Şimdi Ara

wildfire operasyon bileti ve revolver kasası yükselişte

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün haber vermeden satışı bitirmişler ama operasyon süresini uzatmışlar.
    sonuç olarak kimse düzgün bi yatırım yapamadı, fiyatlar fırladı:http://steamcommunity.com/market/listings/730/Operation%20Wildfire%20Access%20Pass

edit: bu arada yeni kasa çıkınca revolver dropu da bitti, onun fiyatı da yükselişe geçti:http://steamcommunity.com/market/listings/730/Revolver%20Case

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 16 Haziran 2016; 14:03:37 >

• Yine birileri zengin oldu.
  • bizde sadece izledik.
  • Revolver kasasının skinleri çok iyi değil diye hatırlıyorum düşer yine bence
  • olay skin değil ki, kasa olarak markette bulunan miktar. arz talebe göre değişiyor.

şimdi herkes manipule derdinde, ucuzken kapmaya çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

olay skin değil ki, kasa olarak markette bulunan miktar. arz talebe göre değişiyor.

şimdi herkes manipule derdinde, ucuzken kapmaya çalışıyorlar.

Dropları kalkmadan 4 kuruştu yanlış hatırlamıyorsam şuan 11 kuruş Steam'de skinleri güzel olsaydı daha da artabilirdi. Bence 6-7 kuruşa düşer fiyatı 1-2 güne.
  • Wildfire'ın tavan yapacağını biliyordum. Param yoktu alamadım :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mineistan kullanıcısına yanıt
    hacı jetonu cok sık heleki bronz yada gümüşken,bileydim 3 tane alırdım
  • Wildfire şimdi çıkışa geçti ama bazıları 1000 tane stok yaptı bazıları 10000. Yakında düşer yine.
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    kasadan bahsetmiyorum. o halen devam ediyor düşmeye zaten. operasyon biletinin satışı bitti oyun içinde. bu ayın 17'sinde bitecekti operasyon normalde, son iki gün de %50 indirime girerdi. bir ay uzatıp satıştan çekince patladı gitti.
  • Anlık kazanc hepsi uzun vadede milleti bastı stogu beklemek isteyene işkence artık bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yukselmemis ki 0.04 kuruş ne allah için bende bişey oldu sandım daha bana gama kasası düşmedi bizde bu şans varken anca izleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 16 Haziran 2016; 21:57:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

Hocam yukselmemis ki 0.04 kuruş ne allah için bende bişey oldu sandım daha bana gama kasası düşmedi bizde bu şans varken anca izleriz

Sabah 11 kuruştan falan gidiyordu şimdi dediğim gibi 7 kuruşa düşmüş. Keşke başka kasalar stoklasaydınız kısa vadede çok yükselecek bir kasa değil bence
  • kroma 2 çılgın düşüşe geçti şu an 12 kuruş. yaz indirimleri ve turnuva derken piyasa dibi görecek. satabildiğiniz ne varsa satın en kötü ihtimal aynı itemleri geri alırsınız o dönem.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Aynen millet oyun almak için skinleri satmaya başlar bende skin alırım

• quote:

kroma 2 çılgın düşüşe geçti şu an 12 kuruş. yaz indirimleri ve turnuva derken piyasa dibi görecek. satabildiğiniz ne varsa satın en kötü ihtimal aynı itemleri geri alırsınız o dönem.

MLG Columbus 2016 Meydan Okuyanlar (Holo/Parlak) kapsülü içinde geçerli mi bu dediğin.Satsam 7.3 tl gelecek yine de satayım mı
  • Castieello kullanıcısına yanıt
    şöyle düşünmek lazım. ileride 7.3 liradan tekrar alabileceğin kadar düşecek mi. bende de 50 tane var ondan, vaktinde 13-14 liraya kadar çıktığında satmadım sonra sürekli düştü çıktı. dalgalı bi profil çiziyor ama indirimlere daha var. her gün kontrol et gene 9-10 liralara çıkıyor o zaman sat derim. daha fazla kazandırır özetle.

bu düşüş hemen her itemi etkiler tabi. yılın en düşük fiyatları her zaman yaz indiriminden sonraki turnuvanın son günü olur, en azından geçen sene öyle oldu. yaz indiirmleri bitiyor fiyatlar kendini toparlayamadan cologne geliyor. 2015 stickerlarına ait fiyatlar da en yükseklerini aralık ayında gördüler. bu sene de benzer şeyler olabilir.
  • quote:

şöyle düşünmek lazım. ileride 7.3 liradan tekrar alabileceğin kadar düşecek mi. bende de 50 tane var ondan, vaktinde 13-14 liraya kadar çıktığında satmadım sonra sürekli düştü çıktı. dalgalı bi profil çiziyor ama indirimlere daha var. her gün kontrol et gene 9-10 liralara çıkıyor o zaman sat derim. daha fazla kazandırır özetle.

bu düşüş hemen her itemi etkiler tabi. yılın en düşük fiyatları her zaman yaz indiriminden sonraki turnuvanın son günü olur, en azından geçen sene öyle oldu. yaz indiirmleri bitiyor fiyatlar kendini toparlayamadan cologne geliyor. 2015 stickerlarına ait fiyatlar da en yükseklerini aralık ayında gördüler. bu sene de benzer şeyler olabilir.

Tamam hocam 9-10 liralara çıkmasını bekleyeyim.Olmazsa bekletirim satmam. Sticker konusunda beklemedeyim forumda öneriler gördükçe ona göre davranıyorum zaten. Cologne'de biraz sticker alırım artık.Ayrıca yorumunuz için teşekkürler çok açıklayıcı olmuş

• Birkaç tane bilet alacaktım indirime girmesini bekliyordum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.