Şimdi Ara

Win 10 Kendi Kendine dosya silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bu sorun 1 yıldır bıktırdı beni tam PC ye güzel bir oyun indiriyorum 40 gb sonra dosyalardan biri kendi kendine siliniyor steamdan alınan oyun bakın ORJİNAL windows defender da da virüs yok diyor Virüs diyeceksiniz evt bencede öyle demiştim ama 20. formattan sonra başka bir sorun olduğunu farkettim ya şöyle düşünün internetsiz oyun oynuyorsunuz kafa dağıtmalık internet kapalı bir Windows Defender açık sonra 1 hafta bu oyunu oynadıktan sonra 8. gün oyunun şu dosyası eksik diyor bir daha basıyorsunuz 10 dk sonra şu bir de şu dosyası eksik diyor sonra öyle işte her oyunda her program her şey de var bir Windowsun dosyaları ve Yerel Disk D dekiler silinmiyor Allah Razı olsun ya öldürmüyor da (affedersiniz ama) tecavüz edip bırakıyor virüs mü antivirüsmü ne ise artık bir çare bulabilirmisiniz PLS PLS PLS LÜTFEN LÜTFEN bilgisayar format ata ata bir hal oldum yakında bilgisayar dile gelip başlangıç ekranında format atılsın mı diye soracak bu sefer format atmayacam diye 2 ay dayandım ama küçük kardeşimin dersi için Zoom a ihtiyac var ve tahmin edebileceğiniz üzere 2.yayına giremedik :(( format atmadan başka çözüm yoksa format attık tan herşey silindikten bilgisayarcıya götürdükten hatta ve hatta işletim sistemi değiştirildikten sonra NDN HAYLA BU SORUN VAR ? çözümünü yazarsanız Dua mı alırsınız pc nin fiyatını bir o kadar bu nalet hataya harcadım artık yeter

• + uygulamaya silip tekrar yükledikten sonra bile bu hata duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameRkRal -- 3 Eylül 2020; 12:54:48 >
  • steam oyun silme durumu için alttaki linte arkadaş anlatmış bi deneyin derim
    Mustafatheryoutube
    Steam Oyunlarım Kendini Siliyor TEKRAR YÜKLEME GEREKTİRMEZ !!!%100 ÇÖZÜM GARANTİ !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=2QElzA5f784

• armagan_60 A kullanıcısına yanıt
    kardeş tam okumamışsın heralde özet geçiyim sadece oyunlara ya da sadece steam deki oyunlara özel bir şey değil HER ŞEYE özel
  • GameRkRal G kullanıcısına yanıt
    Pardon diskinizde Sorun bad sectorler fazla ise veriler silinebilir olabilir hd tune ile taratin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    ikinci aratışım ama yok ya FULL YEŞİL full
    abi hayatımda ilk defa hata çıksında düzeltirim dedim SONUÇ ;
    Win 10 Kendi Kendine dosya silme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HAYLA mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GameRkRal G kullanıcısına yanıt
    Dostum Hızlı Tara yapmışsın. Hızlı Tara ile hata bulman için harddiski balkondan aşağı atman gerek. Yavaş tarama yapın ve Sağlık sekmesinin ss'ni buraya atın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • windowsun eski bir sürümünü kullanın, son sürümlerde çoğu kişide bu hata var, size özel değil, gerçektende siliyor dosyaları kafasına göre. 1903 ten önceki eski sürümü yükleyin, bir de ayarlarda depolama ayarlarında akıllı depolama seçeneği var onu kapat
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    İkincisi bu ilkini tarama yaptım normal sonra baktım hepsi düzgün yene yaptım ama 2.sinde üşendiğim için quick yaptım (2 saat sürüyor da :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameRkRal -- 5 Eylül 2020; 14:49:44 >
  • ramone01 kullanıcısına yanıt
    çok tşk ederim ama akıllı depolama ztn kapalı birde 1903 den önceki sürüme nasıl dönebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.