eko ayarı j riverda benim eklediğim bir ayardı.. onu aktif etmeden dene bakalım bide ach
quote:
Orjinalden alıntı: achfighter
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
bana foobarın sesi çok metalik geliyor.. onu nasıl kullanıyosunuz anlamyorum.. belkide ben kaçırıyorum bişeyler.. ses kalitesinde J.river üzerine tanımam
ben başka bir müzik forumundan tanıdık bir arkadaştan hazır eklentileri kurulmuş olan versiyonu indirdim eklentisiz pek bir işe yaramayabilir, ses kartınızın ve müzik sisteminizin oldukça kaliteli olması gerekir bütün frekanstaki sesleri duyabilmek için jriver sese yankı efekti veriyor bu da müziğin doğallığını bozuyor bence(ayrıca bence foobardan sonra en güzel medya oynatıcısı) metelik ses geldiği doğru çünkü zaten gerçekte doğru olanı veriyor mp3 bu program için sadece kolay kullanım amacıyla çalınması için desteklenmiş FLAC gibi kayıpsız müzik formatlarında çok başarılı ve FLAC ile kodlanmış bir müzikle mp3 ile kodlanmış bir müzik arasında farklar var kalitesiz riplenmiş bir mp3ten çat çut ve ya metalik ses gelebilir
Beyler 3.2 sürümünü kullanıyordum 24bit sorun olmadan çalışıyordu bu sürümünü indirdim ses özelliklerine bakınca 16bit görünüyor bu sorunla karşılaşan oldumu?
quote:
eko ayarı j riverda benim eklediğim bir ayardı.. onu aktif etmeden dene bakalım bide ach
öyle de denedim ama yine sanki foobar daha güzel gibi geldi
bunu duymadım henüz
quote:
Orjinalden alıntı: Slayer_
Beyler 3.2 sürümünü kullanıyordum 24bit sorun olmadan çalışıyordu bu sürümünü indirdim ses özelliklerine bakınca 16bit görünüyor bu sorunla karşılaşan oldumu?
5 forumdan aynı anda nasıl konuşulur
quote:
quote:
quote:
5 forumdan aynı anda nasıl konuşulur
quote:
quote:
bu arada pm atmışsın, pm alımını kapattığın için cevap atamadım, ama burda söliyeyim bari yok ben gsliyim, mesaj sayımı hemen değiştirdim, o utanç verici sayıyla daha fazla duramazdım
quote:
bu arada pm atmışsın, pm alımını kapattığın için cevap atamadım, ama burda söliyeyim bari yok ben gsliyim, mesaj sayımı hemen değiştirdim, o utanç verici sayıyla daha fazla duramazdım
quote:
bunu duymadım henüz
quote:
Orjinalden alıntı: Slayer_
winampın bircok yeni cıkan sürümlerini hemen indirip kuruyorum ama arkadaslarında dedigi gibi aralarındaki eklentilerini farkedemiyorum-z bile. belkide sadece müzik dinledigimiz içindir.. paylasımın için tesekkürler, indiriyorum
Ben yanında gelen MP3 için indiriyorum
one ?
quote:
Orjinalden alıntı: O.z.X
Ben yanında gelen MP3 için indiriyorum
Includes an MP3 of Wet And Rusting by Menomena >> Bundle'nda tabiki.
Yaşasın 2.92
Çok basit ve hızlı. Skinlerde de sorun çıkarmıyor. Bence 5.33'ten daha iyi.
paylaşımın için sağol dostum Yalnız bende klasik winamptan vazgeçmez 2.91 Winamp ilk çıktığında müzik dinleme Mp3 player olarak anıldı, yeni sürümlerinde rolü değişti, nerdeyse CD kopyalıcak winamp sadece müzik dinlemek için olmalı
her yazılım için geçerli bende sinir oluyorum hepsi biaradalara.. nero vardı negüzel girer cdmizi çeker çıkardık şimdi..koyuyosun cdyi akşama neyemek yapalım demediği kalıyo bi
quote:
Orjinalden alıntı: sevimli_genc22
paylaşımın için sağol dostum Yalnız bende klasik winamptan vazgeçmez 2.91 Winamp ilk çıktığında müzik dinleme Mp3 player olarak anıldı, yeni sürümlerinde rolü değişti, nerdeyse CD kopyalıcak winamp sadece müzik dinlemek için olmalı