Şimdi Ara

2 LİSANS PROGRAMINI AYNI ANDA OKUMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuanda okumakta olduğum bir lisans programı var. 3 yarı yılı bitirdim ve 1.lisansla beraber 2. lisans programı okumak istiyorum sınavlı sınavsız aynı üniversite farklı üniversite farketmez Okudugum örgün öğretim tıp 2.okumak istediğim matematik felsefe veya fizik bölümlerinden biri yardımlarınız içim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nø. Anca açıköğretim ile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örgün okuduğuna göre ancak açıköğretim okuyabilirsin. Önlisans açıköğretim okuyup, normal okulun bitince açıköğretim de biter sonra DGS ile örgün 4 yıllık bir bölüme geçersin. Yine iki örgün lisans diploma sahibi olabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: investigation

Örgün okuduğuna göre ancak açıköğretim okuyabilirsin. Önlisans açıköğretim okuyup, normal okulun bitince açıköğretim de biter sonra DGS ile örgün 4 yıllık bir bölüme geçersin. Yine iki örgün lisans diploma sahibi olabilirsin.

Teşekkürler hocam peki bu çift anadal ve yandal ne demek. Aynı anda 2 örgün rpogramı okuyabilmek değilmi
  • xasasasx X kullanıcısına yanıt
    Hocam bu noktaya değinmedim, kusura bakmayın. Çok zor olduğunu söyleyerek başlayayım. Yandal ve çiftanadal, öğrenciye normal bölümünü okurken okuduğu okulun başka bölümlerini de bitirme imkanı verir. Yandal, okuduğunuz bölüme yakın bir bölümde bazı dersleri almanız; çift anadal ise tamamen farklı bir bölüm derslerinin tamamını almanız neticesinde gerçekleşir. Detaylar her okulun kendi yönetmeliğinde farklı olabilmektedir.

• xasasasx X kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar zor olduğunu söylesem de zorluğun göreceli olduğunu belirtmek isterim. Aynı anda hem iki farklı tezli yüksek lisans, hem lisans, hem ön lisans okumam fikir verebilir belki... Saygılar

• Bazı okullarda tıp okurken saydığın temel bilimlerle çift anadal yapabiliyorsun. Mesela Koç üniversitesi buna izin veriyor. Başka böyle üniversite var mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucilled -- 29 Ocak 2016; 3:28:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar diyelim lise matematik öğretmenliği son sınıftayım. başka bir üniversitenin ilköğretim matematik öğretmenliğini kazandım. ikisini aynı anda okumak mümkün mü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.