Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (1501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.598
Cevap
113
Favori
899.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14991500150115021503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce lumia 1520 telefonda güncellemeyi kontrol ettim

14393.189 güncellemesi var

Boyutuda 560 mb

İlginç olan şuanda 14393.187 yapısındayım

560 mb lık güncellemede ne gibi hata düzeltmeleri olabilir ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizum lumia 1520

Az önce lumia 1520 telefonda güncellemeyi kontrol ettim

14393.189 güncellemesi var

Boyutuda 560 mb

İlginç olan şuanda 14393.187 yapısındayım

560 mb lık güncellemede ne gibi hata düzeltmeleri olabilir ki?

56 mb boyutu 560 değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekirdek aldim geldim insallah kavga bitmemistir ;) ne alemsiniz ;)

• 14393.189 560.32 mb tekrardan kontrol ettim Yanlış yazmadım resim ekledim
     Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizum lumia 1520

14393.189 560.32 mb tekrardan kontrol ettim Yanlış yazmadım resim ekledim

Bize niye onda birini verdiler :(

Ayrıca mesaj bölümü değişmiş herhalde
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Microsoft bu seferde Skype bölümünden 200 kişiyi kovmuş. Windows Mobile'ı rezil ettiler sıra Skype'ta demek ki.

Demek ki :)

• çok doğru bir karar vermişler, skype bölümü hep ms in sırtında yük oldu.
  • Hayatımda bu kadar rezalet işletim sistemi ve desteği görmedim.Yenilenen Mail arayüzü ile WP8.1 cihazım outlook uygulamasına hiçbir şekilde bağlanamıyor eşitlenemiyor ve eminim ki kendileri de böyle bir sorunun farkında bile değillerdir.
    Kapatıp gitsinler komple daha iyi ne bir iş becerebiliyorlar ne de destek verebiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windows10

çok doğru bir karar vermişler, skype bölümü hep ms in sırtında yük oldu.

Windows Phone için Symbian ve Meego'yu, Skype içinde MSN Messenger'ı bitirmişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Microsoft bu seferde Skype bölümünden 200 kişiyi kovmuş. Windows Mobile'ı rezil ettiler sıra Skype'ta demek ki.

Düzeltme : 400 kişiymiş.

http://www.webtekno.com/microsoft-kotu-gunler-geciriyor-400-microsoft-calisani-daha-issiz-kalacak-h20239.html

Adam haklı beyler dağılalım, bu akşamlık yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

Hayatımda bu kadar rezalet işletim sistemi ve desteği görmedim.Yenilenen Mail arayüzü ile WP8.1 cihazım outlook uygulamasına hiçbir şekilde bağlanamıyor eşitlenemiyor ve eminim ki kendileri de böyle bir sorunun farkında bile değillerdir.
    Kapatıp gitsinler komple daha iyi ne bir iş becerebiliyorlar ne de destek verebiliyorlar.

Yalnız durum cidden vahim. Android 2.3.6 bile hala kullanılabilir bir sistem iken 8.1i kullanmak eziyet. Biri 2010da çıktı diğeri 2014te.
    Wp kullanıcılarının %70inden fazlası hala 8.1 kullanıyor üstelik.
  • Perşembe akşamı zaten kararlı olarak 14393.189 surumu yayınlandı

14393.189technical preview de niye aynı durum geldi ki

• açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Kendileri kaybediyorlar kullanıcıları.Anca fanboyları kalır geriye onlarda anca kendi kendini pohpohlar saçma sürüm numaraları ile.Bu sistemden adam olmaz artık. Android 7 kullandım fersah fersah ilerde.MS bir 10 sene sonra o düzeye gelir belki. @açmayın-bağıran-karı
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

Hayatımda bu kadar rezalet işletim sistemi ve desteği görmedim.Yenilenen Mail arayüzü ile WP8.1 cihazım outlook uygulamasına hiçbir şekilde bağlanamıyor eşitlenemiyor ve eminim ki kendileri de böyle bir sorunun farkında bile değillerdir.

