Şimdi Ara

< WINAMP 5.52 ÇIKTI!!> (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
19.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eko ayarı j riverda benim eklediğim bir ayardı.. onu aktif etmeden dene bakalım bide ach

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

bana foobarın sesi çok metalik geliyor.. onu nasıl kullanıyosunuz anlamyorum..
    belkide ben kaçırıyorum bişeyler..
    ses kalitesinde J.river üzerine tanımam

ben başka bir müzik forumundan tanıdık bir arkadaştan hazır eklentileri kurulmuş olan versiyonu indirdim
    eklentisiz pek bir işe yaramayabilir, ses kartınızın ve müzik sisteminizin oldukça kaliteli olması gerekir bütün frekanstaki sesleri duyabilmek için
    jriver sese yankı efekti veriyor bu da müziğin doğallığını bozuyor bence(ayrıca bence foobardan sonra en güzel medya oynatıcısı)
    metelik ses geldiği doğru çünkü zaten gerçekte doğru olanı veriyor
    mp3 bu program için sadece kolay kullanım amacıyla çalınması için desteklenmiş
    FLAC gibi kayıpsız müzik formatlarında çok başarılı ve FLAC ile kodlanmış bir müzikle mp3 ile kodlanmış bir müzik arasında farklar var
    kalitesiz riplenmiş bir mp3ten çat çut ve ya metalik ses gelebilir

• Beyler 3.2 sürümünü kullanıyordum 24bit sorun olmadan çalışıyordu bu sürümünü indirdim ses özelliklerine bakınca 16bit görünüyor bu sorunla karşılaşan oldumu?
  • quote:

eko ayarı j riverda benim eklediğim bir ayardı.. onu aktif etmeden dene bakalım bide ach

öyle de denedim ama yine sanki foobar daha güzel gibi geldi
  • bunu duymadım henüz
    quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

Beyler 3.2 sürümünü kullanıyordum 24bit sorun olmadan çalışıyordu bu sürümünü indirdim ses özelliklerine bakınca 16bit görünüyor bu sorunla karşılaşan oldumu?
  • 5 forumdan aynı anda nasıl konuşulur

quote:

quote:

eko ayarı j riverda benim eklediğim bir ayardı.. onu aktif etmeden dene bakalım bide ach

• quote:

5 forumdan aynı anda nasıl konuşulur

quote:

quote:

bu arada pm atmışsın, pm alımını kapattığın için cevap atamadım, ama burda söliyeyim bari
    yok ben gsliyim, mesaj sayımı hemen değiştirdim, o utanç verici sayıyla daha fazla duramazdım

• quote:

bu arada pm atmışsın, pm alımını kapattığın için cevap atamadım, ama burda söliyeyim bari
    yok ben gsliyim, mesaj sayımı hemen değiştirdim, o utanç verici sayıyla daha fazla duramazdım
  • quote:

bunu duymadım henüz
    quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

Beyler 3.2 sürümünü kullanıyordum 24bit sorun olmadan çalışıyordu bu sürümünü indirdim ses özelliklerine bakınca 16bit görünüyor bu sorunla karşılaşan oldumu?

• winampın bircok yeni cıkan sürümlerini hemen indirip kuruyorum ama arkadaslarında dedigi gibi aralarındaki eklentilerini farkedemiyorum-z bile. belkide sadece müzik dinledigimiz içindir..
    paylasımın için tesekkürler, indiriyorum
  • Ben yanında gelen MP3 için indiriyorum
  • one ?
    quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

Ben yanında gelen MP3 için indiriyorum
  • Includes an MP3 of Wet And Rusting by Menomena >> Bundle'nda tabiki.
  • Yaşasın 2.92

Çok basit ve hızlı. Skinlerde de sorun çıkarmıyor. Bence 5.33'ten daha iyi.
  • paylaşımın için sağol dostum
    Yalnız bende klasik winamptan vazgeçmez 2.91 Winamp ilk çıktığında müzik dinleme Mp3 player olarak anıldı, yeni sürümlerinde rolü değişti, nerdeyse CD kopyalıcak winamp sadece müzik dinlemek için olmalı
  • her yazılım için geçerli bende sinir oluyorum hepsi biaradalara..
    nero vardı negüzel girer cdmizi çeker çıkardık şimdi..koyuyosun cdyi akşama neyemek yapalım demediği kalıyo bi
    quote:

Orjinalden alıntı: sevimli_genc22

paylaşımın için sağol dostum
    Yalnız bende klasik winamptan vazgeçmez 2.91 Winamp ilk çıktığında müzik dinleme Mp3 player olarak anıldı, yeni sürümlerinde rolü değişti, nerdeyse CD kopyalıcak winamp sadece müzik dinlemek için olmalı

• @Technics,üstadım paylaşım için sağolsasın
  • estafurullah kardeşim..
    quote:

Orjinalden alıntı: Amulet

@Technics,üstadım paylaşım için sağolsasın
  • link te sorun var indirme yeri cıkmıyor
  • Winamp 5.52

• teşekkürler ilk sayfada güncellendi
    quote:

Orjinalden alıntı: ..::SU::..

Winamp 5.52

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.