L

Binbaşı
11 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 46 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Öncelikle herkese merhaba. Cihaz android 5.1.1 sürümünde daha da güncelleme almadı zaten. Fakat bu cihaz için daha üst android versiyonu yüklemiş olan var mı aramızda ¿ Root vs olaylarına girip.
Merhaba arkadaşlar. SQL Server 2016 programını bilgisayarımdan kaldırmak istiyorum. Program kaldır menüsündeki SQL'e ait tüm şeyleri kaldırdım fakat Microsoft SQL Server 2016 Setup (English) adıyla tek bir program duruyor ve bunu kaldırmak istediğimde warning 26003 adıyla bir hata alıyorum ve hiç bir şekilde kaldıramıyorum. Üzerine tekrar programı kurup kaldırayım dedim ki zaten mecburen tekrar yüklemem gerekiyor, SQL lazım. Programı kurmamama da izin vermiyor. Salıya kadar iş görüşmesi mülakatımda bana verilen projeyi yapmam gerekiyor SQL üzerinden. Ayağıma kadar gelen işi kaybetmek istemem bu yüzden . Biraz interneti araştırayım dedim doğru düzgün çözüm bulamadım. Umarım bana burada yardım edebilecek birileri vardır.

Arkadaşlar telefonun bir an ses kısma tuşu aktif oldu. Telefonu kapatmaya uğraştım kapatamadım bataryayı söktüm sonrasında telefon hata vermeye başladı sürekli resimdeki ekran geliyor telefon kendisini yeniden başlatmaya uğraşıyor. Lumia 640 xl fast son sürüm kullanıyorum. Telefonu flaşlamaya çalışacağım şimdi. Ne dersiniz sorun nedir ?

Arkadaşlar Join ile 3 tablodan toplamda 5 farklı sütunu birleştirdim buraya kadar her şey tamam fakat bu sütunlardan isim sütununa göre group by ile gruplama yapmak istiyorum beceremedim bir türlü join sorgusu da

select L.MusteriID, L.Ad, L.Soyad, S.Siparis_Tarihi, V.Sevkiyat_Miktarı
FROM Siparisler as S
Left JOIN Liste L ON
S.MusteriID=L.MusteriID
LEFT JOIN Sevkiyat V ON V.MusteriID=L.MusteriID
Group by Ad

diye sıralatmak istiyorum ama bir yerde hatam var ama bulamadım bir türlü nerede hata yapıyorum sizce ?

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Hepinizin Berat Kandili mübarek olsun.
Arkadaşlar elimde 3 tablo ve bu 3 tablodan birleştirmem gereken toplamda 8 tane sütun var bunları inner join ile birleştirmeye çalışıyorum ama beceremedim. 3 tablodaki müşteriID leri primary key olarak seçtim ve bu 3 tabloyu da birbirlerine primary key ler üzerinden ilişkilendirdim. Konu hakkında yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?
Arkadaşlar excel içerisindeki powerpivot, powerquery, powerview ve powerbi ile alakalı önerebileceğiniz Türkçe kaynaklar mevcut mu ?
Arkadaşlar samsung marka 8gb lık hafıza kartımı telefonum okumuyor, bilgisayarda görmüyor. Telefona hafıza kartını takınca hafıza kartı üzerinde kırmızı bir çizgi çıkıyor ve telefon hiç bir şekilde hafıza kartı üzerinde işlem yapmıyor. Telefon samsung wave 2.

Hafıza kartını daha önce android kurmak için ikiye bölmüştüm. Minitool partition ile yapmıştım bunu. Hafıza kartını biçimlendirdim ve böldüğüm bölümü tekrar birleştireyim dedim fakat kart hata verdi ve bu işlemi hiç bir şekilde gerçekleştirmedi. Hem NTFS biçimlendirdim hem de FAT32 bu biçimlendirmelerde de hata verdi bir kaç defa fakat en sonunda iki yeride biçimlendirdim fakat bu seferde birleştmiyor hiç bir şekilde hata veriyor. Öte yandan hafıza kartının o iki bölümünden birisinde bad sector buldu program, sorunu bad sector e yoruyorum ama bad sector bile olsa diğer bölümü görmesi lazım kartın. Anlayacağınız zor durumdayım hafıza kartını değiştirsem telefonun ederinden fazla olacak o da gereksiz olacak.
Arkadaşlar telefon, bilgisayar ve mp3 çalar için kullanacağım bir harici şarj depolama aleti arıyorum. Sadece bilgisayarımın pilinin 4400 mAh olduğunu düşünürsem 10000 mAh ve üzeri bir cihaza bakıyorum ve bataryalarımnla beraber benim de sağlığım önemli hepimizin malumu yanlış şarj cihazlarıyla patlayabilen bataryalar. Öte yandan f/p bir cihaz arıyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/guc-bankasi-50000mah-tasinabilir-sarj-powerbank-118871775

Arkadaşlar şöyle bir ürün buldum. 50000 mAh diyor ama öyle bir gücün olması imkansız hadi var diyelim onu şarj etmem zaten 1 hafta sürer. 15000 mAh olsa da bana yeter fakat batarya sağlığını da korumam mümkün mü bu ürünle bana pek mümkün gelmese de sizlere sormak istiyorum.
Arkadaşlar aşağıdaki özellikleri sunan bir bilgisayar arıyorum.

Uzun pil ömrü (9 ya da 12 hücreli pil)

Işıklı klavye

17.3 inç 1920x1080 ya da 1920x1280 ekran çözünürlüğü

İyi bir ses çıkışı(Sony vpc-f22l1e/b yi aratmasa iyi olur onun ses çıkışı harikaydı)

8 GB Ram (Çok fazla programla işim olduğundan 16 GB ta olabilir ama kesinlikle elzem değil)

Fan sesi ve ısınma sorunu yaşatmayacak

Daha çok multimedya ve iş amaçlı kullanacağım bu bilgisayarı oyun nadiren oynarım. Oynayacaklarım da en fazla Fifa ya da Pes tir. Bu özelliklerde bana sunabileceğiniz en iyi fiyat performans bilgisayarı nedir?
Hakkında
Meslek: ekonometrist
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.294
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 47.657 (Bu ay: 142)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 421 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.