Şimdi Ara

< WINAMP 5.52 ÇIKTI!!> (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
19.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: diemavili

ne değişiklik var? boşuna indirmeyelim hepsi birbirine benziyo bunların...

aha buraya yazmıştım bi daha yazıyorum...
  • ben genelde lite kullandığım için sorun olmuyo, gene de paylaşım için teşekkürler
  • heheh bunları farketmemeniz normal.. genelde içerikle ilgili değişiklikler bunlar.. sonuçta oynatış özellikleri daha ne olabilirki enfazla.. hacivat karagöz oynatacak değilya winampimiz :)

quote:

quote:

ne değişiklik var? boşuna indirmeyelim hepsi birbirine benziyo bunların...

aha buraya yazmıştım bi daha yazıyorum...

• bakalım bu versiyonda yenilik varmı 5 sürümü hep aynı hiç değişmedi winampın en çok hoşuma giden özelliği görev çubuğu kalınlığında toolbar yapabilmem birde sabitledim mi benden iyisi yok
  • bi deneyelim bakalım bizde yeni olanı denemekte fayda vardır her zaman
  • winamp 5.3 ile 24 bit play seçenegi gelmişti.bu seceneği secince bi parcada rearlar çalışıyor parca değiştimi rearlar çalışmıyor bu bi döngu halinde dewam ediyor bi parçada 5.1 bi parçada 2.1 çalışıyor bu sorunu yaşayan var mı.

Ses Kartı Audigy zs.
  • daha 2 gun once 5.3.1 versiyonu cıkmıstı. bu wınampın hızını yetısılmıyor bea..

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

enchancer şuana kadar benim winampte kullandığım en iyi ses eklentisi .. deneyin.. kulaklarınıza inanamayacaksınız..

buradan çekebilirsiniz

http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=81361
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

daha 2 gun once 5.3.1 versiyonu cıkmıstı. bu wınampın hızını yetısılmıyor bea..

Yakında antivirüs yazılımları gibi günlük update olacak galiba.
  • saol .eline sağlık.
  • arkadaşlar yaws benim bi sorum war...... tek winampta iki playlist açabilios mu???? ggerçi ben açıodm ama şimdi beceremiom....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeVaX -- 3 Şubat 2007; 16:45:49 >
  • yok mu ya bilennnn
  • bilen aranıyor.........
  • Ben çoktandır bıraktım Winampı artık benim için tek bir Player Jetaudio dur başkasını tanımam abii
  • j riverı denemelisin ozaman birde
    quote:

Orjinalden alıntı: engin1975

Ben çoktandır bıraktım Winampı artık benim için tek bir Player Jetaudio dur başkasını tanımam abii
  • bende jriverdan foobara geçiş yaptım gerçekten süpermiş
    arkaplandaki sesleri de çok net bir şekilde duyabiliyorsunuz
    ayrıca profesyonel arkadaşlar için 18 band aq ayarı da var 55Hz'den 20kHz'ye kadar
  • Yükleyelim bakalım.Sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

bana foobarın sesi çok metalik geliyor.. onu nasıl kullanıyosunuz anlamyorum..
    belkide ben kaçırıyorum bişeyler..
    ses kalitesinde J.river üzerine tanımam

ben başka bir müzik forumundan tanıdık bir arkadaştan hazır eklentileri kurulmuş olan versiyonu indirdim
    eklentisiz pek bir işe yaramayabilir, ses kartınızın ve müzik sisteminizin oldukça kaliteli olması gerekir bütün frekanstaki sesleri duyabilmek için
    jriver sese yankı efekti veriyor bu da müziğin doğallığını bozuyor bence(ayrıca bence foobardan sonra en güzel medya oynatıcısı)
    metelik ses geldiği doğru çünkü zaten gerçekte doğru olanı veriyor
    mp3 bu program için sadece kolay kullanım amacıyla çalınması için desteklenmiş
    FLAC gibi kayıpsız müzik formatlarında çok başarılı ve FLAC ile kodlanmış bir müzikle mp3 ile kodlanmış bir müzik arasında farklar var
    kalitesiz riplenmiş bir mp3ten çat çut ve ya metalik ses gelebilir

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.