Şimdi Ara

WiFi - Sınırlı Erişim Hatası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
9.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: @WP VOLK@N

Ortalama 30 lira civarında hocam.

http://www.dunyagrup.com/notebook-yedek-parcalari-spare-parts-/notebook-wireless-kartlari-kablosuz-kartlar-.html

sizin laptop modelini bilseydik uyumlu listeyide tarardık.

RV520-S01
  • internette sadece modülünü vermiş adını bulamadım.Serviste daha sağlıklı bilgi vereceklerdir.
  • Geçen gün gene format attım belki bir umut düzelir dedim. 2 gündür birşey yoktu fakat az önce internet gene gitti ama sınırlı erişim demedi.. Restart yaptım bu sefer kablosuz özelliği kapalı demeye başladı. Sağ altta kablosuz işareti var ama üzerinde kırmızı çarpı işareti de var. Restart yapınca ara sıra orası masaüstlerinde ki simge oluyor üzerine gene kırmızı çarpı. Daha önce karşılaşan veya çözümü bilen var mı? Kıracam ben bu laptopu ha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;

Benzer bir durumu 5 ay önce satın aldığım Windows 8 single language yüklü HP pavillion g6 2303st laptopumda ben yaşadım.
    Uydunet 50 MB hızla bağlandığım laptopta, günde 10-15 kez internetim kopuyor ve "Sınırlı Erişim" iletisi alıyordum.

Laptopumu HP'nin servisine götürdüm. Recovery ve BIOS ile WI-FI güncellemesi yapıldıktan ve netmaster’ın WN-300U kablosuz usb adaptörünü
    kullanmaya başladıktan sonra
    1 aydır WI-FI bağlantımda “Sınırlı Erişim” ileti ve internette kopma sorunu yaşamıyorum.
    HP müşteri hizmetlerini her zaman arayarak, telefonla ve uzaktan bağlantı yoluyla, bugüne değin oldukça fazla teknik destek aldım.

Wireless modeminiz ve kullandığınız laptop arasında mesafe uzaksa ya da telsiz ve cep telefon, radyo vb. gibi manyetik alanlar yayan cihazlar
    varsa, bunlar da bu tür sorunlar çıkarabilmektedir. Siz en doğru bilgi ve yardımı, PC markanızın müşteri hizmetlerini arayarak alabilirsiniz.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assenucler -- 29 Kasım 2013; 9:17:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: assenucler

Merhaba;

Benzer bir durumu 5 ay önce satın aldığım Windows 8 single language yüklü HP pavillion g6 2303st laptopumda ben yaşadım.
    Uydunet 50 MB hızla bağlandığım laptopta, günde 10-15 kez internetim kopuyor ve "Sınırlı Erişim" iletisi alıyordum.

Laptopumu HP'nin servisine götürdüm. Recovery ve BIOS ile WI-FI güncellemesi yapıldıktan ve netmaster’ın WN-300U kablosuz usb adaptörünü
    1 aydır WI-FI bağlantımda “Sınırlı Erişim” ileti ve internette kopma sorunu yaşamıyorum.
    HP müşteri hizmetlerini her zaman arayarak, telefonla ve uzaktan bağlantı yoluyla, bugüne değin oldukça fazla teknik destek aldım.

Wireless modeminiz ve kullandığınız laptop arasında mesafe uzaksa ya da telsiz ve cep telefon, radyo vb. gibi manyetik alanlar yayan cihazlar
    varsa, bunlar da bu tür sorunlar çıkarabilmektedir. Siz en doğru bilgi ve yardımı, PC markanızın müşteri hizmetlerini arayarak alabilirsiniz.

Kolay gelsin.

Modem laptopla aynı odada. Ben sorunun laptoptan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü artık ara sıra kablosuz özelliği kendiliğinden kapanıyor ve laptopu 4-5 saat kapalı tutunca çalışıyor. En yakın zamanda servise götürecem.

