Şimdi Ara

Windows 10 İçin Ücretsiz Anti Virus Programı olarak Ne Tavsiye Edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Windows 10 update sürekli açık, ayrıca bir anti virüs programı kurmak istiyorum, ücretsiz anti virus programlarından hangisini kullanmamı tavsiye edersiniz? Antivirus programını torrent gibi sitelerden indirmek istemiyorum, çünkü virüslü çıkıyorlar.

• Hiçbiri. Programları güvenilir kaynaklardan indirip sistemi güncel tuttuğunuz sürece bilgisayarınza virüs girmez. Asıl virüs anti-virüs programlarınızın kendisidir. Sistemin tamamına erişiyor bu yazılımlar.İllada kullanmak istiyorum derseniz "açık kaynaklı" bir virüs programı önereyim: clamwin
    http://www.clamwin.com/
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 10:51:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86G53N200

.
    Konuyu açarken anti virüs programı sordum ama tavsiye edeceğiniz ücretsiz internet security programı varsa önerebilir misiniz? Avast ile KasperSky FREE arasında çok var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 10:50:8 >
  • Teşekkürler, "Kaspersky Free Antivirüs" indirdim ve kurdum, benim için yeterli ve güvenli görünüyor.
    www.kaspersky.com.tr
    Kaspersky Ücretsiz Antivirüs 2019 İndirme | Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Lab TR
    https://www.kaspersky.com.tr/downloads/thank-you/free-antivirus-download

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 10:50:19 >
  • Kurulum esnasında Kaspersky Secure Connection katılmak ister misiniz diye sordu fakatn ne olduğunu tam olarak anlamadım, kabul ettim ve kurulumu tamamladım. Tam olarak ne işe yarıyor, hata anında merkeze log dosyaları mı gönderiyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 10:50:24 >
  • Ek bilgi için teşekkür ederim, torrent'ten anti virüs programı indirmektense, kaspersky free kesinlikle tercih edilmesi gereken bir uygulama.

• Comodo antivirüs var ayrıca kendi güvenlik duvarı şuanda ilk beş sıraya girer tahminimce.Hem sahibide türk

• Defender yeterli. Av test sitesine girip skoruna bakın. Ben de test ettim gayet iyi şu an.

• Scalh kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 10:50:30 >
  • "Defender" dediğiniz Windows 10'un içinde kurulu olan antivirus yazılımıdır değil mi? Windows Defender.

• Tam aksini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 10:50:35 >
  • Program yüklerken gözlem yapmadım ancak boştayken Defender %2-3 kullanırken diğer AV'ler %16-18 kullanıyor. Sadece program yüklemeye mahsus yüksek CPU kullanımının göz ardı edilebileceği kanaatindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 19 Şubat 2019; 19:38:38 >
  • Comodo düşünülebilir.
  • Hiçbiri

• Hiçbiri. Programları güvenilir kaynaklardan indirip sistemi güncel tuttuğunuz sürece bilgisayarınza virüs girmez. Asıl virüs anti-virüs programlarınızın kendisidir. Sistemin tamamına erişiyor bu yazılımlar.İllada kullanmak istiyorum derseniz "açık kaynaklı" bir virüs programı önereyim: clamwin
    http://www.clamwin.com/
  • Anti-virüs programlarına bilgisayarınızı bilinçli kullandığınız takdirde gerek yoktur. Kaç yıldır bilgisayar ile haşır neşirim hiç anti-virüs programı yüklemedim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.