Şimdi Ara

windows 10 2009 a sakın güncellemeyin. EDİT SES ÇİPİ YANDI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biraz önce güncelledim sistemde ses adına hiçbir şey kalmadı. Güncellemeden geri döndüm düzelmedi. Sistem geri yükleme yaptım düzelmedi. Hoparlör kontrol ettim. Sürücüleri yeniden güncelledim bana mısın demedi. Sistem de ekolayzır sesi görüyor ancak dışarı ses gelmiyor. Hiçbir çözümü de yok. Sistemin ses ile ilgili yazılımsal tabanı mahvoldu. Sakın uyarıyorum 2004 den 2009 geçmeyin. O kadar oyun vb tekrar kurmak zorunda kalacağım. Uyarmadı demeyin :)



    Edit: Arkadaşlar sorunsuz bir şekilde çalışan sistemim güncellemeden sonraki yeniden başlamada ses kesilmesi yaşamıştı. Şuandan itibaren eski yeni msdn sürümleri dahil sistemden ses alınamıyor. Ön arka jaklar iptal. Büyük ihtimalle ses çipi yandı. Ben hayatımda böyle bir şeyle karşılaşmadım. Sakın windowsunzu 2004 2009 gibi sürümlere güncellemeyin temiz kurulum yapın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevecen69 -- 30 Kasım 2020; 2:58:15 >







  • Sanırım windows'un üreticileri programa böyle şaka tuzakları koymaya başladı. 1909 da kaldım ancak daha önce de böyle şeyler yaşadım dikkatli olunmalı windows 10 oldukça kaygan bir zemin.


    saçma gelecek ama aklıma geldi bozulmanın olduğu kısma bir saç kurutma makinesi tutsanız hocam ben bu şekilde anakartımı ve modem fiber portumu hayata döndürdüm




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E2986D96 -- 30 Kasım 2020; 17:3:7 >
  • Anakart daha bir aylık üstadım garantiye yollayacağım.
  • Realtek sürücülerinde problem olabiliyor. Bende de bir problem var misal. Sadece 1 tane uyumlu driver var başkası çıkış portlarını tanımıyor. Bu arada windows dan daha ziyade realtek sürücüleri güncelleyip ses kartının bozulduğunu çok duydum. Ama bunu windows 10 a bağlamak saçma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski işletim sistemini temiz kurulumla yükledin mi?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.