Şimdi Ara

Win 7 yedekleme dosyalarını silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
34.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 nin yedekleme programını kullanarak sistemimi D bölümüne yedeklemiştim.Daha sonra gereksiz bu iş deyip diskteki sistem görüntülerini ,yedekleme klasörünü sildim.Fakat hala benim göremediğim ancak diskimde yer kaplayan yedekleme bölümü var.Yaklaşık 30 gb lık bir yer kaplıyor bunu nasıl silebilirim acaba?

• Yukarı
  • ??
  • böyle bir sorunun cevabına benimde ihtiyacım var 50 gb yer kapladı direk silsem ne olur veya özet bakup alamazmıyım acaba. cevap verenlere şimdiden tşk ederim...
  • bilgisayarım/d/ "bilgisayarınızın adı" olan klasöre çift tıkla,gelen pencerede "bu yedeğin kullandığı alanı yönet" / ayarları değiştir / sistem görüntüsünü kaldır seçeneğini işaretle okeyle..
  • ossetian cevabın için teşekkürler. ben d ye girdiğimde çıkan yedekleme klasörünü silddim. umarım senin dediğin yöntmle aynı işi görüyordun. bi rsoun olmaz dimi?
  • En temiz bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet dersen orda disk yönetimi bölümünden biçimlendirebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: globalmemo

ossetian cevabın için teşekkürler. ben d ye girdiğimde çıkan yedekleme klasörünü silddim. umarım senin dediğin yöntmle aynı işi görüyordun. bi rsoun olmaz dimi?

Hiçbir Sorun olmaz Kardeşim Kafan Rahat Olsun... :) D: Klasöründe İstediğini Yapabilirsin Zaten Pc'de O Klasör Sana Ayrılmış Özel Kısımdır Oyun Yüklemek Özel Bilgiler Saklamak Gibi Vb ...
  • hocam ben d ye degılde c ve d den farklı olarak w surucusu olusturdu adı bıos rvy 10 gb lık yanlıslıkla burn recovery programına basınc a olustrdu ben bıcımlendırdım ama surucu hala orda duruyor ne yapmam lazım kaldırmak ıstıyorm
  • denetım masası - sıstem guvenlık -yonetımsell araclar - bılgısayar yonetımı - depolama - dısk yonetımınden kaldırdım arkadaslar bu seferde 10 gb bos duruyor bılgısayarım ekranında artık gozukmuyor
  • arkadaslar bu konuda bır yardımcı olursanız

Win 7 yedekleme dosyalarını silme
  • arkadaslar bu 10 gb lık bolumu c veya d ye nasıl eklerız kımse mı bılmez
  • Eğer D de önemli birşey yoksa yönetimsel araçlardan D sürücüsünü silin.Kalan 10 gb lık bölüm buna eklenir. Tekrar D sürücüsünü oluşturduğunuzda bu bölümde dahil olur.
  • dostum adımları izle: bilgisayarım--d sürücüsüne sağ tıkla--özellikler--diski temizle--sistem dosyalarını temizle--diğer seçenekler(üstteki sekme)---sistem geri yükleme ve gölge kopyalar---TEMİZLE(hemen altında)...hepsi bu kadar..birkaç kez tekrarlarsan en derin noktasına kadar temizlersin....kolaylıklar..
  • Dostum en temiz yöntem bence verilerini de kaybetmek istemiyorsan eğer öncelikle klasör seçeneklerinde gizli dosyaları göster seçeneğini işaretleyim .Sistem dosyalarını gizle seçeneğini kaldırman .Sonrasında yer kaplayan dosyaları görebilirsin .Sonra dosyaların sahiplik özelliğini sağ tuş özelliklerden alıp silebilirsin veya bu işi unlocker programı ile de yapabilirsin .
    Kolay gelsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim ben windows 7 kullanıcısıym ve point blank oynuyorum internetten point blank hilesi indirdim yükledim çalışmadı çünkü xpler de çalışıomuş bende
    sildim ama ne olduysa oyun bozuldu birden herşey birbirinin içine girmiş oyun oynanmaıo yeniden yükledim oyunu gene aynısı oluyo bilgisayara hangi oyunu
    yüklersem yükliyim aynısı oluo bölümler karışıo uzuyo herşey 2 kere format attım düzelmedi hile herhalde aktif kaldırmamda yardımcı olun lütfen !
  • 30 gb çok bişey değil bende 260 gb yer kaplayan 2 tane dosya var yedekleme ile ilgili silsem bilgisayara zarar verir mi ?
  • İLK OLARAK MERHABALAR HERKESE. 10 YIL ÖNCE AÇILMIŞ BİR KONUYA YAZMAK DA BİRAZ GARİP OLUYOR AMA BENİM GİBİ BİR SÜRÜ KİŞİ VARDIR DİYE TAHMİN EDİYORUM VE BU YÜZDEN YAZIYORUM. İLK OLARAK BENDE BU SORUNUN CEVABINI ARIYORDUM. BENİM BİLGİSAYARIMDA 60 GB YER KAPLAYAN BİR DOSYA VARDI. ÖNCEDEN YEDEKLEMEYE KALKMIŞTIM VE BU YEDEKLEMEYE KALKIŞMA SONRASI UĞRAŞAMAM DEYİP DURDURMUŞ İDİM. BU SEBEPTEN DOLAYI 60 GB BİR DOSYA KALMIŞ GALİBA ORADA. İLK OLARAK BU DOSYAYI BULMAK İÇİN HANGİ SÜRÜCÜ DEYSE ONUN İÇİNE GİRİP SAĞ ÜSTTE "DÜZENLE" KISMINDAN "KLASÖR VE ARAMA SEÇENEKLERİ" KISMINA TIKLAYIP ARDINDAN "GÖRÜNÜM" ADLI YERE TIKLAYIP AŞAĞIDA "GELİŞMİŞ AYARLAR" YAZAN KISMIN ALTINDAKİ "GİZLİ DOSYA, KLASÖR VE SÜRÜCÜLERİ GÖSTER" YAZAN YERİ İŞARETLEYİP "UYGULA" YADA "TAMAM" BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA GÖRÜNMEYEN DOSYALAR GÖRÜNÜR HALE GELMİŞTİ. VE ARDINDAN GEREKSİZ YER KAPLAYAN BÜTÜN DOSYALARI SİLMİŞTİM. AYRİYETEN BUNA SADECE YEDEKLEME DAHİL DEĞİL, YEDEKLEME DIŞINDA BİR SÜRÜ GEREKSİZ DOSYAYI DA SİLEBİLİRDİM. VE SİLDİM DE. ÇOK İŞİME YARAMIŞTI VE BİRAZDA BU FORUMDAN YARDIM ALDIM. ŞİMDİ BÖYLE BENİM DURUMUMA DÜŞEN KARDEŞLERİM OLUR DA BİR GÜN BUNU OKURLARSA YARARIM DOKUNURSA NE MUTLU SİZE :)

• Klasör seçeneklerine hızlıca ulaşmak için alt+A S yapabilirsiniz. Alt tuşunu basılı tutup A ve S'ye sırayla basın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 kullanıyorum ve aynı sorunu bende yaşıyorum ve bu yedekleme dosyaları yaklaşık 100 gb bunları nasıl silebilirim.

Not:Windows 10'da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.