parçaları amerikanmış , çinde birleştiriliyormuş , mitsubishi kadar iyimidir, önerirmisiniz ?
valla bizde buzdolabı var harika bir marka nerden baksak 15 yıldan eski uzun bir süre dışarda yağmurda kaldı hala tık demeden çalışıyor bence gayet iyi marka gözü kapalı alabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: onnow78
parçaları amerikanmış , çinde birleştiriliyormuş , mitsubishi kadar iyimidir, önerirmisiniz ?
buzdolaplarıyla karşılaştırmamak gerekir çünkü dolaplar orjinal gelir çoğu made in usa damgalı ama klimaları fason üretim toplamadır...
mitsubishi klimalarda iki model vardır bunlar,,,mitsubishi heavy ındustrıal ve mitsubishi electric...electric orjinal olanıdır ve heavy gruplarına göre %30-40 daha pahalıdır... heavy grupları ülkemizde sa(sabancı)güvencesiyle satılır ama kaliteleri vasatı aşmaz..
en iyileri toshiba ve daikin dır bence
Artık maalesef Çin'den kaçış yok,en prestijli firmalar bile üretim süreçlerine bir şekilde Çin'i dahil ediyorlar.WW genel olarak çok iyi bir markadır, ama klimaya özel bir yorum yapamayacağım.
VALLA BENDE DE BUZDOLABI VAR 5 YILDIR GAYET SORUNSUZ ÇALIŞIYOR ANCAK KLİMADA FAKİR DİYORUM ARKADAŞLAR..
bu sordugunuz markanın kendi kliması yok bu sene lg ürettirir öbür sene fason olarak samsung a ürettirir ama genede kalitelidir benim tavsiyem japon malları daıkın ,panasonic gibi