• Sağ tıklayıp sorunları gider seçeneği ile sorunun ana kaynağı modem mi yoksa laptoptan mı kaynaklanıyor öğrenebilirsin.
  • Eğer parça değişimi maliyetli gelirse, usbli bir wi-fi adabtörü alma yoluna da gidebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haunter_51

Sağ tıklayıp sorunları gider seçeneği ile sorunun ana kaynağı modem mi yoksa laptoptan mı kaynaklanıyor öğrenebilirsin.

Sınırlı erişim dediği zaman internet bağlantısı yok yazıyor fakat laptopu kapatıp açtıktan sonra kablosuz özelliği kapalı diyor halbuki açık. Bu durumda da haliyle modeme hiç bağlanamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco Paşa

Eğer parça değişimi maliyetli gelirse, usbli bir wi-fi adabtörü alma yoluna da gidebilirsiniz.

Yukarıda bir arkadaş 30 lira falan dedi ama servis kaç para der bilgim yok.
  • Yukarıda marka ve modelini verdiğim usd adaptör (bedeli 26 TL. + Kargo 5 TL =) toplam 31 TL.'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assenucler -- 29 Kasım 2013; 19:20:39 >
  • quote:

Yukarıda marka ve modelini verdiğim usd adaptör (bedeli 26 TL. + Kargo 5 TL =) toplam 31 TL.'dir.

Göremedim?
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Modem ayarlarını sıfırlayın ve ayarlarını tekrar yapın.Sorun devam ederse internet sağlayıcınızla görüşerek sorunun tespiti için yardım isteyin.Ayarlarınızda güncelleme yapacağız derlerse bunu kabul etmeyin ARIZA KAYDI için aradığınızı ısrarla söyleyin.Ayar güncellemesi dedikleri olay internet hızınızı düşürüyorlar
  • quote:

Merhaba;

Kolay gelsin.

NetMaster WN-300 U kablosuz usb adaptörü fiyatı 31 TL.
    Türkçe arayüz, kolay kurulum, 802.11 n, 300 Mbps, 2T2R, WPS,
    Windows XP, Vista, Windows 7-8 uyumlu,
    Geriye dönük 802.11 b/g standartlarını destekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assenucler -- 30 Kasım 2013; 10:45:39 >

• Arkadaşlar sorun genel olarak ip adresinde
    195.175.39.39
    195.175.39.40
    yada
    4.2.2.2
    4.2.2.1
    yazdıktan sonra düzelir
    Ama bazı modemlerde bu sıkıntı düzeltildikten sonra nette gezinirken yine aynı
    hatayı verebiliyor. bu hatanın nasıl düzeltildiğini bilen varsa cevap yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdturgut2

Arkadaşlar sorun genel olarak ip adresinde
    195.175.39.39
    195.175.39.40
    yada
    4.2.2.2
    4.2.2.1
    yazdıktan sonra düzelir
    Ama bazı modemlerde bu sıkıntı düzeltildikten sonra nette gezinirken yine aynı
    hatayı verebiliyor. bu hatanın nasıl düzeltildiğini bilen varsa cevap yazarsa sevinirim.

Bunları hangi kısma yazıyoruz? Ip adresi kısmında 3 yer varda.
  • wifi sorunu, internet sınırlı sorunu. ÇÖZÜLDÜ . Çok araştırdım ayarlarla çözülmüyor. Cmd yada regedit yada bağlantısını ayarlarıyla, modem frekansı kanalı vs ile çözülmüyor.

3-4 saat uğraştım. Çözüldü.

Windows un atadığı sürücü uyumsuz. Usb wifi cihazın marka modelini bulup, ÇİNCE sitesinden ÇINCE wifi uygulamasını indirdim. Win8 kurdum ben. Windows inatla kendi cihazı bulsa ve wifiyi kendi devralsa da suruculerinden bu indirdiğim uygulama klasöründe sürücüyü gösterdim. Oldu.

Benzer bir durumu eski bir tablette yaşadım, sınırlı diyordu, ama kısa süre kullandiriyordu, sitesinden apk indirdim o da oldu.

Cihazim Wifi 802.11n

uygulamasini xioami tech sitesinde MiSETUP adiyla indirdim.

Özetle cihazın kendi sitesinden sürücü indirin Windows yedirin zorla , oluyor.

Umarım işinize yarar.

Çözuldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.