Şimdi Ara

Windows 10 Lisans alımları. Her kes için !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her kesin bildiği gibi çok açık değil nasıl olucağı. Özel durumlarda nasıl bir yol izlenmesi gerektiği vs. gibi durumlarda bir birimize yardımcı olmalıyız.

İlk soru benden. Bende Win7 Home Pre. lisansı var fakat Win10 için olan upgrade süreci işletim sisteminde gerçekleşicek ve benim mevcut sistemi kurmak için optik okuyucuya ihtiyacım var ve bu yok...
    Bu durumda nasıl bir yol izlenmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmC43 -- 25 Temmuz 2015; 20:44:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncelleme şeklinde internetten inecek ; kurarken soracak temiz kurulum mu olsun güncelleme mi olsun diye... Temiz kurulum seçersen eski sistemin yerine temiz windows 10 kurulacak... Güncellemeyi seçersen eski programların ve dosyaların korunacak... Yani internet bağlantın varsa yeterli optik okuyucuya gerek yok...
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    Sorumun cevabı değil

• Yani sen nasıl win 7 home kurarım diye mi soruyorsun?
    Kurmadan nasıl Win10 için anahtar alırım diye soruyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

Kurmadan alamıyorsun o yüzden mutlaka kurman gerekecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

quote:

Bakıyım Microsoft'a sorıyım birde belki I.T. tarafı yapabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WİNDOWS 10 Lisans hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

quote:

Bakıyım Microsoft'a sorıyım birde belki I.T. tarafı yapabilir.

Burdan anladığım kadarı ile henüz açıklanmamış bu gibi özel durumlar hakkında.

http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_10-win_upgrade/windows-10-y%C3%BCkseltmesiyle-ilgili-merak/82f5a151-e12f-417f-93e1-50d64c79f685

• Aynı durum bende de var. Şuan asıl PC'im arızalı olduğundan Win7 bir PC'yi kullanıyorum geçici olarak, ücretli olması halinde geçici kullandığım Win7 pc yi win10 yapmayı düşünmüyorum.

Ama asıl PC'im de Win7'yi 29 TL ile yükseltiğim Win8 kullanıyordum. Haliyle arızalı olan PC'de olduğundan nasıl Win10 a yükselteceğim.
  • O pc tamir ettirip elindeki windows 7 kurup rezerve yapacaksın 1 sene içinde windows 10 lisansı verilmiyirmos windows 10 otomatik sistemi taniyacakmis ve eski sistemin lisansi iptal olacak dedi Microsoft gorevlisi

Hocam benimde sorum biz iso yu indirebilir miyiz ? Ben isoyu dvd ye çekip format atmak istiyorum öyle bir seçeneğimiz olacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineHakim

Hocam benimde sorum biz iso yu indirebilir miyiz ? Ben isoyu dvd ye çekip format atmak istiyorum öyle bir seçeneğimiz olacak mı ?

Evet olacak

• Henüz bilinmiyor.

• Arkadaşlar benim kafama takılan bisey Windows 7 home lisans anahtarım var ama ben Windows 8 kullanıyorum lisanssız Windows 10 bildirimi geldi rezerve ettim Windows 10 çıktığında kullanabilirmiyim orijinal olmayan bir Windows 8 den rezerve yaptım.

Yada elimdeki orjinal Windows 7 lisans anahtarı icin Windows 7 yüklemeden direk Windows 10 indirip lisanlı kullanabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrihak -- 27 Temmuz 2015; 8:09:52 >
  • emrihak kullanıcısına yanıt
    Windows Update'den alınacak upgrade yani kurulu olması lazım. Elinde başka bir disk var ise kurup Win10 lisansını alabilirsin belki sanal makine ile de alınır

• (HDD de 8.1 kurulu ve reserve yaptım Win 10 için.)

SSD aldım bugün. Şu an SSD'yi kasaya tek başına takıp, Win 8'i DVD'den kursam, ardından HDD'yi de kasaya taksam durum ne olur?

- HDD'deki mevcut 4 bölümü ve eski programları bilgisayar görür mü? (C, D, E, F vardı HDD'de ve SSD C olunca kurulumla, sonra sonuç ne olucak?

- Yarın reserve nedeniyle win 10 önerince eğer bir iki program kurmuş olsam SSD'ye güncelleme gibi mi kabul eder, temiz kurulum seçmesem, veya temiz kurulum seçsem bu defa HDD deki bölümlerin durumu ne olur? (Ya da win 10 temiz kurulum seçsem ve o an HDD takılı olmasa HDD bilgileri korunur mu? (HDD'nin C, D, E, F sini birer kaydırıp D,E,F,G nasıl yapıcam?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineHakim

burda var. http://www.****larindir.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.