Bildirim
Wifi Sinyalinin yönünü bulacak program

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
vallah bulan bilen varsa çok iyi olur. pusula gibi laptopum ben kablosuz ağneredeyse oraya götür. :D -
"WirelessMon" diye bir program var ama istediğim gibi değil. Başka bulan varsa çok iyi olur. Toshiba notebooklarda bir program var adını bilmiyorum o iyi gibi ama her adapter'a uyar mı bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 15 Ocak 2006 0:48:59 > -
Aradım taradım google'dan ama istediğim gibi yönü gösteren yok. Sinyal gücünü gösteriyorlar ama yön istiyorum benim için yön daha önemli. Bu arada toshiba "configfree" diye bir programdan yararlanıyor sanıyorum. Bizim istediğimiz yön aracı onun içinde. Ama toshiba modelleri ile beraber mi çalışıyor sadece bu prog bilmiyorum. Araştırmaya devam edeceğim. -
ya yanlış bilio olabilirim ama toshibalarda ki configfree sinyal gücünü ve sinyalin geldiği modemin ip ve dnslerini gösterio yönü gösterio mu? -
Arkadaşımdaki satellite A10 serisinde yüklü olanı gösteriyordu. Zaten oradan görüp de heveslendim. Açıkçası benim için çok faydalı çünkü evde bazen sinyali kaybediyorum bulana kadar elmde dizüstü gezinip duruyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: Network KILLER
Laptop'larda kullanmak için Wifi Sinyalinin yönünü bulacak program var. Ama nereden bulacağım ve ne kullanmalıyım??
böyle bir program bulan veya kullanan varmı???? -
toshiba notebooklarda var. internette de bazı programlar var ama benim istediğim gibi değil. Yönünü gösteren bulamadım malesef. Toshibalardaki program bir dairenin etrafında dönen wifi noktalarını gösteriyor. bağlanmak istediğine tıklıyorsun. çok güzel birşey. -
ben de bir program buldum. network stumbler.
yalnız sanırım yön bulabilmek için laptop ta özel anten veya çift anten olması gerekiyormuş. o yüzden ben de bu programın gps özelliği çalışmadı.
yine de bi dene istersen
edit : bir de bu tip programların kralını buldum. "kismet" görünüşe göre çok manyak bir program yalnız şu an sadece linux ta çalışıyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccaparli -- 26 Ocak 2006 1:37:19 > -
quote:
edit : bir de bu tip programların kralını buldum. "kismet" görünüşe göre çok manyak bir program yalnız şu an sadece linux ta çalışıyormuş
süper nerden bulabilirim
-
www.kismetwireless.net
intel pro wireless 2200b/g linuxta doğru düzgün çalışsa bi dakika durmam linuxu kurarım ama çalışmıyor.
yoksa çalışıyor mu? -
çalışmadığını nerden biliyon?deneyecem ben -
intelin sitesinde driver var ama daha yeni geliştiriyorlarmış.sorunlar yazmış ama pek dikkat etmedim
çalışırsa mutlaka haber ver. bir de hangi linux da deneyeceksin? -
bilgiler için teşekkürler. ilgili programlara bakacağım. -
network stumbler ayrıntılı ve grafiksel bilgiler veriyor ama yönünü göstermiyor. ama yine de iyi. yönünü göremesek de bağlantının stabilitesine bakmak kolay. bir de diğerine bakayım. Kismet'ti sanırım sonucunu yazarım -
=))
-
kismet'in kaynak kodunu buldum programın exe halini bulamadım bu nedenle deneyemedim. başka program bulan olursa sevinirim. kurup denediğiniz varsa yorumlarınızı eksik etmeyin. -
network stumbler ın altında bende "gps:disabled" yazıyor. sanırım bilgisayarında desteklemesi gerekiyor bu özelliği
dün araştırma yaparken rastladım; windows için pek fazla işe yarar program yok ancak linux için onlarca kırma,izleme programı var. aslında ilgimi çekti -
bende de GPS disable ama wifi ağları görebiliyorum. Evet linux için bir ton program var ama benim istediğim şey yön bilgisi olacak bu çok önemli zira laptop'u bir sağa bir sola çevirmekten bay geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 28 Ocak 2006 1:35:39 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Network KILLER
kismet'in kaynak kodunu buldum programın exe halini bulamadım bu nedenle deneyemedim. başka program bulan olursa sevinirim. kurup denediğiniz varsa yorumlarınızı eksik etmeyin.
dediğim gibi program sadece linuxta çalışıyor. linux ta exe dosyası bulunmaz. ya kaynak kodlarından make,make install komutlarını kullanarak bilgisayara yüklersin yahut kullandığın işletim sisteminin çekirdek kernel versiyonuna göre hazırlanmış rpm dosyalarını yüklersin.
onlarca kerel için yazmak yerine genelde kaynak kodlarını veriyorlar.
geçen sene linux a merak salıp biraz kullanmıştım ancak yeni laptop alınca kablosuz bağdaştırıcıyı desteklemiyor diye yüklememiştim.sanırım destekliyor şu anda
Benzer içerikler
- necvox dvn-a 1144 güncelleme
- mp4 dosyası açılmıyor
- stok takip programı full+crack
- opera indirme hızı arttırma
- opera şifreler
- wifi şifre bulma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- gizli sekmeden ceza gelir mi
- dark web giriş
- google play hizmetleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X