Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (1502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34.598
Cevap
113
Favori
899.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15001501150215031504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

Hayatımda bu kadar rezalet işletim sistemi ve desteği görmedim.Yenilenen Mail arayüzü ile WP8.1 cihazım outlook uygulamasına hiçbir şekilde bağlanamıyor eşitlenemiyor ve eminim ki kendileri de böyle bir sorunun farkında bile değillerdir.
    Kapatıp gitsinler komple daha iyi ne bir iş becerebiliyorlar ne de destek verebiliyorlar.

Yalnız durum cidden vahim. Android 2.3.6 bile hala kullanılabilir bir sistem iken 8.1i kullanmak eziyet. Biri 2010da çıktı diğeri 2014te.
    Wp kullanıcılarının %70inden fazlası hala 8.1 kullanıyor üstelik.

Android 2.3.6 sistemi kullanan telefonlar android 7'yi kaldırmadıkları gibi 8.1 sistemi ile gelen vasatın biraz üstü telefonlar da hem firmware eksikliğinden hemi de nokia isminden dolayı windows 10 yazılımını kaldıramadıkları gibi kaldıramayacakları da ortada olan bir durumdayken windows 10 ön yüklü gelen telefonlarda bir soruna rastlanmadığı görülmüştür.

Performans demiyorum işlevsellik diyorum. Wp8e geçince 7.0ın mağazasını kapatan Microsoft'tan bahsediyoruz gerçi. Telefonlarının %70i hala 8.1 kullanıyor ama sunucu kaynaklı bir hatayı bile düzeltmekle uğraşmıyorsun. Güzel müşteri memnuniyeti.

Üstteki arkadaşın yorumunu görünce aklıma geldi eski android cihazlar cyanogen sayesinde diriliyor ve gayet performanslı çalışabiliyorlar. Yukarıdaki j5 alıpta kastığını söyleyen arkadaş muhtemelen kullanmayı bilmiyor ben W10 arada takılıyor ve hala eksik dediğimde senin bana verdiğin cevap tam olarak buydu.

Neden o androidi kullanmayı bilmiyor oluyor da sen windows 10'u kullanmayı bilmiyor olmuyorsun? Sen de belki windows 10'u kullanmayı bilmiyorsundur. Ben çok da güzel kullanıyorum şahsen.

%70 windows 8.1 kullanıyorsa sen de kullansana. Olmuyor işte telefonuna Windows 10. Kabul et.

Kullanamıyorum. Microsoft yüzünden kullanamıyorum her gün mağazadan 3-4 uygulama eksiliyor. Yıl sonunda Skype gidiyor ne kaldı ki. Ben zaten telefonumun W10 desteklemediğini kabullendim ama 2-3 optimizasyon ile gayet güzel destekleyebilirdi. Keşke sizde platformun öldüğünü kabul etseniz. Bu arada telefon anlayışınız sadece arama yapmak, mesaj atmak ve tek sekmede gezinmekse onları eski java telefonumda sorunsuz yapıyor.

He birde aklıma geldi önceki sayfalarda biriniz iOS stabil çünkü Apple'ın az cihazı var demiştiniz. Microsoft/Nokia sanki Samsung gibi günde 2 tane cihaz çıkardı.
    Şurda toplasan 20-25 tane 8.1 ile çıkan Lumia telefon var ve hepsi Snapdragon serisini kullanıyor. Hadi eski S4 ve S4 Plus kullananları çıkaralım 200 400 ve 800 serisini kullanan cihazlar kalsın. E kaldılar 15 tane onu geçtim farklı bir donanım kombinasyonu yok telefonların alayı Snapdragon 200/400 + 1Gb ram kullanıyor ama dev yazılım şirketi bi avuç telefona firmware yazmaya üşeniyor. Şimdi çıkar bir uzman firmware sadece chipset için yazılmaz ekranı var kamerası var der. E bir zahmet onlarıda halletsinler telefonların üreticiside yazılımını geliştirende sensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 18 Eylül 2016; 0:28:54 >

• Arkadaşlar bu sistemi yermekten yorulmadınız mı ? Burada hiç bir kazancınız olmadığı şirketleri ne diye savunursunuz ? Kapitalizm için kalp kırmaya değer mi millet ? Onlar orada saniyede para kazanırken siz burada neden o güzel ağzınızı yoruyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    1020'ye de olmuyor dimi?
    Hani bundan 1-2 yıl önce windows phone savunsan anlarım, ki bende 1.5 yıl önce 925 kullandım tam 10 ay ,baktım Microsoft bile vazgeçti bu sevdadan bende Vazgeçtim uzun lafın kısası wp nin savunulacak bi tarafımı kaldı 2016 da ?

Evet diyorsan ben susuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZamanSal

Hani bundan 1-2 yıl önce windows phone savunsan anlarım, ki bende 1.5 yıl önce 925 kullandım tam 10 ay ,baktım Microsoft bile vazgeçti bu sevdadan bende Vazgeçtim uzun lafın kısası wp nin savunulacak bi tarafımı kaldı 2016 da ?

Sende mağazası boş bir telefona 2.600 versen sende savunursun hocam.
  • Hatalar zinciri diyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Sende mağazası boş bir telefona 2.600 versen sende savunursun hocam.

• quote:

1020'ye de olmuyor dimi?

Nein. Olmuyor. Olamıyor. Üzgünüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hatalar zinciri diyorsun...

Hem hatalar zinciri hemde anlamamakta direnmek diyelim.
  • quote:

quote:

1020'ye de olmuyor dimi?

Doğru diyorsun 430 1020'den iyi telefon.1020 kim köpek ki.
  • Konunun başlığı "Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu", millet dine imana girmeye başlamış. Yok android şöyle vurmuş yok ios windows un kulağından şafak almış bilmemne. Beyler olay çok basit : Windows Phone başlığı altında yeni konu aç' a tıklayın ve orda "windows un taa..." ve ya "android windows u hoplatır" gibi başlık altında fanboy toplayıp orda tartışın. Allah aşkına şurada yeni ne var ne yok diye giriyorum sürekli birbiriyle atışan koca adamlar görüyorum. Vallahi bıktırdınız artık. NOT= 3 işletim sistemini de zerre kadar sevmiyorum, maalesef birini kullanmak zorundayım ve onu en stabil en düzgün şekilde kullanmak istiyorum ve bu başlık altına giriyorum. Lütfen yararlı bir şeyler bulmak için girdiğimiz bu kısıtlı sürelerde zamanımızı çalmayın rica ediyorum.
  • Bir de surface phone deneyeceğim 2. ya da 3. seri. Sonra bir de iphone 10'la falan final yapmak istiyorum. Yeğenime doğum günü hediyesi olarak bu ay sonu bir iphone 7 hediye edeceğim bakalım hevesini alsın. Arkadaşlarında görüyormuş. Sürpriz olacak ona da.

• quote:

Bir de surface phone deneyeceğim 2. ya da 3. seri. Sonra bir de iphone 10'la falan final yapmak istiyorum. Yeğenime doğum günü hediyesi olarak bu ay sonu bir iphone 7 hediye edeceğim bakalım hevesini alsın. Arkadaşlarında görüyormuş. Sürpriz olacak ona da.

Ay sonu iPhone 7'nin kutuda fotoğrafını bekliyorum. Ekran görüntüsü aldım hatırlatacağım.

• quote:

quote:

quote:

1020'ye de olmuyor dimi?

Doğru diyorsun 430 1020'den iyi telefon.1020 kim köpek ki.

x30 serisinin en dandik telefonu x20 serisinin en kral telefonundan üstündür kağıt üzerinde. Şirketler böyle yonetilir. Duygusallığa yer yoktur ticarette.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadelipoğaça

Konunun başlığı "Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu", millet dine imana girmeye başlamış. Yok android şöyle vurmuş yok ios windows un kulağından şafak almış bilmemne. Beyler olay çok basit : Windows Phone başlığı altında yeni konu aç' a tıklayın ve orda "windows un taa..." ve ya "android windows u hoplatır" gibi başlık altında fanboy toplayıp orda tartışın. Allah aşkına şurada yeni ne var ne yok diye giriyorum sürekli birbiriyle atışan koca adamlar görüyorum. Vallahi bıktırdınız artık. NOT= 3 işletim sistemini de zerre kadar sevmiyorum, maalesef birini kullanmak zorundayım ve onu en stabil en düzgün şekilde kullanmak istiyorum ve bu başlık altına giriyorum. Lütfen yararlı bir şeyler bulmak için girdiğimiz bu kısıtlı sürelerde zamanımızı çalmayın rica ediyorum.

Denendi, süper sistemi süper telefonlarında kullanan arkadaşlar konuyu basıp sildirmeyi başardılar. Arkalarında moderatör desteğide var gayet belli oluyor.
    O sevgili modlar bu mesajımı okuyupta silmeye hazırlanıyorsa birileri wp bölümünde diktatörlüğünü ilan etmeden önce buralar daha güzeldi bilin istedim.

Evet haklısın şirketler böyle yönetildiğinden zaten MS şu berbat durumda kıytırık sistem için burada birbirini yiyor(uz) millet.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Bir de surface phone deneyeceğim 2. ya da 3. seri. Sonra bir de iphone 10'la falan final yapmak istiyorum. Yeğenime doğum günü hediyesi olarak bu ay sonu bir iphone 7 hediye edeceğim bakalım hevesini alsın. Arkadaşlarında görüyormuş. Sürpriz olacak ona da.

Ay sonu iPhone 7'nin kutuda fotoğrafını bekliyorum. Ekran görüntüsü aldım hatırlatacağım.

Ne mecburiyetim var? Neyimsin ki sen benim? Ne bu samimiyet? Emir erin mi var karşında senin? Terbiyeli ol bana karşı.

Tamam sen bilirsin. Fotoğraf ekleyip eklememe konusunda özgürsün tabi ki. Ama her mesajda hatırlatacağımdan şüphen olmasın.

Terbiyeyi senden öğrenecek değilim. Şikayet edip ban yesem bile foruma üyelik ücretsiz nasıl olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 18 Eylül 2016; 0:54:07 >

• quote:

Evet haklısın şirketler böyle yönetildiğinden zaten MS şu berbat durumda kıytırık sistem için burada birbirini yiyor(uz) millet.

8.1 berbat evet. Ama full firmware destekli windows 10 keyfi bir başka.

• quote:

quote:

E nediyeyim iyi keyifler o zaman Arama Mesajlaşma telefonunla sana.
  • quote:

quote:

quote:

E nediyeyim iyi keyifler o zaman Arama Mesajlaşma telefonunla sana.

Kronometreyi de yabana atmayalım.

• 
Sayfa: önceki 15001501150215031504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.