Yalnız durum cidden vahim. Android 2.3.6 bile hala kullanılabilir bir sistem iken 8.1i kullanmak eziyet. Biri 2010da çıktı diğeri 2014te.

Android 2.3.6 sistemi kullanan telefonlar android 7'yi kaldırmadıkları gibi 8.1 sistemi ile gelen vasatın biraz üstü telefonlar da hem firmware eksikliğinden hemi de nokia isminden dolayı windows 10 yazılımını kaldıramadıkları gibi kaldıramayacakları da ortada olan bir durumdayken windows 10 ön yüklü gelen telefonlarda bir soruna rastlanmadığı görülmüştür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Android 2.3 telefonlara üretici firma Android 7 bile vermese custom rom ile bu mümkün. Hatta rom kurmaya bile gerek yok. Google Play marketteki uygulamalar her sürümde çalışıyor eğer uygulamayı yazan özel kural koymadıysa.

Windows Phone 8.1'e şimdiden uygulama desteği kesildi mesala. En baştada Microsoft'un kendi uygulaması Skype.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

quote:

Android 2.3.6 sistemi kullanan telefonlar android 7'yi kaldırmadıkları gibi 8.1 sistemi ile gelen vasatın biraz üstü telefonlar da hem firmware eksikliğinden hemi de nokia isminden dolayı windows 10 yazılımını kaldıramadıkları gibi kaldıramayacakları da ortada olan bir durumdayken windows 10 ön yüklü gelen telefonlarda bir soruna rastlanmadığı görülmüştür.

Performans demiyorum işlevsellik diyorum. Wp8e geçince 7.0ın mağazasını kapatan Microsoft'tan bahsediyoruz gerçi. Telefonlarının %70i hala 8.1 kullanıyor ama sunucu kaynaklı bir hatayı bile düzeltmekle uğraşmıyorsun. Güzel müşteri memnuniyeti.

Üstteki arkadaşın yorumunu görünce aklıma geldi eski android cihazlar cyanogen sayesinde diriliyor ve gayet performanslı çalışabiliyorlar. Yukarıdaki j5 alıpta kastığını söyleyen arkadaş muhtemelen kullanmayı bilmiyor ben W10 arada takılıyor ve hala eksik dediğimde senin bana verdiğin cevap tam olarak buydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 18 Eylül 2016; 0:16:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Perşembe akşamı zaten kararlı olarak 14393.189 surumu yayınlandı

14393.189technical preview de niye aynı durum geldi ki

İnsiderdan çıkmak istemeyenler için. İnsiderda olanlar için.

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Bari geliştirip verselerdi daha iyisini

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Bari geliştirip verselerdi daha iyisini

187 vardı zaten insiderda. 189 için format atmayın dedi. 189'a geçin size 206'da verebilirim önce dedi. 206 için tekrar imsidera geçmeyin dedi. Müşteri memnuniyeti politikası uyguladı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

quote:

Performans demiyorum işlevsellik diyorum. Wp8e geçince 7.0ın mağazasını kapatan Microsoft'tan bahsediyoruz gerçi. Telefonlarının %70i hala 8.1 kullanıyor ama sunucu kaynaklı bir hatayı bile düzeltmekle uğraşmıyorsun. Güzel müşteri memnuniyeti.

Üstteki arkadaşın yorumunu görünce aklıma geldi eski android cihazlar cyanogen sayesinde diriliyor ve gayet performanslı çalışabiliyorlar. Yukarıdaki j5 alıpta kastığını söyleyen arkadaş muhtemelen kullanmayı bilmiyor ben W10 arada takılıyor ve hala eksik dediğimde senin bana verdiğin cevap tam olarak buydu.

Neden o androidi kullanmayı bilmiyor oluyor da sen windows 10'u kullanmayı bilmiyor olmuyorsun? Sen de belki windows 10'u kullanmayı bilmiyorsundur. Ben çok da güzel kullanıyorum şahsen.

%70 windows 8.1 kullanıyorsa sen de kullansana. Olmuyor işte telefonuna Windows 10. Kabul et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 18 Eylül 2016; 0:23:55 >

• 
Sayfa: önceki 14991500150115021503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.