messenger üzerinden konuştum. Gayet stabil çalışıyor.

• Rs2 14931'i gördü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghaneli

Facebook ta çoğu fotoğraf böyle oluyor 2nci fotoğraf gibi oluyor sonra 1nciye normale dönüyor

Neden oluyor sizce
    İnternetin yavaşlığıylamı alakalı yoksa program kaynaklımı?

Facebook benim 1520 de fotoları aynen böyle gösteriyor. Facebook un son güncellemesinden sonra böyle oldu maalesef. İnternet hızı ile alakası yok.

• 7 Mesaj

Bugün; 9:21:08
    Paylaş
    Değiştir
    Cevap
    Alıntı
    PM
    windows 8.1 e geri döndüm...batarya sürem eski güzel günlerine döndü ....mutluyum...
    Kullanım şeklim : oyun yok...internet bankacılığı,face,wats up,günde 10dk arama,
    sonuç net olarak 3 gün batarya performansı....
    aynı işlemler windows 10 ile 2 gün ancak....
    0
    |
    |
  • 650 ve 550 için yeni üretici yazılımı güncelleştirmesi (firmware) yayınlandı. 01078.00042.16352

• Insider fast için - Haritalar 5.1609.2580.0/5.1609.2581.0 versiyonu duyurusuhttp://inhub.win/View/Announcement/5f6981ac-042c-4436-abeb-96b8ef51bca6

Edit be:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 20 Eylül 2016; 13:51:14 >
  • lumia kullanıcısı kullanıcısına yanıt
    Anlatımın ve diksiyonun çok yavan, sulandırmanın da bir adabı var. Bana yetersiz ve itici geldi. Madem böyle bir işle uğraşmak istiyorsun fikrimi paylaşmak istedim. Değerlendirip değerlendirmemek senin seçimin... Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

650 ve 550 için yeni üretici yazılımı güncelleştirmesi (firmware) yayınlandı. 01078.00042.16352

640 serisi yalan oldu,bi umut beklemiştik ama hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 20 Eylül 2016; 15:39:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndOne

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

650 ve 550 için yeni üretici yazılımı güncelleştirmesi (firmware) yayınlandı. 01078.00042.16352

640 serisi yalan oldu,bi umut beklemiştik ama hayırlısı olsun

şimdi lumia 640xl almayacak mı redstone 2 kararlı güncelleme ? belki 640 serisinde olmayan bir sorun vardı x50 serisinde ? bir umut yok mu ?
  • dddnet D kullanıcısına yanıt
    Hocam sorundan değil sürekli olarak yeni seri yani x50 serisi firmware alırken 640 lar hiç almadı ne yazık ki,redstone 2 alabilir belli olmaz ama firmwaresiz ne yazık ki tam verimli kullanamaycağız gibi

• AndOne kullanıcısına yanıt
    vallahi hocam x50 serisi daha avantajlı olsa bile benim bütçe belli. 550 almakta istemiyorum. alacağım bi 640xl takılacağım... hem software gelir heralde.. demekki x50 serisinde donanım olaraktan sıkıntılar var ki frimware geliyor anladığım kadarıyla..

640xl'ye bişey vermeselerde olur... ben 525 ile 2.5 sene idare etmiş adamım sistem hoşuma da gidiyor ihtiyaçlarıma da cevap da veriyordu.. taaki ön kamera ve flash ihtiyacım oluncaya kadar.. 640xl'yi parçalanıncaya kadar kullanırım sizinle telefonumuzun konusunda sohbet ederiz bolbol artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dddnet -- 20 Eylül 2016; 17:56:26 >
  • dddnet D kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsuno zaman hocam tabiki bol bol sohbet ederiz artık 520 den sonra alışınca hoşunuza gidecektir cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: dddnet

vallahi hocam x50 serisi daha avantajlı olsa bile benim bütçe belli. 550 almakta istemiyorum. alacağım bi 640xl takılacağım... hem software gelir heralde.. demekki x50 serisinde donanım olaraktan sıkıntılar var ki frimware geliyor anladığım kadarıyla..

640xl'ye bişey vermeselerde olur... ben 525 ile 2.5 sene idare etmiş adamım sistem hoşuma da gidiyor ihtiyaçlarıma da cevap da veriyordu.. taaki ön kamera ve flash ihtiyacım oluncaya kadar.. 640xl'yi parçalanıncaya kadar kullanırım sizinle telefonumuzun konusunda sohbet ederiz bolbol artık :)

Sürekli firmware gelmesi donanımda sıkıntı olduğu demek anlamına gelmiyor. Performans iyileştiriliyor, donanımların destekledikleri özellikler aktif hale getiriliyor.

• Sistem oturmamış rs 2 verse ne olacak.
    Birde dikkatimi çekti bu konudaki mesajlar neden siliniyor hep.
    Çöp sistem çöp telefon.

• Arkadaşlar 8e dönmeden yıldönümü öncesine dönebiliyormuyuz? Tuş ışıkları sönmüyor, haritada ses yok, şarjdayken sürekli gözatma ekranı açık kalıyor son sürümde.

• selo078 kullanıcısına yanıt
    Sıfırlamayı denedin mi ?
  • GuGuuuK kullanıcısına yanıt
    Kamera aliskanligi olan birisi degilim ,zamanla daha iyisi olur , daha onceden Türkçe anlatim hic bulamiyorduk olaya bir de bu gozle bakmak lazim, bakis acisi..

• 
Sayfa: önceki 15021503150415051506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.