Şimdi Ara

< WINAMP 5.52 ÇIKTI!!> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
169
Cevap
0
Favori
19.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ses takılmalarının deneyimlerime göre ana sebebi yetersiz boardunda birde onboard kullanılan ses kartlarında oluyo bu.. yani genel sorun anakarttan kaynaklanıyo yazılımlardan değil..

quote:

Orjinalden alıntı: kimi1179

çoktan kullanıyom ama inanın bazen takılmalar oluyo bu arada makinemde yeni ama başka bi nedenide olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 27 Temmuz 2006; 19:20:38 >
  • ya arkadaşlar ben enhancer yükledim ama sesi bozdu ayar da yapamadım oto ayarları da iyi değil birisi bana yardımcı olabilirmi ayarladığı ve memnun kaldığı ayarı bana söylerse sevinirim
  • preset diye bi seçenek var aşağısında oradan extreem bass & trible ı yada bass & treeble boost u seçebilrsin ben genelde bunları kullanıyorum gayette güzel...ama bu daha çok senin ses sisteminle alakalı o preset sekmesinden kendine göre olanlardan birini seç

quote:

Orjinalden alıntı: korkcy

ya arkadaşlar ben enhancer yükledim ama sesi bozdu ayar da yapamadım oto ayarları da iyi değil birisi bana yardımcı olabilirmi ayarladığı ve memnun kaldığı ayarı bana söylerse sevinirim
  • Bırakın winamp ı falan , iTunes kullanın.
  • Oldu hemen bıraktık başüstüne
  • quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn
    Oldu hemen bıraktık başüstüne

heheh buarada şu program Itunesınızden 1000kat daha kaliteli bi program Itunesçılara duyurulur :)

http://forum.donanimhaber.com/m_6274146/tm.htm
     < WINAMP 5.52 ÇIKTI!!>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 16 Mart 2006; 23:14:42 >

• paylaşımın için teşekürler
  • ok teşekkürler ben aslında onlarıda denedim ama yine de iyi olmadı logitech x530 var bende ama ses kartım onboard sanırım ses kartı almam lazım çünkü daha önce creative live value vardı enhancer dediğin gibi extreem bass & trible iyi ses vermişti benim elim ses kartı alır
    quote:

Orjinalden alıntı: Technics

preset diye bi seçenek var aşağısında oradan extreem bass & trible ı yada bass & treeble boost u seçebilrsin ben genelde bunları kullanıyorum gayette güzel...ama bu daha çok senin ses sisteminle alakalı o preset sekmesinden kendine göre olanlardan birini seç

quote:

Orjinalden alıntı: korkcy

ya arkadaşlar ben enhancer yükledim ama sesi bozdu ayar da yapamadım oto ayarları da iyi değil birisi bana yardımcı olabilirmi ayarladığı ve memnun kaldığı ayarı bana söylerse sevinirim

• Arkadaşlar bu arada Winamp 5.21 mms:// protokolünü de desteklemeye başlamış! Mesela URL ekle kısmına mms://xiphias.vargonen.net/PowerFm adresini yapıştırarak Power FM dinlemek artık mümkün! Daha önceden olmuyordu bu; WM Player'a mahkumduk. Sağolasın Winamp
  • arkadaşlar bu programın en önemli özelliği mp3 dinlemek için en uygun program olması. "J" ye basar parça ismi sanatçı ismi yazar entera basar dinlersiniz.. Bu herkes tarafından bilinir. Diğer özellikleri gözle görülür olmuyor çoğu zaman. Yeni Eklenen özelliklerin Pek işede yaradığını düşünmüyorum.

Not : Mp3 dinlemek için en uygun program olmasının nedeni. En çok tercih edilen mp3 çalar olmasıdır.. Alıştığımız için basit geliyor diğer mp3 çalarlardan fazlası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varg -- 23 Nisan 2006; 16:04:04 >
  • 06.07.06 tarihinde yayınlanmıştır..

