Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

bağlantı zaman aşımına uğradı hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
36.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir çok yere baktım araştırdım fakat tüm çözümleri denememe rağmen olmadı. yüzde yüz çözülmüştür hikayeleri tutmadı.

ben başka wifi lerden kendi google play store uma girebiliyorum fakat kendi wifi mden girmeye çalıştığımda BAĞLANTI ZAMAN AŞIMINA UĞRADI hatası alıyorum. Güncelemme yapamıyor oyun indiremiyorum.

Ayarlardan Uygulama bilgisi ne girip google play store a girip veriyi sil önbelleği temizle gibi şeyler yaptım.Tüm güncellemeleri kaldır bile yaptım.
    Play store u silip internetten uygun olan apk dosyasını indirip yükledim
    modem arayüzünden int firewall kaldırdım.
    telefondan dns değiştirdim. her türlü dns yi denedim.

hiç bir sonuç alamadım arkadaşlar. Hala kendi wifi imden google play store a giremiyorum ve şu sıralar chrome da internette yavaşlamalar ve bazı sitelere girdiğimde

Bu web sayfası kullanılamıyor

ERR_NAME_NOT_RESOLVED

hatası alıyorum. Dsmartneti aradım sinyalimde bir sıkıntı yok. hız testim 8 megabit olması gerek gibi gösteriyor. Pc mde orijinal eset antivirüs yüklü.

Windows 8.1
    16 gb ram
    6 gb ekran
    1 tb harddisk
    64 bit

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bağlantı Zaman Aşımına Uğradı Hatası: Nedenleri ve Çözümleri

"Bağlantı zaman aşımına uğradı" hatası, bir cihaz bir sunucuyla (örneğin bir web sitesi veya ağ) iletişim kurmaya çalıştığında ve belirli bir süre içinde yanıt alamadığında ortaya çıkar. Bu hata, internet bağlantın, cihazın, sunucu veya diğer faktörlerle ilgili sorunlardan kaynaklanabilir.

Nedenleri:

• Zayıf veya kararsız internet bağlantısı
    • Aşırı ağ trafiği
    • Sunucu sorunları
    • Güvenlik duvarı veya güvenlik yazılımı engellemeleri
    • Eski veya uyumsuz donanım veya yazılım

Çözümleri:

"Bağlantı zaman aşımına uğradı" hatasıyla karşılaştığında aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Cihazını yeniden başlat.
    • İnternet bağlantını kontrol et ve gerekirse yeniden bağlan.
    • Güvenlik duvarı veya güvenlik yazılımı ayarlarını kontrol et ve gerekirse geçici olarak devre dışı bırak.
    • Tarayıcının önbelleğini ve çerezlerini temizle.
    • Sayfayı yenile veya farklı bir tarayıcı kullanmayı dene.
    • Cihazının ağ sürücülerini güncelle.
    • Sunucu sorunları için ilgili hizmet sağlayıcıyla iletişime geç.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Turkcell TV oturumunuz zaman aşımına uğradı: Bu hata, genellikle zayıf internet bağlantısı veya sunucu sorunlarından kaynaklanır.
    • TV Plus oturumunuz zaman aşımına uğradı: Benzer şekilde, bu hata da genellikle internet bağlantısı veya sunucu sorunlarından kaynaklanır.
    • Yanıt yok zaman aşımına uğradı ne demek: "Yanıt yok" hatası, sunucunun belirli bir süre içinde yanıt vermediği anlamına gelir.
    • Telefonda bağlantı zaman aşımına uğradı hatası: Bu hata, genellikle zayıf hücresel sinyal veya cihaz sorunlarından kaynaklanır.
    • Yanıt yok zaman aşımına uğradı Vodafone: Bu hata, Vodafone ağında sunucu sorunları veya ağ tıkanıklığı olduğunda ortaya çıkabilir.
    • Cihazın ağa bağlanması zaman aşımına uğradı: Bu hata, genellikle cihazın ağ ayarlarında veya yönlendirici sorunlarında bir sorun olduğunu gösterir.
    • Bağlantı zaman aşımına uğradı ne demek: Bu hata, bir cihazın bir sunucuyla iletişim kurmaya çalışırken belirli bir süre içinde yanıt alamadığı anlamına gelir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kablolu girmeyi dene. Modemde sıkıntı olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc me kablolu bağlı zaten. ancak yinede google da bazı sitelere girerken bu hatalarla karşılaşıyorum.
  • Telefonuna vpn uygulamalarından herhangi birisini yükle kendi wifin ile bağlan. Sonra play'e girmeyi dene. Bazen play bu tür sorunlar çıkarabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi wifi n ile bağlan derken açarmısınız biraz daha.
  • Aynı sorunu bende yasıyorum 15 gundur denemedıgım yontem kalmadı bugun farklı bır modem denedım sorunum cozuldu eskı modemım wag320n current time a baktıgımda modem 2000 yılını gosterıyor modem zaman serverından zamanını guncellemıyor du linksys olayı cozemedı googleplay network saatine bakıyor hocam olay onda kaynaklı modemın saat ve tarıhi yanlıstır saat bolgenı dogru sec olmadı son firmware guncelle
  • quote:

Orijinalden alıntı: black26

Aynı sorunu bende yasıyorum 15 gundur denemedıgım yontem kalmadı bugun farklı bır modem denedım sorunum cozuldu eskı modemım wag320n current time a baktıgımda modem 2000 yılını gosterıyor modem zaman serverından zamanını guncellemıyor du linksys olayı cozemedı googleplay network saatine bakıyor hocam olay onda kaynaklı modemın saat ve tarıhi yanlıstır saat bolgenı dogru sec olmadı son firmware guncelle

Teşekkür ederim kardeşim allah razı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.