Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (1500. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.598
Cevap
113
Favori
899.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14981499150015011502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Sene yeni Windows 10 cihaz tanıtımı hakkında bir bilgi sızıntı yok dimi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Bu Sene yeni Windows 10 cihaz tanıtımı hakkında bir bilgi sızıntı yok dimi?

Yeni cihazlar rs3 ile gelecekler. 2018'e doğru anca. Yeni cihazlar geldikten sonra en az 1 yıl daha x50 serisi cihazlara destek vereceklerini düşünüyoruz. Son güncellemeden sonra destek almaksızın son firmware ve is yazılımı ile bile cihazların epey kullanılacağını öngörüyoruz. Windows ile devam etmek istiyorsanız x50 kullanmanızı öneriyoruz. Satılan söylenen sistem sorunlarının % 99.9'u yok bu cihazlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 17 Eylül 2016; 15:57:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 830 14393.189 RP geldi sürekli sürüm numarası artıyor ama ne değişiyor belli değil. Sistemde iyileşme pek hissedemiyorum pil performansı dışında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Lumia 830 14393.189 RP geldi sürekli sürüm numarası artıyor ama ne değişiyor belli değil. Sistemde iyileşme pek hissedemiyorum pil performansı dışında.

Sürüm numarası 14393'dür. 14393 tamamdır. 14393.1 14393.189 14393.999 arasında pek bir fark görememeniz doğaldır. 10586 ile 14393 ve 14393 ile 149xx arasında farklar görebilirsiniz.

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    İşte 650 bulsam alıcam.. 550 kamera donanımı çok düşük be abi... Sen biliyor musun 650 satan bir yer ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

İşte 650 bulsam alıcam.. 550 kamera donanımı çok düşük be abi... Sen biliyor musun 650 satan bir yer ?

Muserden alsana.

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Netten sitesine baktım. Stokta yok yazıyor.. Ama bi arayayım bakalım.

• quote:

Netten sitesine baktım. Stokta yok yazıyor.. Ama bi arayayım bakalım.

Şurayı da ara.www.senguller.com/mobil/?islem=BizeUlasin Sipariş ver havale yap atmden onlar hesap numarası verir sana en yakın şubesinden al telefonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Lumia 830 14393.189 RP geldi sürekli sürüm numarası artıyor ama ne değişiyor belli değil. Sistemde iyileşme pek hissedemiyorum pil performansı dışında.

Sürüm numarası 14393'dür. 14393 tamamdır. 14393.1 14393.189 14393.999 arasında pek bir fark görememeniz doğaldır. 10586 ile 14393 ve 14393 ile 149xx arasında farklar görebilirsiniz.

Post kasma yararlı mesajlar at, 8-10 numara yazıp duruyorsun her mesajında. Mağaza konusunda da böyleydin

Nasıl mağaza konusunda da böyleydim?

Bu mesaja eklenen görseller:

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu

Yani? Kastığın 14 bin postun 12 bini güncelleme haberi normal değil mi? Şimdi de yapı numaralarına dadanmışsın post kasıyorsun durmadan konu senin değil, konu sahibi gereken bilgileri zaten veriyor yeter salça olduğun.

Edit: Anket yapalım mı? Attığın SS'lerden ve yapı numaralarından sıkılanlar, yararlı bulanlar diye? Forumu kirletiyorsun farkında değilsin!

Konu sahibinin malı değil bu konu. Ben konu sahibi monu sahibi tanımam. Bilgi veriyorum, yardımcı oluyorum, görüş bildiriyorum, paylaşım yapıyorum. Forum burası. Bana saygı duymak zorunda değilsiniz ama bana saygısızlık yapmamak zorundasınız. Varsa bir sorunun şikayet sistemini kullan benim gibi, forum desteğe talep aç. Ben buradayım.

• Windows Cihazlar için Office Mobile Eylül ayı Insider güncellemesi duyurusu.

http://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/msoffice_officeinsider-mso_mobile/announcing-sept-insider-update-for-office-mobile/66a65fc0-9a54-48ae-a385-b71c66aaa291

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 17 Eylül 2016; 17:03:00 >
  • quote:

Şu harrowmudur nedir adamın hırsına hayranım ya.. Onun hırsı bende olsa atom parçalarım vallahi billahi. Bi rahatsızlığının acısını başkaları üstünden çıkaran böyle bi adam daha görmedim..

Ağır işssiz arkadaş ya..