>>v5.22 FULL<< 6 mb

>v5.22 LITE< 1.03 mb
  • Changes in Winamp 5.23.672:
    * Improved: [gen_jumpex] jump-to-file speed improvements
    * Fixed: playlist saving with network share files
    * Fixed: Media Library preferences not loading in correct order
    * Fixed: main window not hilited when restoring from minimized state in classic skin.
    * Fixed: slow loading of playlists with URLs
    * Fixed: CD burning using third party input plugins
    * Fixed: classic skin winshade playlist time display
    * Fixed: [gen_ff] Wasabi XML font-related fixes from Martin Poehlmann
    * Fixed: [gen_ff] Map.getHeight() maki script function returning width instead
    * Fixed: [gen_ff] winshade global hotkeys broken w/ modern skins
    * Fixed: [gen_jumpex] 'Add to Queue' issues
    * Fixed: [gen_jumpex] NT4 incompatability
    * Fixed: [gen_jumpex] misc bug fixes
    * Fixed: [gen_ml] icon changes on drag+drop items
    * Fixed: [in_mp3] playback of AAC streams
    * Fixed: [in_mp4] seek bug when using right arrow key
    * Fixed: [in_wm] Playback restarts from beginning when editing tags of a currently playing .wma file
    * Fixed: [in_wm] protocol/extension reversed in config > filetype > edit
    * Fixed: [in_wm] 'Audio only' always checked for ASF/WMV in config
    * Fixed: [in_wm] seek bug when using right arrow key
    * Fixed: [ml_bookmarks] 'Edit Bookmarks' menu item not working when Media Library is hidden
    * Fixed: [ml_local] crash while rearranging media library views
    * Fixed: [ml_local] crash on close
    * Fixed: [ml_local] sort arrow reversed in some columns
    * Fixed: [ml_playlists] Import Playlists uses containing dir for title instead of filename
    * Fixed: [ml_playlists] No "Recurse" checkbox in Import Playlists From Folder
    * Fixed: [ml_playlists] Add Dir adds all filetypes (not just all-supported)
    * Fixed: [ml_playlists] rt-click enqueue not working & other issues
    * Fixed: [ml_playlists] Not saving playlists in some situations
    * Fixed: [ml_playlists] crash when loading badly formed WPL playlists
    * Fixed: [ml_playlists] drag&drop into playlist not adding to correct position
    * Fixed: [ml_playlists] root playlist screen not updating when adding new playlist
    * Fixed: [ml_playlists] reverting changes on send-to: playlist
    * Fixed: [ml_playlists] drag+drop m3u files broken
    * Fixed: [ml_pmp] Syncing duplicates finally fixed (thanks gordol)
    * Fixed: [ml_pmp] Removing items from a playlist not saving issue (thanks Nick)
    * Fixed: [ml_wire] some podcasts only display one item
    * Fixed: [pmp_ipod] Playlist sort now works again
    * Fixed: [out_ds] stop with fade (shift+v) issue
    * Updated: [in_cdda] CDDB 2.0.1.25
    Download Winamp Full FreeWare - 5.83 MB (with portable media player support)
    http://download.nullsoft.com/winamp/client/winamp523_full.exe
    -
    Download Winamp Lite FreeWare - 1.22 MB
    http://download.nullsoft.com/winamp/client/winamp523_lite.exe
    Ben de bunları tercüme edecek kadar iyi ingilizce bilmiyor olamam mı? Peki ben ve siz ingilizce bilmiyorsunuz diye forumdaki her kişiyi ingilizce bilmiyor olarak kabul mü etmeliyiz ? Böyle kabul edip bilenlerin faydalanabileceği bu açıklayıcı bilgileri vermemek daha mı doğrudur ? Ayrıca bir sözlük kurup,alıp veya mevcut ise onda birkaç kelime araştırıp öğrenmenin hanginize ne gibi bir zararı vardır ? Eleştiren arkadaşlar lütfen cevap verebilir mi,haksız mıyım?

-
    Winamp'ınızın tam versiyonunu öğrenmek için :
    Windows gezgininden veya işte gir nerden girersen winamp'ın kurulu olduğu klasöre ve winamp'ın exe sine sağ tıkla özellikler'ine gir "Sürüm" başlığına tıkla,orada "BuildNumber" yazıyor göreceksiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xakar -- 10 Haziran 2006; 15:03:59 >

• ya arkadaşlar ben FULL olanını yükledim ama hiç bi değişiklik yok yaw hatta benden mail adresimi felan istiyo bi yardım edebilirmisiniz bana
  • winamp için şu plug-in i denemenizi tavsiye ederim. sesi müthiş dolgun ve kaliteli hale getiriyor.
    bundan önce enhancer kullanıyordum, bu ondan daha iyi. enhancer sesi tizleştirip berraklaştırıyordu ben de sadece. bu komple çıtayı yükseltiyor.

http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=147013

not: 5.23 sürümünde yani son sürümde sorun verdi bende de, daha önceki versiyonlarda iyidi, haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdasq -- 19 Haziran 2006; 17:08:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dasdasq

winamp için şu plug-in i denemenizi tavsiye ederim. sesi müthiş dolgun ve kaliteli hale getiriyor.
    bundan önce enhancer kullanıyordum, bu ondan daha iyi. enhancer sesi tizleştirip berraklaştırıyordu ben de sadece. bu komple çıtayı yükseltiyor.

Yükledim ama plug in kısmında göremedim.DSP effect kısmında Enhancer seçili şu anda. bunu aktif hale nasıl getirecez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 11 Haziran 2006; 3:31:46 >

• değişiklik listesini yazdık, ilk sayfada da burada da var, inceleyebilirsin nelerin değiştiğini görmek için.

quote:

Orjinalden alıntı: hell_storm

ya arkadaşlar ben FULL olanını yükledim ama hiç bi değişiklik yok yaw hatta benden mail adresimi felan istiyo bi yardım edebilirmisiniz bana
  • @mesutc37 enhancer i aktif hale getirdiğin gibi plugin den bunu bulup üzerine tıkla ya da configure seceneğini tıkla olması lazım.

output kısmında olması lazım. 5.1 için yüklemiştim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdasq -- 11 Haziran 2006; 11:53:41 >
  • bendede kitlenme yaptı, açılmadı winamp nedense

quote:

Orjinalden alıntı: dasdasq

winamp için şu plug-in i denemenizi tavsiye ederim. sesi müthiş dolgun ve kaliteli hale getiriyor.

• alla alla ben de 5 vardı onda gayet iyi çalışıyodu. şimdi 5.23 yükledim bunda denemedim daha. belki uyumsuzdur. ben de bi deneyeyim.
  • PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.