Şimdi Ara

WiFi - Sınırlı Erişim Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
9.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 15 gündür durum bu. Masaüstünde bir problem yok ama laptopla bağlanınca sınırlı erişim diyor. Mesela 20-30 dakika sorunsuz şekilde nette dolaşıyorum fakat bazen direk gidiyor bazen multiplayer bir oyuna girdiğimde anında gidiyor bazende laptopu açar açmaz bu durumda. Mesela şuan sorunsuz bağlanıyorum. Bu duruma gelince anca uyku moduna aldıktan sonra açınca sorun düzeliyor. Bu sorun bitsin diye bugün format attım ama durum gene aynı. Sorunu bulabilecek insanoğlu aranıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Son 15 gündür durum bu. Masaüstünde bir problem yok ama laptopla bağlanınca sınırlı erişim diyor. Mesela 20-30 dakika sorunsuz şekilde nette dolaşıyorum fakat bazen direk gidiyor bazen multiplayer bir oyuna girdiğimde anında gidiyor bazende laptopu açar açmaz bu durumda. Mesela şuan sorunsuz bağlanıyorum. Bu duruma gelince anca uyku moduna aldıktan sonra açınca sorun düzeliyor. Bu sorun bitsin diye bugün format attım ama durum gene aynı. Sorunu bulabilecek insanoğlu aranıyor.

wifi sifreleme türünü degistirip deneme yapin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: connaught

Düzelmedi sorun maalesef.
  • quote:

quote:

pc manuel ip vermeyi deneyin yada manuel bir ip verilmişse tam tersi otomatik yapın
  • quote:

quote:

quote:

pc manuel ip vermeyi deneyin yada manuel bir ip verilmişse tam tersi otomatik yapın

Manuel yapınca masaüstünden bağlanırken benim laptop nete bağlanmıyor.
  • BULUNDUĞUNUZ YER NERESİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: king0653

BULUNDUĞUNUZ YER NERESİ

Bulunduğum yerle alakası yok diye düşünüyorum. Telefondan bağlandığımda herhangi bir sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ETHERNET SINIRLI BAĞLANTI HATASI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up. Sorun hala devam ediyor arkadaşlar yardımcı olacak birileri yok mu?
  • quote:

Up. Sorun hala devam ediyor arkadaşlar yardımcı olacak birileri yok mu?

hocam sizi biraz yorar ama modem arkasinda resetleme girişi olur.

Birde modeminizi resetlemeye çalışın belki yanlış yaptığınız birşeyler vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @WP VOLK@N

quote:

Up. Sorun hala devam ediyor arkadaşlar yardımcı olacak birileri yok mu?

hocam sizi biraz yorar ama modem arkasinda resetleme girişi olur.

Birde modeminizi resetlemeye çalışın belki yanlış yaptığınız birşeyler vardır.

Modemi bu sorun olduğundan beri 2-3 sefer resetledim ama bir işe yaramadı.
  • hocam son ihtimal arkadasin laptopu falan varsa ödünc alın ve bağlantı testi yapın.

belkide sıkıntı sizin laptopun wifi alıcısındadır.Eğer öyleyse varsa garantiye yoksa isteğinize bağlı tamir yoluna gidebilirsiniz.
  • Sürücü yazılımı güncelleştirmesini tavsiye edebilirim.
  • quote:

hocam son ihtimal arkadasin laptopu falan varsa ödünc alın ve bağlantı testi yapın.

belkide sıkıntı sizin laptopun wifi alıcısındadır.Eğer öyleyse varsa garantiye yoksa isteğinize bağlı tamir yoluna gidebilirsiniz.

Büyük ihtimalle sıkıntı laptopta çünkü ara sıra bağdaşlaştırıcı falan tamamen kapanıyor aygıt yöneticisinden bakıyorum bağdaşlaştırıcı yok. Laptopu 2-3 saat kapalı tuttuktan sonra geliyor. Gelince de zaten sınırlı erişim hatası alıyorum. Garantisi var fakat ekran kırılmıştı bende ekranı kendim alıp takmıştım anlarlar mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 26 Kasım 2013; 13:38:51 >
  • Bir sorun çıkartmazlar diye umuyorum.

Bence git konuş wifisi sorun çıkartıyor inceleyin de garantiden.Sana bilgide vermelerini talep et.Oluyor veya olmuyor gibi..

Sonuçta kaybedeceğin birşey yok değilmi?
  • quote:

Bir sorun çıkartmazlar diye umuyorum.

Bence git konuş wifisi sorun çıkartıyor inceleyin de garantiden.Sana bilgide vermelerini talep et.Oluyor veya olmuyor gibi..

Sonuçta kaybedeceğin birşey yok değilmi?

Şu ana kadar bir ton para verdim şu laptopun tamirine yapsınlar bir zahmet. Ama ekranın çerçevesini açarken vidaların üstünde bulunan tıpalardan biri kayboldu. Vidanın biri baya sırıtıyor inşallah sorun çıkarmazlar ama o vidadan dolayı kaybederim gibi.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Denemeden bilemezsiniz.
  • quote:

Denemeden bilemezsiniz.

Son kez gene format atacam düzelmezse servis yolu.
  • hayırlısı olsun hocam.Kafanıza takmayin ama ben sizin yerinizde olsam wifiyi kesinlikle serviste yaptırtmaya calısırdım.

Garanti parca bazlıdır.Yani laptoplarda hangi parçası arıza yaparsa o parçasını değiştirmek zorunadır servisi diye biliyorum.
  • quote:

hayırlısı olsun hocam.Kafanıza takmayin ama ben sizin yerinizde olsam wifiyi kesinlikle serviste yaptırtmaya calısırdım.

Garanti parca bazlıdır.Yani laptoplarda hangi parçası arıza yaparsa o parçasını değiştirmek zorunadır servisi diye biliyorum.

Peki garanti karşılamazsa kaça mal olur bana? Samsung'a hiç güvenmiyorum ben.
  • Ortalama 30 lira civarında hocam.

http://www.dunyagrup.com/notebook-yedek-parcalari-spare-parts-/notebook-wireless-kartlari-kablosuz-kartlar-.html

sizin laptop modelini bilseydik uyumlu listeyide tarardık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.