Sana bağlaç nedir ve nasıl yazılır diye sormak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c-myc -- 17 Eylül 2016; 17:32:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: Expireme

Teknoloji'den bu kadar anlayan bir insanın Allah'a inanacak yeterli zekaya sahip olmasını bekleyemezdik zaten

Allah'a inan birisi önceki mesajında başkasının acı çekmesini diliyor, bu mesajında da zekasını sorguluyor. Böyle devam kardeşim. Ha her meseleyi dine bağlayan birisini daha buldum ya, şanslı günümdeyim herhalde.

Allah'a inan demişsin, inanan olacak o, beatbox yapmaya mı geldin foruma da? Düzgün kullan Türkçe'yi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nokiacı1453

quote:

Orijinalden alıntı: c-myc

quote:

Şu harrowmudur nedir adamın hırsına hayranım ya.. Onun hırsı bende olsa atom parçalarım vallahi billahi. Bi rahatsızlığının acısını başkaları üstünden çıkaran böyle bi adam daha görmedim..

Ağır işssiz arkadaş ya..

görende Türkçe öğretmeni sanacak ,alt tarafı kıçı kırık bi üyesin

Kendine göre bir telefon almayı bile beceremeyen bir "üye"

• Her konuda da kavga var . Kavga etmeden anlasamiyoruz.

• açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    ben ingilizce bilmem.. bildiğim gibi yazdım. beni uyardığın için saol.. ama tam terimdeki gibi davrandın onun için ayrı bi saol... (sağ ol yazmamı istermisin düzeltebilirim? )
  • maşallah bi dini karıştırmadığınız kalmıştı, onu da karıştırmışsınız. ha pardon dili de (gramer) karıştırmışsınız.

bi lg g4 başlığı, bi burası numunelik olarak incelenmeli.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ağır işssiz arkadaş ya..

Sen becerdin de başın göğe mi erdi uyecik. Sağa sola satasmak dışında daha faydalı işler yapamaz mısınız? Örneğin; nefes almayı bırakabilirsiniz

İşiniz gücünüz tartışma çıkarmak. Kendime göre bir telefon almayı başardığımı kabul ediyorsun ve halen daha başın göğe erdi mi diye soruyorsun. Kardeşim ben sizin gibi telefona tapan, sırf masaya koyunca havası olsun diye alan tiplerden değilim. Aldım, alo diyorum, mesaj yazıyorum, internette geziyorum, memnunum. Eğer sen bunu beceremediysen senin sorunundur, ha gelip bana sorsan ve benim onayımdan sonra alıp memnun kalmayıp bana patlasan anlarım da, gitmiş kafana göre telefon almışsın bana patlıyorsun. Milletin Türkçe'sini eleştireceğine az kendini eleştir ben neden insanlara durduk yere saldırıyorum acaba diye sor bir kendine, cevabını bulduğunda muhatap ol bir daha.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ağır işssiz arkadaş ya..

Sen becerdin de başın göğe mi erdi uyecik. Sağa sola satasmak dışında daha faydalı işler yapamaz mısınız? Örneğin; nefes almayı bırakabilirsiniz

İşiniz gücünüz tartışma çıkarmak. Kendime göre bir telefon almayı başardığımı kabul ediyorsun ve halen daha başın göğe erdi mi diye soruyorsun. Kardeşim ben sizin gibi telefona tapan, sırf masaya koyunca havası olsun diye alan tiplerden değilim. Aldım, alo diyorum, mesaj yazıyorum, internette geziyorum, memnunum. Eğer sen bunu beceremediysen senin sorunundur, ha gelip bana sorsan ve benim onayımdan sonra alıp memnun kalmayıp bana patlasan anlarım da, gitmiş kafana göre telefon almışsın bana patlıyorsun. Milletin Türkçe'sini eleştireceğine az kendini eleştir ben neden insanlara durduk yere saldırıyorum acaba diye sor bir kendine, cevabını bulduğunda muhatap ol bir daha.

Peki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ağır işssiz arkadaş ya..

Terbiyeni bozma ezik. Şu kadarcık cümle bile yazım yanlışı barındırıyor.Dil,bir milletin namusudur. Umrunda mı ya da idrak seviyen yeter mi bilemem ama

Bir insanı ezik diyebiliyorsun ve bana idraktan ve terbiyeden bahsediyorsun öylemi?
    Madem çok seviyorsan ulusu burada laf kalabalığı yapacağına git ev ödevlerini yap.

Tamam

• Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Win 10 kararlı surum hangi cihazda yüklüyse hata vardır. 950 problemsizdir dedik denedik form elementleri , mobil arayuzler hep hata verdi . Bu hataların telefonla ilgisi yok windosla ilgisi var .
    Kafamıza göre uydurmuyoruz.

Bu işletim sistemi olmamış . 5 işsiz beceriksizi toplamışlar işletim sistemi yapıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 14981499150015011502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.