Merhaba;
fuzul finansman girdim yada bana girdiler bilmiyorum ama kura çıkarsa 800 k alacam ,elektirikli bakma sebebim firmada ücretsiz dolum istasyonu var yakıt beleşe gelecek :D , bilgisi olanlar aydınlatırsa çok teşekkür ederim.
köy hayatına geçişte silah edinme
Merhaba;
Başlıkta belirtiğim gibi sonunda hayalim olan köy evi için arsamı aldım ve su anlık konteynr olarak yerleşime geçicem ve nasipte varsa yavaş yavaş insa işlerine girecem ama derdim su bulunduğum yer en yakın komşum 1 km uzakta emlakçı abi tüfek al burda yabanı hayvan çoktur en kötü domuz dalar diyor ,sıkıntı epilepsi hastasıyım silah değil ruhsat içeren herhangi bir avlanma/savunma aleti alammıyorum diye biliyorum mevzuata daha tecrübeliler varsa bana bilgi verebiler mi lütfen,
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
rks newlight 125cc başlangıç için
Merhaba;
Araba ile trafikte bulunmuş bir bireyim ama motor bisiklet deneyimimi konusunda acemiyim ve motor ehliyeti için kursa yazıldım, kronik dertleri /artı-eksileri konusunda bilgi sahibi olanlar paylaşabilir mi,
Saygılarımla.
Dün 850 bir numara aradı modem alın geri dönüş yapın kuralım gün içinde modeminizi aldık borç harç bir modem fiber kullandığımdan Router vardı evde, aradım tamam kaydınızı alıyorum dendi.saha ekibi sizi arayacak bütün için tam saat paylaşacak dedi. Tamamdır dedim kapadık 216 bir numara aradı ABi 29 akşam kurarık dedi bu sabah beklediğim adamlar ister bekle ister iptal et diyen bir tavır ile saha ekipleniriz birbirini bilmiyor ya gelip kurum yada başlarım yapacağınız işe
Tablet tavsiyesi
|
|
siege ve tarkov için konu başlığı talebi
|
Full tower tavsiyesi
|
Kablonet hizmet.
|
Rtx 2070 ve xl2411z
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.148
İkinci El Bölümü Mesajları: 31
Konularının görüntülenme sayısı: 27.054 (Bu ay: 288)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 113 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun