Şimdi Ara

Windows 10 Enterprise mı Pro mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikisi arasında karar veremedim hangisini kurmalıyım? farkları nedir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 10 Enterprise mı Pro mu?

Windows 10 Enterprise, kurumsal düzeyde kullanıcılar ve BT profesyonelleri için tasarlanmış bir işletim sistemidir. Gelişmiş güvenlik özellikleri, yönetilebilirlik araçları ve işletme ortamları için özelleştirilmiş özellikler sunar.

Windows 10 Pro ile Arasındaki Farklar

Windows 10 Pro, bireyler ve küçük işletmeler için tasarlanmış bir işletim sistemidir. Windows 10 Enterprise, aşağıdakiler gibi Pro sürümünde bulunmayan ek özelliklere sahiptir:

• Gelişmiş Güvenlik Özellikleri: BitLocker cihaz şifrelemesi, Windows Defender Gelişmiş Tehdit Koruması ve Güvenli Önyükleme gibi gelişmiş güvenlik özellikleri, verilerinizi ve ağınızı korumanıza yardımcı olur.
    • Yönetilebilirlik Araçları: Windows 10 Enterprise, yazılım güncellemelerinin ve güvenlik düzeltme eklerinin merkezi olarak yönetilmesini sağlayan Grup İlkesi Yönetimi ve Windows Server Update Services gibi yönetilebilirlik araçları sunar.
    • İşletme Odaklı Özellikler: Windows 10 Enterprise, DirectAccess, Uygulama Beklentisi ve Windows Sanallaştırma gibi işletme ortamlarına özel tasarlanmış özellikler içerir.

Hangisi Sizin İçin Daha Uygun?

Windows 10 Enterprise mı yoksa Pro mu sizin için daha uygun olduğu, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlıdır. Gelişmiş güvenlik özelliklerine, yönetilebilirlik araçlarına ve iş odaklı özelliklere ihtiyacınız varsa, Windows 10 Enterprise ideal bir seçimdir. Bireysel bir kullanıcıysanız veya temel bir işletim sistemine ihtiyacınız varsa, Windows 10 Pro sizin için yeterli olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sistem özellikleriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz*han

Sistem özellikleriniz nedir?

dual core
  • enterprise tabiki daha çok özellik arındırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3st3rg0n

enterprise tabiki daha çok özellik arındırıyor.

ozaman pro yükliyim ben barındırmasını istiyodum işte yani enterprise yüklersem prodaki bütün özelliklerden arınmışmı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmileGaillard

quote:

Orijinalden alıntı: 3st3rg0n

enterprise tabiki daha çok özellik arındırıyor.

ozaman pro yükliyim ben barındırmasını istiyodum işte yani enterprise yüklersem prodaki bütün özelliklerden arınmışmı oluyor?

Barındırıyor yazarken b harfi çıkmamış ... Enterprise daha çok şey barındırır...
  • standart ev kullanıcısı neden Enterprise kurmak ister ki... boşu boşuna işletmeler hitap eden tonla gereksiz servisi de beraberinde kurmuş olacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pro'yu seç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korsana tabiki hayır ama windows 10 a geçince birçok korsan programı çalıştırmayacağını (8.1 de bile çalışan) biliyor musun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.