Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (1499. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.598
Cevap
113
Favori
899.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14971498149915001501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Groove müzik şarkılarımın hepsini görmüyor yarısı var yarısı yok bide son güncellemeyi yükledim rs2
    kişi resimleri.gitti geri getirme şansım var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini kandırıyorsun başka birşey değil :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia uc bes cihazini kullandim lumia1320 3 yili asti hala daha kullaniyorum, stabilite konusunda ustune tanimam hala ilk gunku gibi calisiyor. Androidlerde bu boyle degil maalesef ozellikle de samsunglarda ilk bir yil sonrasi iskence.
    Microsoft pazarini halkali çöplüğüne donusturmeseydi ve guncelleme isini de yalanla dolanla yapmasaydi kesinliklr yine windows phone tercih ederdim ama gidisat iyi degil.

• Şuan elimde hem 830 var hemde sony z3 var. Android fersah fersah önde, cihazdan tek şikayetim kamerasının kötü olması, windowsla android kıyas bile kabul etmez. Android yerinde saysa ms anca 5 yıl sonra yetişebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: lumiafanx920

Şuan elimde hem 830 var hemde sony z3 var. Android fersah fersah önde, cihazdan tek şikayetim kamerasının kötü olması, windowsla android kıyas bile kabul etmez. Android yerinde saysa ms anca 5 yıl sonra yetişebilir.

android pek çok alanda özelleştirilebilir olmasından ki bu özelleştirmeler daha çok görsel şölen ağırlıklı olmalarından dolayıdır yine görsel zevklerine düşkün kullanıcı kitlesininde çoğunluğu oluşturduğundan tercih ediliyorlar. Olaya "stabilite/performans/batarya" açısından bakacak olursak androidin önde denilebilecek bir tarafı yok.

Android kullanıcı kitlesinin kaçı bu işlerle uğraşıyor?? cevabını ben veriyim. Bu kitlenin çoğunluğu telefonunu kutudan çıktığı gibi kullanıyor. Kullandığı telefonun görselliğini baz alarak seçimini yapıyor. Nedeni ise android görsellik alanında daha fazla özelleştirmelere yer veriyor.

android için yorum yapacak olursak stok rom kullanılmaz. Kendimiz özelleştirmek, kurcalamak zorundayız. Peki dağıtıcı düşünemiyor mu bu rom neden kasıyor? bu rom neden işlevsiz? Bu ayarları neden kullanıcıya yaptırmak yerine biz yapmıyoruz.. demiyorlar mı??

Neden android kullanmak için yüksek miktarlarda paralar ödemek zorundayız? wp ve ios düşük donanımda akıcı iken neden android bu işi yapamıyor??

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 25 Ekim 2016; 8:27:12 >
  • Android'in çalışma mantığını bilmeden neden daha çok donanıma ihtiyaç duyuyor gibi sorular sorulması normal tabi.Saçma cihazlar kullanıp sisteme b.k atmayın. OnePlus 3 kullan bir bakalım tövbe edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: c-myc

Android'in çalışma mantığını bilmeden neden daha çok donanıma ihtiyaç duyuyor gibi sorular sorulması normal tabi.Saçma cihazlar kullanıp sisteme b.k atmayın. OnePlus 3 kullan bir bakalım tövbe edersin.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 25 Ekim 2016; 8:27:35 >
  • nokia 735 kullanıyorum son 2 güncelleme ile batarya performansım düştü....
    dün gece %35 ile bıraktım arkada çalışan prog kapattım sabah %15 ....
    yardımınızı rica ediyorum...
  • Sony diğer telefonlara kamera üreten bir firma olmasına rağmen kendi telefonlarında kullandığı kamera yazılımı berbat ötesi. Olayın Android ile alakası yok direk Sony ile var. Mesala Samsung'ta bazı telefonlarında Sony kamera kullanıyor ama dehşet fotolar çekiyor. Olay yazılımda bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkan tv

nokia 735 kullanıyorum son 2 güncelleme ile batarya performansım düştü....
    dün gece %35 ile bıraktım arkada çalışan prog kapattım sabah %15 ....
    yardımınızı rica ediyorum...

Bir sonraki güncellemeyi bekle, yine düzelmezse bir sonraki güncellemeyi yükledikten sonra şarj % 100'deyken telefonu sıfırla.

• Dediklerinizi yapıcam teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cicileyt

interop tools linkini atabilecek biri var mı?

Yenisihttp://app.box.com/s/85pgdtq4vvoru0560h4vrqdreivdmc7q

• Bu işte be bu bu

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu

Haritalar 5.1609.2581

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 17 Eylül 2016; 13:02:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expireme

Teknoloji'den bu kadar anlayan bir insanın Allah'a inanacak yeterli zekaya sahip olmasını bekleyemezdik zaten

Allah'a inan birisi önceki mesajında başkasının acı çekmesini diliyor, bu mesajında da zekasını sorguluyor. Böyle devam kardeşim. Ha her meseleyi dine bağlayan birisini daha buldum ya, şanslı günümdeyim herhalde.

• Bugün telefon bir şeyi keşfettim her kulaklığın ekolayzır ayarı farklı, hangi kulaklığı takarsam ona ayarladığım ayara geçiyor nasıl tanıyor bilmiyorum ama çok iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Teknoloji'den bu kadar anlayan bir insanın Allah'a inanacak yeterli zekaya sahip olmasını bekleyemezdik zaten

Allah'a inan birisi önceki mesajında başkasının acı çekmesini diliyor, bu mesajında da zekasını sorguluyor. Böyle devam kardeşim. Ha her meseleyi dine bağlayan birisini daha buldum ya, şanslı günümdeyim herhalde.

Mesajı tam okursan eğer anlayabilirdin KARDEŞİM, Allah'ın ona Lumia kullandırmasını diliyorum evet bu beni dinsiz yapmıyor herhalde ? Ayrıca istediğim şeyi istediğim şeye bağlarım bu senimi alakadar eder ? Mesajları tekrar okuma kabiliyetini gösterirsen dikkatli bak bir bu din konusuna bodoslama kim dalmış.

Ben kimsenin dinini sorgulamam, senin dinden çıkıp çıkmayacağına ben karar veremem. Benim yapacağım şey söylediklerini sorgulamak. Bugüne kadar hiç başkasının acı çekmesini dileyen Müslümana rastlamadım da garip geldi.

quote:

Keşke Lumia alsaymışsın, Allah umarım sana bu acıyı çektirir :)

• 14393.189 "Release Preview" kanalından da yayınlanmış.

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 17 Eylül 2016; 15:15:17 >
  • Nokia modellerindeki vidaları nasıl sökerim bilen varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Cicileyt

Nokia modellerindeki vidaları nasıl sökerim bilen varmı

Hangi modeli kullanıyorsanız onun ana konusuna yazınız. Burası yazılım konusu.

• 
Sayfa: önceki 14971498149915001501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.