Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (1506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.598
Cevap
113
Favori
899.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15041505150615071508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistemin minimum 14393 isteyen uygulamaları çoğalmaya başladıkça kalite daha da artacak bu sayede. Mağaza artık irinlerinden arınıyor ve pc ile aynı deneyimi yaşatan evrensel bir hale getiriyor mobil ayağını.

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    şarkı 10 numara üstad

bu arada ben 640xl aldım.. en büyük sebebi ise bütçem. zaten 525'ten geçmiştim. frimware almayacak olsa da software alacaktır sanıyorum... kaldı ki bu haliyle çağ atlamış gibiyim. memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

şarkı 10 numara üstad

bu arada ben 640xl aldım.. en büyük sebebi ise bütçem. zaten 525'ten geçmiştim. frimware almayacak olsa da software alacaktır sanıyorum... kaldı ki bu haliyle çağ atlamış gibiyim. memnunum.

Güle güle kullan yeni telefonunu. İnşallah daha iyilerini de alırsın 1'er yıl periyodik aralıklarla.

İmzanı değiştirir misin? 640 XL kullanıcısı yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 22 Eylül 2016; 2:18:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitterdan bildirim gelmiyor. WhatsAppda canı isteyince bildirim gözüküyor. Facebook Allah'a emanet. Bunların bildirimini sorunsuz kullanan kaç kişi var? Nasıl çözülecek bu işler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babasayfa

Twitterdan bildirim gelmiyor. WhatsAppda canı isteyince bildirim gözüküyor. Facebook Allah'a emanet. Bunların bildirimini sorunsuz kullanan kaç kişi var? Nasıl çözülecek bu işler?

Roleplay mode on

Firmware gelmeden düzelmez,firmware kaynaklı firm firm.Telefonuna firmware gelmediyse biz ne yapalım?

Roleplay mode off

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redstone 2 ile kaybolan fm radio alternatifi 3 uygulama incelemesi burdan bakabilirsiniz :)https://m.youtube.com/watch?v=-t2VQI0WHkQ

• Twitter bildirimlerin bi kısmını veriyor bi kısmını vermiyor, diğerlerinin bildirimlerinde sıkıntı yok. Dün whatsapp kafayı yemişti de silip yükleyince düzeldi. En son insider fast buildi yüklü, telefon 925.

• Pil tasarrufunda ışıkların sönmemesi aksesuar güncellemesindenmiş. Aksesuarları kaldırdım düzelmedi. Nasıl çözeriz önerisi olan varmı?

• Haritayı sesli kullanan varmı sadece bu telefondamı problem?

• quote:

Orijinalden alıntı: selo078

Haritayı sesli kullanan varmı sadece bu telefondamı problem?

Bu problemle karşılaşanlar var ancak herkeste olan bir sorun değil,ben kullanabiliyorum sesli,insidersanız kararlı sürüme geçmenizi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: AndOne

quote:

Orijinalden alıntı: selo078

Haritayı sesli kullanan varmı sadece bu telefondamı problem?

Bu problemle karşılaşanlar var ancak herkeste olan bir sorun değil,ben kullanabiliyorum sesli,insidersanız kararlı sürüme geçmenizi öneririm.

Kararlı sürümdeyim sizin modelde l1520 mi?

• selo078 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 640xl ama farklı cihazlardan bu sorunu yaşayanlar vardı diye hatırlıyorum bu konuda konuşulmuştu ondan dolayı cihazla alakalı olmadığını düşünüyorum

• AndOne kullanıcısına yanıt
    Sesi nereden nasılindirdiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Sesi nereden nasılindirdiniz

Hocam yol tarifi kullandığım zaman otomatik sesli yonlediriyor,bunu mu soruyorsunuz?

• AndOne kullanıcısına yanıt
    Onu soruyorum da bu ses dosyaları nasıl indi yani here maps de indiriyorduk ya oradan mı indirdiniz

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben özel olarak hiçbir şey indirmedim,haritalarda hep sesli navigasyon kendiliğinden çalışır durmdaydı,az önce baktım ingilizce dilde de sorun yok sesli yönlendiriyor her dilde

• quote:

Onu soruyorum da bu ses dosyaları nasıl indi yani here maps de indiriyorduk ya oradan mı indirdiniz

Aksesuarları kaldırıp denermisiniz

Telefonda yüklü. Değil ki kaldırayım sıfırladıktan sonraa gelmemiş anlaşılan bende yeni farkettim

• quote:

Telefonda yüklü. Değil ki kaldırayım sıfırladıktan sonraa gelmemiş anlaşılan bende yeni farkettim

O zaman kurupta denermisiniz:) ben kaldırıp yükleyince ses geldi de

Benim anlamadıığım nokta bu ses dosyası nereden indi ki bi şekiilde inse çıkcak here maps den kalan ses dosyaları vardır ondan gelebilir ses

• 
Sayfa: önceki 15041505150615071508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.