Şimdi Ara

< WINAMP 5.52 ÇIKTI!!> (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
19.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eklenti için teşekkürler biraz önce winamp beni uyarmıştı zaten new version var diye
  • başka skinler çok kasıyor ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

peki bu 5.3 un ses kalitesi nasil hala icler acisi haldemi yoksa artik duzelttilermi?

Evet her sürümde ilk aklıma gelen bu oluyor.

Herhangi bir plug-in yüklemeden ses kalitesi ne durumda? Kullanan arkadaşların yorumu nedir?
  • ben kullandım ses kalitesinde artma görmedim, ama türkçe karakterler artık ana ekranda gösteriliyor yalnız farklı bir yazı tipi ile
    winampı kullanıyorum çünkü kullanımı diğerlerinden daha kolay en azından diğerleri kadar kasmıyor
    jetaudio'yu bu yüzden kullanmıyorum bir sürü ek program açıyor kendi yanında
    eğer ses kalitesi arasaydım J.River Media Center kullanırdım, ses kalitesi arayanlar ilk önce düzgün ses kartları ve ses sistemleri almayı denesinler
  • winampin bu versiyonundada tonla yenilik var ve eski sürümdeki hataları gidermişler..Winamp kullanıcıları mutlaka denemeli ama ses kalitesi olarak J.River çok daha iyi..

aşağıdan bakabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_6274146/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

ben kullandım ses kalitesinde artma görmedim, ama türkçe karakterler artık ana ekranda gösteriliyor yalnız farklı bir yazı tipi ile
    winampı kullanıyorum çünkü kullanımı diğerlerinden daha kolay en azından diğerleri kadar kasmıyor
    eğer ses kalitesi arasaydım J.River Media Center kullanırdım, ses kalitesi arayanlar ilk önce düzgün ses kartları ve ses sistemleri almayı denesinler

• quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

ben kullandım ses kalitesinde artma görmedim, ama türkçe karakterler artık ana ekranda gösteriliyor yalnız farklı bir yazı tipi ile

Ses kartı ve ses sistemi ne kadar iyi olursa olsun kullanılan yazılım kesinlikle bir fark yaratıyor. Bu fark elbetteki düşük sistemlerde çok daha belirgin oluyor.
    Winamp'ın en çekici tarafı bahsettiğin gibi kullanım kolaylığı. Keşke ses kalitesinde de rakiplerinin önüne geçecek hamleler yapabilse. Ne de olsa ilk göz ağrımız.

• çok teşekkürler... 2 gün önce görmüştüm şimdi zaman buldum indirmek için. ne kadar geriye düşmüş böyle.
    neyse buldum sonunda...
  • esas sana ve senin gibilere teşekkürler...istediği şeyi bulmak için uğraşanlara

quote:

Orjinalden alıntı: yigido06

çok teşekkürler... 2 gün önce görmüştüm şimdi zaman buldum indirmek için. ne kadar geriye düşmüş böyle.
    neyse buldum sonunda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

Bunu ben de yükledim...

En önemli gördüüm değişiklik başta; SHOUTCast Internet Radyo ve TVler kategorilerine göre gruplandırılmış... Ve yeni radyo + TV istasyonları gelmiş... Şu an yeni gördüüm bi gothic metal radyosu dinliorm Media Library de gelişmiş...

Ayarlarda bikaç yeni şey gördüm, CD Ripperda filan....

bu winamp üzerinden internet radyo ve tv izleme olayı nası oluyo acaba ? biri bana anlatabilir mi ?
  • bişe sorucam arkadaşlar winamp pro ne işe yarıyo paralımıdır ne marifatleri vardır.yoksa bu verdiğiniz mi pro mudur?
  • ne değişiklik var boşuna indirmeyelim hepsi birbirine benziyo bunların...
  • yıllardır hep yeni sürüm winamp ı yüklemişimdir ama aradaki farkı hiç görememişimdir..görünümden bişi yapmıyolar ....
    saol dostum
  • 5.3 için msn de ne dinliyorum için çalışan bi eklenti verebilirmisiniz
    winamp.com stesinden birkaç tane buldum ama tam verim alamadım şarkı isimleri çıkmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: vezir_i azam

@tech in isteği üzerine;

dinlediğiniz müzikteki bas a görer winamp ınız saydamlaşsın

şimdi yapacağımız işlem çok basit aşağıda yazılanları aynen uygulayın;

winamp ı aıçn herhangi bir şarkı seçin (baslı olursa iyi olur);
    şarkımız çalarken NUL (ESC) L (ESC) SOFT yazıyoruz (esc leri yazmayın l ye basıldığından dolayı open files sekmesi açıldığından dolayı sekmeyi kapamak için esc tuşuna basıyoruz)
    bu aşamaları yaptıktan sonra winamp ınızın müzikteki bas düzeyine göre saydamlaştığını göreceksiniz

baba winamp daş gibi oldu yaw saol

• quote:

Orjinalden alıntı: hupunu

5.3 için msn de ne dinliyorum için çalışan bi eklenti verebilirmisiniz
    winamp.com stesinden birkaç tane buldum ama tam verim alamadım şarkı isimleri çıkmadı

+1 Evet yaa..Şöyle güzelinden msn 7.5'ime winamp eklentisi var mı_
  • Saol ya 5.3 cikmis da haberimiz yok.
  • OO USB eklentisi eklenmiş...Çok işime yaradı.Winamp benim Muvo yu tanımıyodu eski sürümlerde artık bi yandan müzik dinlerken beğendiklerimi direk mp3 playera atıyorum..
  • selamlar winamp ta müzik dinlerken bir sonraki parça o an dinlediğim parçanın sonunda çalmaya başlıyordu hani bu dj lerin yaptığı gibi oluyordu ,onun nasıl ayarlandığını biliyormusunuz.
  • Ya ben anlamıyorum alt tarafı bi medya oynatıcısı, 15 günde bir güncellemenin ne alemi var ya.. Yakında winamp dolma yapıyomuş deseler şaşırmıycam valla.. bu kadar güncellediklerine göre..
  • Aradığın plugin sanırım bu:
    SqrSoft Advanced Crossfading Output
    http://www.tafra.com/edtrsf31.php?dlno=14405

quote:

Orjinalden alıntı: belmont

selamlar winamp ta müzik dinlerken bir sonraki parça o an dinlediğim parçanın sonunda çalmaya başlıyordu hani bu dj lerin yaptığı gibi oluyordu ,onun nasıl ayarlandığını biliyormusunuz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.